Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16241
Players nickname
Nikita Kurtovic
Suspect ID
27811
Date of violation
Oct 24, 2022
Time of violation
20:51
Proofs
https://imgur.com/9LeAfZ1

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovana administracijo.

Ovdje ne vidim u čemu je problem?

1.) Do sada je moglo da se sadi u jednom dvorištu za dvije kuće (što je dotični potvrdio meni lično), a ako su kuće skoro u istom dvorištu, može se saditi u jednom za sve tri kuće - što nije bag abuse nego su kuća do kuće i moguće je saditi po skripti u jednom dvorištu za sve tri (kao što je moglo do sada za dvije kuće u jednom dvorištu posaditi, iz tog razloga sam ih i cijenio 15 miliona).

2.) Ako jest Bag abuse, onda pola servera treba dobiti ban, jer neki imaju po 20-30 sadnica u jednom dvorištu, običnih, malih kućica.

3.) Kuće su prodane davnih dana, novom vlasniku koji je također bivši član Ta komore, ali je na vrijeme uvidio ko je dotični, i napustio familiju.

Dotični je ljubomoran, što ja napravim keš i bez kancelarije, bez ičega, jer sam izuzetno sposoban za to, što pokazuje moj status u društvu (mislim na Grand RP RS server).

Znači, spojim kuće, i napravim daleko veće pare, nego što je on u mogućnosti da napravi bez kancelarije, i naravno da ga izjeda ljubomora.

Pored toga svi stariji članovi Ta komora familije, napustili su je, odnosno napustili su njega, i sada gleda da mi se osveti na svaki mogući način, a vrijeme će pokazati ko je kakav, kao što sam rekao tad za njega, ponovit ću i sad.

Mnogi su uvidjeli ko je zapravo Luciano Lucchesse zvani Mrki, zajedno sa njegovim twinkom Nikita Kurtovic.

Dotični je posjedovao na dva accounta (main i twink) dva biznisa, radio Bag abuse na trkama, imao interakciju maina sa twinkom (preko familijarnog ormara/skladišta) i još mnogo, mnogo toga. Za veći dio toga je kažnjen, a za ostalo ima vremena.

Toliko od mene po ovom pitanju.

Srdačan pozdrav.

- Coby R.

Coby Redington

Player
Ps. izraz "spojio plantaže" čuo sam i prije nego što sam ih sam spojio i prodao, znači da, ukoliko je ovo Bag abuse, treba veći dio igrača dobiti ban sa servera, što je apsurd.

Pokušava se namjestiti meni perma ban, samo zbog toga što sam ljudima otkrio pravu istinu o njemu, i koji sada masovno napuštaju familiju Ta komora, a on ostaje sam.

Coby Redington

Player
Poštovana administracijo.

Ovo je moj posljenji odgovor na ovaj post, da ne bih prekršio pravilo spama.

Dotični želi da me predstavi u najgorem mogućem svjetlu, iz tog razloga je okačio tri žalbe na mene, a ni na jednoj nema dokaz da sam neko pravilo prekršio.

---

Još provocira in-game kako bi nastavio raspravu: Screenshot-721

To sve govori o njegovim planovima da napakosti svakome kome stigne.

---

Nakon što mu odbiju druge žalbe, ponovo provocira in game (pogledajte vrijeme na slici, ako treba i POV ću okačiti): Screenshot-723

---

Detaljnu komunikaciju kao i video dokaze za dotičnog možete pogledati klikom na link: Pending review - G.P. 1.3 | ID 27811

---

Ps. i ako je prekršeno neko pravilo (ja ga nisam do sad pročitao/našao na listi pravila grada (države) / servera), spreman sam da se izvinem kako administraciji, tako i igračima.

Znam da svi imaju spojene plantaže, krenuvši od velikih familija, do onih manjih, čak znam mjesta/kuće gdje ima po 20-30 polja u jednom dvorištu.

Ne može da se spoji plantaža na svim kućama, što je jako bitno napomenuti.

Trenutna kuća čiji sam vlasnik br. 703, nema nikakve šanse da se spoji sa 704 ili 705, jer je dvorište veliko i "ne sudara se sa dvorištem drugih kuća".

Na slučaju iznad, kuće su bukvalno imale zajedničko dvorište (areu za postavljanje po skripti gdje se presijeca dvorište) i iz tog razloga mogla se spojiti jedna plantaža od 15 polja, za tri kuće (jer su jedna do druge, fizički jako blizu i presijecaju im se dvorišta, a ovo je posađeno na ćošku/ivici dvorišta na jednoj od kuća).

