Momak postavi pov od cele situacije ko zna sta si ti njemu rekao pre toga ii sta si radioSve u POV, nakon sto slucajno zgazim njegovog lika naziva me retardom i bolesnikom na OOC eventu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momak postavi pov od cele situacije ko zna sta si ti njemu rekao pre toga ii sta si radioSve u POV, nakon sto slucajno zgazim njegovog lika naziva me retardom i bolesnikom na OOC eventu.
Some weed yesYall need some milk!
Nazalost on ne mora staviti pov od 1min jer ima dovoljno dokaza za ono za sta je prijavio i tako i glasi pravilo... Samim tim vodjstvo organizacije stavlja vecu odgovornost na lidera i on ima dodatna pravila koja mora postovati u odnosu na ostale igrace, nije lako biti lider ali ako jesi moras vecu opreznost imatiPitam li se samo zasto si banovan na main
Acc???
Pov je 9 sec minimalno mora biti 1 min i da pretpostavljam zato sto si ti dobio ban da zelis na bilo kakav nacin da nekog drugog stavis u jail ili da dobije warn ili u najgorem slucaju ban.
Povuci zalbu bolje je veruj mi.
Izvolite.Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavi POV duzi od 1 minut.
Za dostavu POV-a imate 6h!
Nema veze to, on je prekrsio pravilo.Zanimljivo kako auto odjednom sa 30km/h ubrza na 80km/h pravac na dvojicu likova pred zonu i onda kazes "slucajno" ih udarili..
A ti ih mozes vdmat prije eventa ?Nema veze to, on je prekrsio pravilo.
jesA ti ih mozes vdmat prije eventa ?
skemeru o cemu ti?Tvoj problem sto si nasao uvredjenim
Ma brate kidara jedna je lik bukv...Vidi se namera da hoces da nas uguras u zonu. Isekao si tacno na delu gde sam te pitao "Jel ti to cilj da on dobije disband?", nakon cega sam ti rekao "Ne jedi govna, igraj normalno i ne pravi sranja", sto naravno niste ispostovali i poceli ste da nas pucate pre pocetka eventa. Sve pet samo cemu tolika zloba u tebi, kako bude neka bude, nebitno bili mi kaznjeni ili vi ili svi, stariji sam od tebe pa cu ti reci da se ostavis toga jer ce te pojesti kroz zivot. Jeste ovo igrica ali ti si takav zloban i kad ustanes sa smrdljive kompjuterske stolice.
Namjesti smjesti,kad admini i ako prihvate to je znak svima da se svakom lideru moze sjebat ldierska pozicija na ovsj nacin. Sto server vodi u jos dublju rupu toxicnnosti.Decko prekrsio si PG, VDM, i nekoliko pravila događaja.
Brt i ako nisam bio tu tada, vidi se da si imao nameru da ih gurnes u zonu nemoguce da si slucajno drzao w i pravo u njihIzvolite.