Poštovana administracijo.
Dotični namjerno postavlja žalbe na mene, misleći da će tako da mi sredi ban, a ni jedna nema dokaze potrebne za takvo nešto.
---
Dobio je ban na sedam dana na twinku jer me je vrijeđao OOC, i vrijeme je da mi se osveti za to. Također, izgubio je sve na main accountu Luciano Lucchesse jer je iskorištavao bagove na sferama, tu je vjerovatno izgubio 150+ miliona, pa je vrijeme da i drugi izgube sve, i da se osveti kome god mu padne na pamet, a naročito bivšim članovima njegove familije koji su uvidjeli kakav je zapravo on i napustili je, zajedno sa njim.
---
1. Nije okačio POV, gdje se jasno vidi šta i kako je dogovoreno jer POV-a uopšte nema, samo sliku, prepisku razgovora što nije dovoljan dokaz za takvo nešto, i da je ste, po pravilima, rok je 48h sati za prijavu, a ne mjesec dana.
Ako su dovoljni ovi dokazi, bez POV-a, trebam da i ja okačim druge koji su me prevarili za 10+ miliona, a koji su i dalje u njegovoj familiji.
Uradili su to naravno po njegovim instrukcijama, kako bi se osvetio meni, jer direktno razotkrivam istinu o njegovom liku, karakteru i djelu, kako main accountu, tako i twinkiju što niko drugi prije mene nije uradio javno.
---
2. Koristi prepiske sa discorda, koje ne mogu služiti kao dokaz, jer ja lično kad god sam nekoga kačio za kršenje nekog pravila, bez POV-a žalba bi mi bila odbijena.
To je moje lično iskustvo.
Ako postoji POV dokaz da smo se mi nešto dogovorili, neka ga okači, i onaj ko je prekršio koje pravilo, treba da bude kažnjen za to.
---
Dotični je također u isto vrijeme imao dva biznisa, jedan na mainu, jedan na twinku. Na mainu mu je oduzet market, jer je dobio ban, a na twinku i dalje ima prodavnicu soka br. 158. Dokaz za to:
Screenshot-612
Po nekoj logici, ako se može postaviti nešto poslije 48h, on treba da dobije kaznu i za to što je radio, jer mnogi nisu mogli kupiti biznis od njega, jer je dotični držao na dva accounta, dva biznisa, s time je oštetio druge igrače.
Također, treba da dobije kaznu za interakciju maina sa twinkom jer je prebacivao McLaren kontejnere, sjemenke, i mnoge druge stvari sa maina na twinki i obrnuto preko familijarnog ormara/skladišta.
To je neka logika, koja nije u skladu sa pravilima, a pravila nalažu da se sva kršenja pravila moraju prijaviti unutar 48h.
Ja sam tu da ispoštujem odluku administratora kakva god ona bila, ali ako je moguće da se kazni unazad 20-30-40 dana, onda dotični treba da dobije perma ban za pravila koja je prekršio.
Ovo navodim samo kao primjer, jer je najbitnije da njegova familija bude u top 20, a to je mogao da ostvari samo tako što je imao na dva accounta, dva biznisa, zajedno sa njegovim drugom iz familije Pera Lucchese (zajedno sa twinkom Pekisa Ilic - tako nešto).
Toga više nema, i to ih mnogo boli, to je još jedan razlog više da mrze svakoga ko nije na njihovoj strani, a na strani osoba koje krše pravila sigurno ne želimo da budemo.
---
Sedmicama, danima, spominje Coby-a u negativnom kontekstu, što može da potvrdi svaka osoba kojoj me je spomenuo, i za samu plantažu je rekao da se ne radi "zbog logova", kako bi on našao nešto vezano za mene u logovima.
Boli ga jer sam napustio familiju, kao i mnogi članovi poslije mene, ostao je sam samcat i trudi se da mi napakosti na svaki mogući način.
---
Prvo plantaža nema logova, osim kad neko pođubri (pretpostavljam da je tako), drugo nije mogao ništa naći u logovima jer ja nisam lopov da kradem, i kad god sam šta uzeo ili vratio upisano je na discordu te familije.