Na većem broju kuća to nije moguće, jer skripta to ne dozvoljava (veliko dvorište, ne presijecaju se bašte i sl.).

U ovom slučaju, to je moguće, i sve ide preko skripte, što vam može potvrditi i novi vlasnik tih kuća.

Malo dvorište, male kućice (mali broj njih) mogu da imaju spojene plantaže, veći broj to ne može jer skripta ne dozvoljava kao što je slučaj kod kuće br. 703 (čiji sam trenutni vlasnik).

---

Toliko od mene.

Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim, i iskreno vjerujem da ćete donijeti pravednu i korektnu odluku.

- Coby R.

Last edited:

CpbuH

Player
Player
covek sam pise
sam odlucuje
sam pise pravila
a u svom odgovoru priznaje BA i stoji postojano iza toga
pametnom dosta

• Dislike
Reactions: J++

Coby Redington

Player
Pokušavaš da mi namjestiš ban na razne način, što ti neće uspjeti, jer ni jedino pravilo nisam prekršio + nemaš dokaz ni za šta.

Prijetiš mi OOC na forumu: Pending review - OOC prijetnje na forumu | ID:0000

To dovoljno govori o tebi.

Prestani da spamaš kako bi ljudima predstavio negativnu sliku o meni, i kako bi administratori donijeli odluku na osnovu tvojih negativnih riječi.

To je tvoja namjera, što se iskreno nadam da nećeš uspjeti. Ne možeš da utičeš na odluku/e admina, tako što pišeš laži. Bitni su dokazi, a tvoji su nikakvi.

Doviđenja.

CpbuH

Player
Player
eto vidite i sami
sam pise
sam i odlucuje umesto Vas
ima neverovatnu zelju da se opravda za sve gore navbedeno samo kao osoba koja je kriva za isto
i da njegova bude zadnja
jer mu radi guza i dani odbrojani
sto ce dovoljno biti ako ukucate njegov ID ovde na forumu i upoznati se malo bolje sa ljigavim prevarantom

• Dislike
Reactions: J++

Don Jeans

Player
Player
Coby ako nisi za nista kriv i trvrdis da si posten, zasto toliko pises i cemu toliko pravdanje onda? Sa time sam sebe odajes. (Nikakvo mjesanje u situaciju, samo vidim da ste poznati po forumu pa da izkomentiram)

Coby Redington

Player
Coby ako nisi za nista kriv i trvrdis da si posten, zasto toliko pises i cemu toliko pravdanje onda? Sa time sam sebe odajes. (Nikakvo mjesanje u situaciju, samo vidim da ste poznati po forumu pa da izkomentiram)

Lepi moj, na prošlom postu fino sam ti napisao da mi se javiš na bubicu, da vidim gdje sam ti seen-ao šta i gdje te nisam ispoštovao.

Ako već pišeš, piši u jednom postu, da poruka prati poruku, a ne ovako.

A što se tiče pravdanja, ja se ne pravdam, ne može mi se namjestiti ban ni za šta, pa hajd da predstavimo baštu kao bag abuse da mu (meni) namjestimo ban.

Bio si admin, da li si ikada vidio žalbu bašte za bag abuse? Naravno da nisi.

+ Kažeš da se ne mješaš i da nisi upućen, a u prošloj poruci pišeš da si upućen, i da te ja nisam ispoštovao za 50.000$. Ovdje ti sad javno pišem da mi se javiš na bubicu, da vidim kad sam ti ostavio seen, i kad te to nisam ispoštovao.

+ Komentari tipa kako id 28k može da ima to i to, sa tim pokazuješ ljubomoru.

Meni nikad nije bio problem donirati za server što sam i radio, a što samo admini mogu da provjere i potvrde. Tako da te teorije mogu samo pasti u vodu.

Zamolio bih te ako već imaš potrebu da se mješaš, da sačekaš video dokumentarac i saslušaš obje strane priče.

Da bi bio upućen i objektivan, moraš znati obje strane priče.

---

Dotični je izgubio dosta para zahvaljujući svojim greškama, a ne mojim, od banova, do kršenja pravila na max, i tako dalje i sad gleda da sve predstavi kao moju grešku što je apsurd.

