Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16241
Players nickname
Lucian Luchesse
Suspect ID
27811
Date of violation
Oct 23, 2022
Time of violation
19:12
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dt00c8Pp910&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
sve se vidi na pov a dodatno dajem i nastavak te price gde se premesta iz igre na diskord

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

Dotični već u trećoj žalbi, po ko zna koji put pokušava da mi namjesti ban.

---

Ne postoji mogućnost da se provjeri ko je uradio sve zadatke u kancelariji, a ko ne.

Iz tog razloga, mi, kao vlasnici kancelarija (bonuse daju skoro svi vlasnici kancelarija) dajemo bonuse na osnovu slike (i nekad ispratimo ig nick da li neko radi ili ne, ali to rjeđe jer je teže za ispratiti).

Uputimo ih na bubicu, pošalju nam sliku (jer nam in game ne mogu poslat sliku svakako, ne postoji opcija za to na mobitelu ig), pošalju nam sliku i matični broj (ID), i platimo im na banku.

Kad bude update, nadam se da će doći nešto naprednije vezano za kancelariju, tako da možemo raditi to mnogo brže, bolje, uspješnije nego ikada do sad.

---

Ako je ovo premještanje IC situacije u OOC (zbog isplate bonusa), onda sve državne organizacije, kao i familije krše to pravilo.

Na discordu se prati ko je uradio plantažu, krave, voz i tako dalje jer ne postoji mogućnost da se to radi in game.

Također u vladi npr, na discordu prati se ko je prodao dozvolu za oružje, familiju, osiguranje i tako dalje. Isto je i za ostale organizacije, familije, koje to prate na discordu jer nije moguće in game da se isprati.

Ako sa ovim kršim to pravilo, onda ga krše i oni? Opet, 90% igrača u organizacijama, familijama, krši to pravilo, ako je to istina, što naravno nije.

---

Sa ovim dotični želi da da me obriše (skloni skroz) sa servera, iako je i prije pokušavao da mi namjesti ban, nije mu uspjelo.

Ps. u mnogim mojim prijavama, vidi se ovaj banner, i zna se na šta se misli, vidjeli su ga od admina prvog nivoa, pa do Ivkeza, Abrahama, i niko nije riječi rekao.

Ja radim marketing na mnogo većem nivou, i kako sad reklamiram to samo na banneru, to će biti uskoro u video formatu, tako da se poveća aktivnost igrača na serveru, zbog toga i jest moja kancelarija najuspješnija na serveru.

Pored toga, on nije osoba koja je pisala u chatu na videu, i ne može se koristiti tuđa IC/OOC situacija IG kao prijava, jer se ne prihvata POV kao dokaz, ako osoba koja

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim, toliko od mene za sada.

- Coby R.

Coby Redington

Player
Ps. često ih preusmjerim na video tutorijal koji je za mene snimio član LifeInvadera (video je također reklamiran na Grandovom discordu, LifeInvader RS tag):

Da li i sa ovim kršim isto pravilo, zajedno sa članovima LifeInvadera?

Naravno da ne. Ovakvo nešto nije moguće in game, iz tog razloga se mora raditi preko bubice (discorda), ili ako je u pitanju video, onda preko YouTube-a.

Srdačan pozdrav.

CpbuH

Player
Player
Vidite potrebu doticnog za pravdanje samim tim budite maksimalno objektivni

Coby Redington

Player
Poštovana administracijo.

Ovo je moj posljenji odgovor na ovaj post, da ne bih prekršio pravilo spama, kao što sam i rekao u prethodnoj žalbi dotičnog na moju malenkost.

Dotični se trudi maksimalno da me skloni sa servera, jer je izgubio sve što mu je značilo, svi stariji članovi familije napustili su familiju, kao i njega lično, to je ono što ga najviše boli.

Iz tog razloga i gleda da mi namjesti ban, za šta nema ni osnova, ni dokaza.

Još provocira in-game kako bi nastavio raspravu: Screenshot-721

To sve govori o njegovim planovima da napakosti svakome kome stigne.

---

Nakon što mu odbiju druge žalbe, ponovo provocira in game (pogledajte vrijeme na slici, ako treba i POV ću okačiti): Screenshot-723

---

Detaljnu komunikaciju kao i video dokaze za dotičnog možete pogledati klikom na link: Pending review - G.P. 1.3 | ID 27811

Toliko od mene.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim, i iskreno vjerujem da ćete donijeti pravednu i korektnu odluku.

- Coby R.

Last edited:

CpbuH

Player
Player
radi li guza prevarantu a?
ja jesam sve izgubio ali ne zahvaljujuci meni vec tebi, sto ce svakako vreme pokazati a ja, nadam se i dokazati
da vidim dal ces ti da se vratis kad izgubis sve kao ja jer svakako pored svega nisam izgubio volju za igrom na jednom od najboljih rp servera kako na balkanu tako i u svetu po mom misljenju.
I mene bi bio strah na tvom mestu jer si se upleo da sad ne znas gde ces ni kud ces ali videcemo krajnji ishod kakav god bude on bio ja cu i u njemu pokusati da nadjem i izvucem ono najbolje kako za sebe tako i za ljude na serveru sto sam dokazao bezbroj puta i sama epizoda o mom povratku ce dokazati a imaces priliku da je gledas kolko mene ljudi postuju u gradu jer se postovanje zasluzuje a ne dobija ili kupuje kao sto je kod tebe slucaj ljigavi prevarantu

Last edited:

Coby Redington

Player
Pokušavaš da mi namjestiš ban na razne način, što ti neće uspjeti, jer ni jedino pravilo nisam prekršio + nemaš dokaz ni za šta.

Prijetiš mi OOC na forumu: Pending review - OOC prijetnje na forumu | ID:0000

To dovoljno govori o tebi.

Prestani da spamaš kako bi ljudima predstavio negativnu sliku o meni, i kako bi administratori donijeli odluku na osnovu tvojih negativnih komentara.

To je tvoja namjera, što se iskreno nadam da nećeš uspjeti. Ne možeš da utičeš na odluku/e admina, tako što pišeš laži. Bitni su dokazi, a tvoji su nikakvi.

Doviđenja.

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 27811 ce dobiti kaznu za MG.
• ID 31051 ce dobiti kaznu za MG.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom