covek sadi 10 semenki u dvoristu kuce gde samo moze 5 semenki i koristi bug skripte
dodatni dokaz i to njegovom rukom pisano
dodatni dokaz i to njegovom rukom pisano
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Coby ako nisi za nista kriv i trvrdis da si posten, zasto toliko pises i cemu toliko pravdanje onda? Sa time sam sebe odajes. (Nikakvo mjesanje u situaciju, samo vidim da ste poznati po forumu pa da izkomentiram)
nema potrebe za ljubomorom, ovo je igrica i svi bi trebali uzivati u njoj a ne svadati se zbog iste, nemoj shvatit da vam se mijesam ili pokusavam upast u vasu svadu, svatko ima pravo za komentar pa tako i ja, bio sam admin da i bilo je raznih slucajeva bug abuse-a koji znog kojeg ljudi nisu ni znali da mogu bit kaznjeni. Kako sam skuzio po forumu par dana, mislim da ste obojica odrasli i da bi trebali rjesiti u pozivu ili u dm-u jer ovako oboje sirite toksicnost po forumu sto nitko ne voli.Lepi moj, na prošlom postu fino sam ti napisao da mi se javiš na bubicu, da vidim gdje sam ti seen-ao šta i gdje te nisam ispoštovao.
Ako već pišeš, piši u jednom postu, da poruka prati poruku, a ne ovako.
A što se tiče pravdanja, ja se ne pravdam, ne može mi se namjestiti ban ni za šta, pa hajd da predstavimo baštu kao bag abuse da mu (meni) namjestimo ban.
Bio si admin, da li si ikada vidio žalbu bašte za bag abuse? Naravno da nisi.
+ Kažeš da se ne mješaš i da nisi upućen, a u prošloj poruci pišeš da si upućen, i da te ja nisam ispoštovao za 50.000$. Ovdje ti sad javno pišem da mi se javiš na bubicu, da vidim kad sam ti ostavio seen, i kad te to nisam ispoštovao.
+ Komentari tipa kako id 28k može da ima to i to, sa tim pokazuješ ljubomoru.
Meni nikad nije bio problem donirati za server što sam i radio, a što samo admini mogu da provjere i potvrde. Tako da te teorije mogu samo pasti u vodu.
Zamolio bih te ako već imaš potrebu da se mješaš, da sačekaš video dokumentarac i saslušaš obje strane priče.
Da bi bio upućen i objektivan, moraš znati obje strane priče.
---
Dotični je izgubio dosta para zahvaljujući svojim greškama, a ne mojim, od banova, do kršenja pravila na max, i tako dalje i sad gleda da sve predstavi kao moju grešku što je apsurd.
Sve će biti u video dokumentarcu, od namještanja, do cijele te priče oko pumpe, o tome kako su meni njegovi bliski saradnici iz familije ostali dužni kuću, + 6.9$ Mil. i još mnogo toga. Kako nije htio da mi isplati moje pare u iznosu od 26.200.000$ i još mnogo, mnogo toga.
Za sve postoje dokazi, koji će uskoro izaći na vidjelo, pa da se vidi ko je koga tu prevario.
Razumijem i slažem se sa tobom, međutim od razgovora nažalost nema ništa. Da je moglo, davno bi se riješilo tako.nema potrebe za ljubomorom, ovo je igrica i svi bi trebali uzivati u njoj a ne svadati se zbog iste, nemoj shvatit da vam se mijesam ili pokusavam upast u vasu svadu, svatko ima pravo za komentar pa tako i ja, bio sam admin da i bilo je raznih slucajeva bug abuse-a koji znog kojeg ljudi nisu ni znali da mogu bit kaznjeni. Kako sam skuzio po forumu par dana, mislim da ste obojica odrasli i da bi trebali rjesiti u pozivu ili u dm-u jer ovako oboje sirite toksicnost po forumu sto nitko ne voli.