Sve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koj si ti meni kralj ahaha. Kakav pov ti tražiš na autoputu gde ti mene prvi pucaš kao pripadnik policije? Gde ti je upozorenje da stanem? A pre toga me Vdmate kao najveći teletabisi mogući. Naučite više taj rp i prekinite da plačete kad vas neko skilom zezne. I okači pov cele situacije gde me predhodno gazite 2x kolima i pucate bez upozorenja. I još mgate ubijate. Veliki pozdrav za SAHP štenaru od čika TobiasaSve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
Nemoj da places, skill issueSve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
Malo pijemo i magnezijumSve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
Sve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
Okači pov cele situacije ako smeš jer bi dobili warn kao org jer se vidi koja su kola u pitanju. I šta kažeš bilo vas 5 a na klipu koj si postavio ti sam znači nije cela situacija. Loše te uče ti tvoji šefovi. Opušteno burazerče, jednog dana me možda i uhvatite i uhapsite bez vdma. Ali možda. To je magijaaa beboja vidim najobicniji pancir ja sam ti brojao kao sto se vidi u pov moji nijedan nije pucao pre brojanja a ti si cak i uradio Ferrp jel se nisi plasio sam nas 5 smo bili okaci tvoj pov pa cemo videti
Ti si citercina ,samo je to prava istina ,okaci ti pov ,mi imamo situaciju gdje se broji i gdje bjezis nemas strah za zivot ,onda se okreces snajperom i ne pravis ni jedan miss hit ,sve pogadjas bez brojanja . CITERCINO .... Vidjet cemo ko ce warn da dobije....CITERCINOOkači pov cele situacije ako smeš jer bi dobili warn kao org jer se vidi koja su kola u pitanju. I šta kažeš bilo vas 5 a na klipu koj si postavio ti sam znači nije cela situacija. Loše te uče ti tvoji šefovi. Opušteno burazerče, jednog dana me možda i uhvatite i uhapsite bez vdma. Ali možda. To je magijaaa bebo
opet govorim nisam dužan da dostavim pov. Pozdrav za štenaru zvanu SAHP
CITERI CREW vrlo jasno i ocito ,osim toga loše lažeteNemoj da places, skill issue
Bato prodajem povoljno ruke plastične do duše, ili na naduvavanje ako ti treba možemo ti srediti, pa da i ti naučiš ponešto sem plakanja po forumu. Sa vama uvek cirkusTi si citercina ,samo je to prava istina ,okaci ti pov ,mi imamo situaciju gdje se broji i gdje bjezis nemas strah za zivot ,onda se okreces snajperom i ne pravis ni jedan miss hit ,sve pogadjas bez brojanja . CITERCINO .... Vidjet cemo ko ce warn da dobije....CITERCINO
Znam da boli pov cele situacije okači batonga i imaš gratis rukice od meneCITERI CREW vrlo jasno i ocito ,osim toga loše lažete
Bato prodajem povoljno ruke plastične do duše, ili na naduvavanje ako ti treba možemo ti srediti, pa da i ti naučiš ponešto sem plakanja po forumu. Sa vama
prpa prpa 20 ljudi te okacilo za possible cheat, vjerujem da nisi ..... ppolako samoZnam da boli pov cele situacije okači batonga i imaš gratis rukice od mene
Imas citava situacija ,bezao si nisi imao strah za zivot ,sisao sa motora i trcao ispred nas u planine ,jer i za planine samo i jesi ....Ti si taj koji ce da okaci svoj pov PA DOKAZI DA MI GRIJESIMO !! CITERCINOZnam da boli pov cele situacije okači batonga i imaš gratis rukice od mene
I kao što vidiš sve odbijeno jbgprpa prpa 20 ljudi te okacilo za possible cheat, vjerujem da nisi ..... ppolako samo
Svako ima pravo se ponasati glupo, ali vi stvarno zlorabite tu privilegijuTi si kvoterbek, to je samo prava istina, spusti slušalicu, imamo situaciju da te broje i gdje bježiš, ne bojiš se za svoj život, onda okreneš snajperom i ne stigneš jedan jedini promašaj, pogodio si sve bez brojanja. CITERCINO .... Vidjet ćemo tko će pobijediti.... CITERCINO
CITERCINO ,tebe se niko ne boji ....ti si samo mali citer ,odbijeno jer zna se kako i sta ,ali ne brini naletio si na prave ljudeI kao što vidiš sve odbijeno jbg
cry here pls -----> \__/ isplači se biće ti lakše
Jbg mnogo sam jak za vas boraniju.
A što se prpe tiče spremite se CREW dolazi
Bez gaženja i mganja moliću. Tiše tamo mnogo lajete, opet ćemo morati da zovemo šintereImas citava situacija ,bezao si nisi imao strah za zivot ,sisao sa motora i trcao ispred nas u planine ,jer i za planine samo i jesi ....Ti si taj koji ce da okaci svoj pov PA DOKAZI DA MI GRIJESIMO !! CITERCINO
nisi ti tacan ,kao i ovaj tvoj drug citercina....ocito vam je to normalnoSvako ima pravo se ponasati glupo, ali vi stvarno zlorabite tu privilegiju
Brojite sami sebi smanjili krug samo da metar oko sebe cujuTi si citercina ,samo je to prava istina ,okaci ti pov ,mi imamo situaciju gdje se broji i gdje bjezis nemas strah za zivot ,onda se okreces snajperom i ne pravis ni jedan miss hit ,sve pogadjas bez brojanja . CITERCINO .... Vidjet cemo ko ce warn da dobije....CITERCINO
CITERCINO ,niko te gazio nije mnogo si los CITERU ....od sebe pravis junaka a samo si MALI CITER ,niko te gazio nije CITERCINO....Bez gaženja i mganja moliću. Tiše tamo mnogo lajete, opet ćemo morati da zovemo šintere