Sve će biti u video dokumentarcu, od namještanja, do cijele te priče oko pumpe, o tome kako su meni njegovi bliski saradnici iz familije ostali dužni kuću, + 6.9$ Mil. i još mnogo toga. Kako nije htio da mi isplati moje pare u iznosu od 26.200.000$ i još mnogo, mnogo toga.

Za sve postoje dokazi, koji će uskoro izaći na vidjelo, pa da se vidi ko je koga tu prevario.

Don Jeans

Player
Player
Lepi moj, na prošlom postu fino sam ti napisao da mi se javiš na bubicu, da vidim gdje sam ti seen-ao šta i gdje te nisam ispoštovao.

Ako već pišeš, piši u jednom postu, da poruka prati poruku, a ne ovako.

A što se tiče pravdanja, ja se ne pravdam, ne može mi se namjestiti ban ni za šta, pa hajd da predstavimo baštu kao bag abuse da mu (meni) namjestimo ban.

Bio si admin, da li si ikada vidio žalbu bašte za bag abuse? Naravno da nisi.

+ Kažeš da se ne mješaš i da nisi upućen, a u prošloj poruci pišeš da si upućen, i da te ja nisam ispoštovao za 50.000$. Ovdje ti sad javno pišem da mi se javiš na bubicu, da vidim kad sam ti ostavio seen, i kad te to nisam ispoštovao.

+ Komentari tipa kako id 28k može da ima to i to, sa tim pokazuješ ljubomoru.

Meni nikad nije bio problem donirati za server što sam i radio, a što samo admini mogu da provjere i potvrde. Tako da te teorije mogu samo pasti u vodu.

Zamolio bih te ako već imaš potrebu da se mješaš, da sačekaš video dokumentarac i saslušaš obje strane priče.

Da bi bio upućen i objektivan, moraš znati obje strane priče.

---

Dotični je izgubio dosta para zahvaljujući svojim greškama, a ne mojim, od banova, do kršenja pravila na max, i tako dalje i sad gleda da sve predstavi kao moju grešku što je apsurd.

Sve će biti u video dokumentarcu, od namještanja, do cijele te priče oko pumpe, o tome kako su meni njegovi bliski saradnici iz familije ostali dužni kuću, + 6.9$ Mil. i još mnogo toga. Kako nije htio da mi isplati moje pare u iznosu od 26.200.000$ i još mnogo, mnogo toga.

Za sve postoje dokazi, koji će uskoro izaći na vidjelo, pa da se vidi ko je koga tu prevario.
nema potrebe za ljubomorom, ovo je igrica i svi bi trebali uzivati u njoj a ne svadati se zbog iste, nemoj shvatit da vam se mijesam ili pokusavam upast u vasu svadu, svatko ima pravo za komentar pa tako i ja, bio sam admin da i bilo je raznih slucajeva bug abuse-a koji znog kojeg ljudi nisu ni znali da mogu bit kaznjeni. Kako sam skuzio po forumu par dana, mislim da ste obojica odrasli i da bi trebali rjesiti u pozivu ili u dm-u jer ovako oboje sirite toksicnost po forumu sto nitko ne voli.

Coby Redington

Player
nema potrebe za ljubomorom, ovo je igrica i svi bi trebali uzivati u njoj a ne svadati se zbog iste, nemoj shvatit da vam se mijesam ili pokusavam upast u vasu svadu, svatko ima pravo za komentar pa tako i ja, bio sam admin da i bilo je raznih slucajeva bug abuse-a koji znog kojeg ljudi nisu ni znali da mogu bit kaznjeni. Kako sam skuzio po forumu par dana, mislim da ste obojica odrasli i da bi trebali rjesiti u pozivu ili u dm-u jer ovako oboje sirite toksicnost po forumu sto nitko ne voli.
Razumijem i slažem se sa tobom, međutim od razgovora nažalost nema ništa. Da je moglo, davno bi se riješilo tako.

Zamolit ću te još jednom da mi na bubici napišeš nešto, da vidim gdje sam ti i šta seen-ao.

Jer se trudim da svakog ispoštujem za taj bonus, ako mi je negdje promaklo, dobit ćeš duple pare za načinjenu grešku.

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na prvom mestu, dokazi nisu validni. Sa druge strane, ovo nije BA, ukoliko su 3 kuce jedna pored druge ili iznad druge ili dele dvoriste i skripta dozvoljava da se posadi tu sadnica, BA ne postoji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom