Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Redington
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 19, 2022
Time of violation
21:43
Proofs
https://youtu.be/bK6nCUAx6aQ

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

Sve se vidi u POV-u.

Lik iz čista mira piše ovakve stvari u club chatu.

RP (IC) situacije uopšte nema, nit smo imali bilo kakav vid komunikacije, što znači da je u pitanju OOC vrijeđanje koje ponavljaju iz dana u dan članovi Ta komora familije po instrukcijama njihovog gazde Luciano Lucchesse. On je banovan na oba accounta, kao i mnogi članovi njegove familije, pa se sada javljaju neki drugi vjerovatno sa twinka da pišu ovakve stvari.

Da je u pitanju OOC vrijeđanje pokazuju i moje prijave od prije na članove Ta komora familije, kao i njihovog lidera:

Rejected - G.P 3.1, 3.2 i 5.3 | ID:0000 (za ovo su već dobili kaznu)

Ovo se dešava, i dešavat će se u skorijoj budućnosti, kao što sam to i prije rekao.

Club čat koriste za OOC vrijeđanje mene (Coby Redington i članove moje familije) i pretpostavljam da će to nastaviti da rade i u budućnosti.

Svaka moja prijava rezultuje mute-om ili banom za nekog od njih, stoga to rade najvjerovatnije i sa twink accounta.

Kao i do sada, nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.

Unaprijed hvala.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.

GogaDoMoga

Player
Player
Tebe niko ne vredja, vec ti provociras ako neko od nas mora dobiti kaznu moras dobiti i ti zbog provociranja
mislis da je neko glup pa da nasedne na tvoje glupe skamove. Mene si prijavio i ako ni tebi ni nikom tvom nisam vredjao ni mamu ni tatu pa smo obojica dobili utisanje.

Coby Redington

Player
Tebe niko ne vredja, vec ti provociras ako neko od nas mora dobiti kaznu moras dobiti i ti zbog provociranja
mislis da je neko glup pa da nasedne na tvoje glupe skamove. Mene si prijavio i ako ni tebi ni nikom tvom nisam vredjao ni mamu ni tatu pa smo obojica dobili utisanje.
Mene zanima šta sam napisao i sa čim tačno provocirao da bi se ovo na POV-u (u club chatu) desilo?

Kad god vidite oglas Coby Redington, ili bilo šta povezano sa mnom, pišete svašta na club chat.

Onda, ko tu koga provocira? Ispucali ste jedne accounte, sad idete na druge, da pišete i vrijeđate sa njih (drugih accounta).

---

U tome je stvar, niko vas nije spomenuo, nit provocirao sa bilo čim, a vi se javljate, vrijeđate i provocirate.

Ovo će se nastaviti, bio ja online ili ne, a vrijeme će pokazati ko je zapravo kakav.

Administratori su tu da to isprate, i da kazne onoga ko krši pravila, jer oni svakako prate club chatove.

GogaDoMoga

Player
Player
Ti znas cime si to zasluzio tako sto si skamovo familiju i izasao a za to sto si uradio ide perma ban zar si to zaboravio? Svako u cetu ima pravo da pise sta hoce i zeli, onaj ko hoce da radi kod tebe radice zabolece ga ona stvar sta ko pise. Problem je u tome sto si ti navikao da ti svi povaljadju ponasas se kao dete kome neko nesto neda ili nije po njegovom i onda se zali. Zbog cega si mene prijavio pa smo oboica dobili utisanje dali sam bilo koga uvredio?

Last edited:

Coby Redington

Player
Ti znas cime si to zasluzio tako sto si skamovo familiju i izasao a za to sto si uradio ide perma ban zar si to zaboravio? Svako u cetu ima pravo da pise sta hoce i zeli, onaj ko hoce da radi kod tebe radice zabolece ga ona stvar sta ko pise. Problem je u tome sto si ti navikao da ti svi povaljadju ponasas se kao dete kome neko nesto neda ili nije po njegovom i onad se zali. Zbog cega si mene prijavio pa smo oboica dobili utisanje dali sam bilo koga uvredio?
Okačite POV na gradski sajt, rubrika "Žalbe na igrače". Tamo imate pravila kako se postavlja žalba i u kojem formatu.

Da li je to istina ili ipak ne, na administraciji je da to odluči. S obzirom da to nije istina, od toga nema ništa, inače bi do sad okačili, a ja bih bio kažnjen naravno.

Prvo kažeš da me ne vrijeđate, onda kažeš da sam to zaslužio?

Kontradiktoran si, sam sebe demantuješ. Prvo me navodno, ne vrijeđate, zatim kažete da sam to zaslužio?

To sve govori o tebi, odnosno o vama.

Više neću da ti odgovaram, da ne bih prekršio pravilo spam-a.

Na administratorima je kao i do sad da procesuiraju svaku žalbu i da donesu zaključak za istu, pravedno, kulturno i korektno kao i do sada.

Srdačan pozdrav.

GogaDoMoga

Player
Player
Sram da te bude dali sam te ja uvredio sta sam pokazao? Ja te ne vredjam a Lucijan ima pravo da te vredja jer si zasluzio znas i zbog cega...

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Nakon pregleda dokaza ID 15660 dobice kaznu za Generalno Pravilo 3.1​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom