Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
818
Players nickname
Leon Cursed
Suspect ID
1361
Date of violation
Apr 26, 2023
Time of violation
22:44
Proofs
https://youtu.be/-rXEbdpgwlo

Gabrijel Sander

𝓶𝓸𝓸𝓷𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽
Player
Opet ovaj Šekspir piše romane :ROFLMAO: Ja sam forum turfer :ninja: A što si ti meni ljut toliko ljubi te brat, ko mi tebe toliko iznervirao :D
Nisam ljut brate, kao sto mi je drug rekao on je taj, tako ide za sve nas ocito? Im him and therefore im that mf.

Gabrijel Sander

𝓶𝓸𝓸𝓷𝓵𝓲𝓰𝓱𝓽
Player
Slabo ti mga taj moj bivsi clan, zaposli nekog drugog :ROFLMAO: I no stres, tebi se nisam ni obratio neznam šta si ti izgubio stvarno :)
Sta sam ti reko za to sto diras mog sina? I kakav mg brate nismo u igrici daj nadi malo zivota 💀💀💀

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Sta sam ti reko za to sto diras mog sina? I kakav mg brate nismo u igrici daj nadi malo zivota 💀💀💀
Toliko koliko sam ja proziveo za mojih godina zivota ti neces za 3 zivota :D Znas ti o cemu pricam jako dobro, ali lose vas obavestava, i koliko vidim opet će na kupanje :ROFLMAO:. Već je zvezda jednog filma zvanog "Prvi delfin granda"

Moony

Player
Player
Slabo ti mga taj moj bivsi clan, zaposli nekog drugog :ROFLMAO: I no stres, tebi se nisam ni obratio neznam šta si ti izgubio stvarno :)
prvo ne znam ko si drugo ne znam ko je taj tvoj "bivsi clan" i trece ja sam liku nes napiso i ti si mi replyjo

LJIDER

Player
Player
Toliko koliko sam ja proziveo za mojih godina zivota ti neces za 3 zivota :D Znas ti o cemu pricam jako dobro, ali lose vas obavestava, i koliko vidim opet će na kupanje :ROFLMAO:. Već je zvezda jednog filma zvanog "Prvi delfin granda"
Evo me šta znači bio prvi delfin, a vi bili prvi kojima sam mogo nabrojati 4 kršenja pravila za vreme robanja.

LJIDER

Player
Player
A ček bre ja još uvek ne razumem ko je ovde kome sin aj molim objašnjenje i mene zanima.

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
nisam izasao u pravo si, objasnjavaj se jos malo ajde mozda ce da budes u pravo
procice 48 sata odbice zalbu
kakve to veze ima sta ce proci 48h to pravilo je za tebe ti moras postaviti zalbu pre isteka 48h a admin zalbu moze resiti i za 5dana...
ako zalba nije resena u roku 48h i igrac obrise pov mozes se zaliti na rad administracije...

Goraneeeeeeee

Player
Player
Lik je na pola hp-a i dobija čist hit. Ne traži se POV kako ti se digne đoka, nego kad je nešto baš sumnjivo ili te ubiju kroz zid. Jbg znam da boli i tek će da boli, ubi vas depra. Komplex na max. Kupite maramice trebaće vam
Ima pravo on kad oce da trazi pov jer pravilo kaze da moras imat pov 48h sta tu nije jasno

Goraneeeeeeee

Player
Player
Koji si ti NPC lider 28k id ajde tamo pokri se dekom i spavaj da te ovi ne cuju kako baljezgas po ovom forumu

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom