Postavi pov pre nego sto si krenuo autom ka panelima gde sam ti ja licno rekao da si na privatnom posedu i da imas 5 sekundi da napustis isti na sta si se ti oglusio i nastavio dalje ka panelima iako si video da nas ima vise nego vas ti ne prezas od FearRP-a i glumis supermena i pricas nakon sto si uoucan te krsis 3 pravila u 1 i FearRP, RPS i PG plus pokusavas da obmanes administraciju stavljajuci pov na kom se ne vidi da sam ti ja rekao i da imas 5 sekundi da napustis posed i udaljis se sa njega.
Drug mu je uradio CL tacnije je preko task menadzera ugasio igricu, tj bilo koji drugi fajl umesto direkt RageMP i samim tim igra crash-a da bi bilo kao da je crash - to rade ucestalo jer se prikazuje kao crash a ustvari je namerni crashgame kako bi izbegli dati RP.
Uploadovacu kroz par minuta video kako mu je receno sve lepo ljudski ali uzalud ljudi zarad 2 panela krse vise pravila te molim administraciju da sankcionise ovakve igrace kako ne bi drugim normalnim igracima kvarili uzitak u igri.
Hvala!