Nije mogao to da nađe i da mi smjesti ban, pa sad pokušava ovako, ali će vrijeme pokazati ko je kakav i čije su kakve namjere.
---
Ps. sve je izgubio, od članova familije, do para, kancelarije, kuća, i mnogih drugih stvari u vrijednosti 150-300+ miliona, i vrijeme je da se osveti nekome za sve to.
Da ima neki konkretan dokaz naprimjer POV, objavio bi ga davnih dana, nego su ga dan prije njegove objave žalbe na forum napustili mnogi članovi familije, i to ga je jako povrijedilo. Iz tog razloga ide i trudi se da nam se svima osveti jer smo razotkrili kakav je on zapravo, a to je samo početak razotkrivanja dotičnog + laže administraciju da ga je neko ucjenjivao što je daleko od istine.
Napravio je priču kako su ga sad već bivši članovi familije (Boris, Mile, i Miki) ucjenjivali da mora mene prijaviti, ali on to nije htio, nego se sjetio kroz 30-40 dana čim mu je povrijeđen ego jer su ga svi napustili.
---
Pored toga što ne mogu slike/prepiske služiti kao dokaz u ovakvim situacijama (bar po mom iskustvu, na vama je da procijenite, vi ste kompetentni, ja nisam, vi imate iskustvo vezano za RP pravila, a ja ne) dotični je izmislio priču kako se cijeli server urotio protiv njega i njegove familije.
Prvo da krenemo od administracije, poštovani Ivkezz Obama stalno mu je u ustima, kako mu on namješta banove, kako mu on sve živo namješta, što je daleko od istine.
Kao što sam i napisao ovdje:
Rejected - G.P. 1.3 | ID 27811
---
Cilj mu je da sruši istu tu administraciju kojoj se sad žali i predstavlja kao dobrica, da bi on zavladao serverom.
Dakle, da skloni Abrahama, Muju, Ivkeza i ostale administratore, i da on zavlada istim tim serverom.
Iz tog razloga Mazhoru kroz zahtjev za unban piše kako je "server kriv" jer je on banovan za BA:
Rejected - Appeal for unban | Mazhor
A da pri tome ne dostavi ni jedan jedini dokaz da on nije kriv, nego stoji iza toga, da je server kriv zajedno sa administracijom.
Prava istina je da ovaj čovjek Luciano Lucchese/Nikita Kurtovic, Mrki, kako god se zvao, ima namjeru da sruši server, zajedno sa administracijom i njenim igračima.
Svaka njegova komunikacija sa Mazhorom svodi se na pljuvanje servera, kao i članova administracije, da bi ga (RS server) predstavio u najgorem mogućem izdanju, zajedno sa rukovodstvom istog.
Mene ne zanima pozicija u administraciji, trudim se da budem RP igrač jer sam i samp igrao od 2011. pa ovamo, tako da ono što se na sampu nekad radilo, prebacim na Grand RP (Gta V), a to je prijateljstvo, sloga, druženje i slično.
---
Samo mi je dosta ljudi koji se predstavljaju kao dobrice, a u stvarnosti jedva čekaju da naude kako serveru, tako njegovim igračima, zajedno sa administracijom.
Ako uđete malo dublje u temu, shvatit ćete da mu je main cilj da sruši server, zajedno sa administracijom, za rad svoje privatne (lične) koristi.
On već sada obećava članovima svoje familije (većinom maloljetnicima) kako će zarađivat od 500 do 5.000 eura mjesečno, što možete ispratiti na ovom videu:
Pored toga, napominje da će on biti broj jedan, da će svi raditi za njega, znači totalna, odnosno apsolutna monarhija.
Mnogi se nisu složili sa tim, i to je jedan od mnogih razloga zašto su napustili familiju, pored toga što im je dotični psovao sve po spisku (što možete ispratiti klikom na link:
), vrijeđao najmilije, nazivao ih pogrdnim imenima i tako dalje.
---
Toliko od mene za sad, nadam se i iskreno vjerujem da će administracija kao i do sada donijeti ispravnu i korektnu odluku sa kojom će svi igrači biti ispoštovani.
Srdačan pozdrav i svako dobro vam želim.
- Coby R.