Poštovana administracijo.
Sve se vidi u POV-u.
Lik iz čista mira piše ovakve stvari u club chatu.
RP (IC) situacije uopšte nema, nit smo imali bilo kakav vid komunikacije, što znači da je u pitanju OOC vrijeđanje koje ponavljaju iz dana u dan članovi Ta komora familije po instrukcijama njihovog gazde Luciano Lucchesse. On je banovan na oba accounta, kao i mnogi članovi njegove familije, pa se sada javljaju neki drugi vjerovatno sa twinka da pišu ovakve stvari.
Da je u pitanju OOC vrijeđanje pokazuju i moje prijave od prije na članove Ta komora familije, kao i njihovog lidera:
Rejected - G.P 3.1, 3.2 i 5.3 | ID:0000 (za ovo su već dobili kaznu)
Ovo se dešava, i dešavat će se u skorijoj budućnosti, kao što sam to i prije rekao.
Club čat koriste za OOC vrijeđanje mene (Coby Redington i članove moje familije) i pretpostavljam da će to nastaviti da rade i u budućnosti.
Svaka moja prijava rezultuje mute-om ili banom za nekog od njih, stoga to rade najvjerovatnije i sa twink accounta.
Kao i do sada, nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.
Unaprijed hvala.
Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.
Sve se vidi u POV-u.
Lik iz čista mira piše ovakve stvari u club chatu.
RP (IC) situacije uopšte nema, nit smo imali bilo kakav vid komunikacije, što znači da je u pitanju OOC vrijeđanje koje ponavljaju iz dana u dan članovi Ta komora familije po instrukcijama njihovog gazde Luciano Lucchesse. On je banovan na oba accounta, kao i mnogi članovi njegove familije, pa se sada javljaju neki drugi vjerovatno sa twinka da pišu ovakve stvari.
Da je u pitanju OOC vrijeđanje pokazuju i moje prijave od prije na članove Ta komora familije, kao i njihovog lidera:
Approved - G.P. 3.1 | 16241
sve se na slikama vidi kako covjek vredja u NonRP radio ili ti OOC chat
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | ID: 0000
Luciano Lucchesse ponovo napada i vrijeđa sa twinkija Nikita Kurtovic. Prošla žalba Approved - G.P 3.1 i OOC prijetnje | ID: 0000 prošla je samo za MG (video sam ostavio online tako da možete ponovo baciti pogled i vidjeti da se uvijek obraća direktno putem club chata i vrijeđa me, kao i u...
gta5grand.com
Rejected - G.P 3.1, 3.2 i 5.3 | ID:0000 (za ovo su već dobili kaznu)
Ovo se dešava, i dešavat će se u skorijoj budućnosti, kao što sam to i prije rekao.
Club čat koriste za OOC vrijeđanje mene (Coby Redington i članove moje familije) i pretpostavljam da će to nastaviti da rade i u budućnosti.
Svaka moja prijava rezultuje mute-om ili banom za nekog od njih, stoga to rade najvjerovatnije i sa twink accounta.
Kao i do sada, nadam se da će biti adekvatno i maksimalno kažnjeni.
Unaprijed hvala.
Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.