Okey player.Ben Shawty Ailesinin lideriyim noname
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okey player.Ben Shawty Ailesinin lideriyim noname
I offered a face-to-face meeting once, but I realized that I was blocked. You're funny and funky.Mesaj atıp forumu uzatmanıza gerek yok. Hamdiyi bursa jimer hastanesinde 1 ay tatile götüreceğim en iyisi orda 1 ay misafirim olarak kalacak Bakalım kimmiş gerçekten bilmeden lanetlediği insanlar. xd
shawty diye bir aile mi var aww ldksfjhklşdfkh he bizim ezdiğimiz elchavolarmış bizde diyoduk köpek eksik meğersem isim değiştirmişBen Shawty Ailesinin lideriyim noname
Kanka konudan biraz mahrum kalmışsın sanki ne anlatıyon sen hala oyun içi mücadele etmeye çalışıyorsun. Biz istemeden sıralamaya giriyoruz. Düşmeye çalışıyoruz. Boş zaman kaybısın allah için kaybol.sen neyden bahsediyorsun abi yarın üstünüzdeyiz ve ben bu başarıyı 1 ayda elde ettim konuşma konuş git uyarını ye
ĞASLFGPĞASFGLĞASGASGLASPGKASOPFGKASMGIKOASDNMGSDJINVGSDJIFGNMSDJIFASDFASBen Shawty Ailesinin lideriyim noname
Ben Shawty Ailesinin lideriyim noname
BAĞIRDIMMMMMMMMMMwhat are you talking about, bro, we're above you tomorrow and I achieved this success in 1 month, don't talk to talk, go and eat your warning