Ladno kaze lik 97,a ona 3 zadnja hita koja se nisu ni registrovala? To ces progutati a? Neka hvala, ostavite administraciji da resi ovo... Dosta offtopica
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!47 mu skida revom i 60 kalas tako da ovo je sve cisto za BAN! jos nema pov sa eveta nego iz bolnice sto znaci da je citercina raspala!Tek sad vidim , pa ti si meni jazavce skinuo 97 , revom 47 i 5x 10 sa tim sranjem koje si koristio. Eto propade ti prica da sam citer, a ti si takva dobrica da zelis da se resis citera jer se ti inace nesto pitas na serveru
Samo kad si se ti javioMa cheat iziii pizii
Jebi ga, znali smo svi da je citer, ne moze 20k id da se pojavi samo i da dobro puca. Isti slucaj sa drugarima.Kao sto vidite , deal sam mu preko 100dmg, nakon toga mi se nije ucitavao dmg te sam pomislio da je doslo do crash-a i odustao od pucanja , nakon samo 3 sekundi lik se okrece i ubija me.. Da razjasnim neke stvari, u slucaju da igracu pukne igrica, on ne prima vise dmg i ne moze se ubiti.. U slucaju da je samo alt taban, dmg se racuna i mora pasti. (Doticni mi je rekao da je bio alt taban samo i da je moguce zbog toga)
Zamolio bih da detaljno pogledate situaciju, ne postoji nikakav desync u ovom videu, sve je legit sa moje strane... Hvala.
Ne moze 20k id da se pojavi samo i da dobro puca , hahaha jao majko moja , godinu dana igram vec.Jebi ga, znali smo svi da je citer, ne moze 20k id da se pojavi samo i da dobro puca. Isti slucaj sa drugarima.
Hahahahha najjace na kraju kad kazes "aaaaaa"Kao sto vidite , deal sam mu preko 100dmg, nakon toga mi se nije ucitavao dmg te sam pomislio da je doslo do crash-a i odustao od pucanja , nakon samo 3 sekundi lik se okrece i ubija me.. Da razjasnim neke stvari, u slucaju da igracu pukne igrica, on ne prima vise dmg i ne moze se ubiti.. U slucaju da je samo alt taban, dmg se racuna i mora pasti. (Doticni mi je rekao da je bio alt taban samo i da je moguce zbog toga)
Zamolio bih da detaljno pogledate situaciju, ne postoji nikakav desync u ovom videu, sve je legit sa moje strane... Hvala
Da i meni je taj deo prosto najsmesniji , kada sam cuo hteo sam da padnem u nesvest od smeha!Hahahahha najjace na kraju kad kazes "aaaaaa"