By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!no its not lolNice bug abuse, while you are peeking with "h" your bullet goes through the wall which is bug abuse.
mali emi sende bi siktir git aqNice bug abuse, while you are peeking with "h" your bullet goes through the wall which is bug abuse.
.hala h peeke nasıl bug abuse diyebilirsin aklım almıyo oyunun %100u kullaniyo bunu cok tuhaf adamsin
benim aklımın ermediği bir şeye senin aklının ermesi mümkün mü abim benim 3 ay daha yalasaydın alırdık seni aileye belki.h peekini kullandığı için bug abuse demiyor kanka aklın ermediği için normal
.benim aklımın ermediği bir şeye senin aklının ermesi mümkün mü abim benim 3 ay daha yalasaydın alırdık seni aileye belki.
.köpek gibi eve geldiğinde ailecek attığımız afk taklitlerini sana itiraf mı ediyim burda? pasa familyi bırakıp götümüzden ayrılmıyodun kendini çok kandırma abimmm ndng anıl youtube kanalına video at. arkadaşların da senin ne bok olduğunu iyi biliyor da hayatın yok diye işlerine yaıryorsun yüzüne söylemiyorlar devam et
.Paşadayken benden oyunu öğrenen fam war nedir redux nasıl kurulur diye bana soran insansın lan sonra gidipte işine yarayan kısımları paylaşma öncesinide paylaş
bunak ve gubarmışsın sg yurtdışında yat burda ne işin var mk köylüsüsen ananın karnından redux indirerekmi çıktın o evladı seni katmana gittim diye küsüp arkamdan sallamadığınız şey kalmadı karaktersiz o evlatları