Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Deni Deviito
Suspect ID
11372
Date of violation
Jun 12, 2023
Time of violation
21:15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Cd7mW0e-A2k

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Sve se vidi u pov decko se okrece i puca u mene
Koj si ti meni kralj ahaha. Kakav pov ti tražiš na autoputu gde ti mene prvi pucaš kao pripadnik policije? Gde ti je upozorenje da stanem? A pre toga me Vdmate kao najveći teletabisi mogući. Naučite više taj rp i prekinite da plačete kad vas neko skilom zezne. I okači pov cele situacije gde me predhodno gazite 2x kolima i pucate bez upozorenja. I još mgate ubijate. Veliki pozdrav za SAHP štenaru od čika Tobiasa 😎

Što smo vam obećali to i ispunjavamo, čuvajte se po mraku CREW dolazi po vas 💀

Denis Denko

Player
Player
ja vidim najobicniji pancir ja sam ti brojao kao sto se vidi u pov moji nijedan nije pucao pre brojanja a ti si cak i uradio Ferrp jel se nisi plasio sam nas 5 smo bili okaci tvoj pov pa cemo videti

Tobias Rieper CREW

Player
Player
ja vidim najobicniji pancir ja sam ti brojao kao sto se vidi u pov moji nijedan nije pucao pre brojanja a ti si cak i uradio Ferrp jel se nisi plasio sam nas 5 smo bili okaci tvoj pov pa cemo videti
Okači pov cele situacije ako smeš jer bi dobili warn kao org jer se vidi koja su kola u pitanju. I šta kažeš bilo vas 5 a na klipu koj si postavio ti sam 🤣 znači nije cela situacija. Loše te uče ti tvoji šefovi. Opušteno burazerče, jednog dana me možda i uhvatite i uhapsite bez vdma. Ali možda. To je magijaaa bebo 🎩🧙

opet govorim nisam dužan da dostavim pov. Pozdrav za štenaru zvanu SAHP

Obnovite gradivo

1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

Autoput i brdo nisu sfera..

Last edited:

Joe Masseria

Player
Player
Okači pov cele situacije ako smeš jer bi dobili warn kao org jer se vidi koja su kola u pitanju. I šta kažeš bilo vas 5 a na klipu koj si postavio ti sam 🤣 znači nije cela situacija. Loše te uče ti tvoji šefovi. Opušteno burazerče, jednog dana me možda i uhvatite i uhapsite bez vdma. Ali možda. To je magijaaa bebo 🎩🧙

opet govorim nisam dužan da dostavim pov. Pozdrav za štenaru zvanu SAHP
Ti si citercina ,samo je to prava istina ,okaci ti pov ,mi imamo situaciju gdje se broji i gdje bjezis nemas strah za zivot ,onda se okreces snajperom i ne pravis ni jedan miss hit ,sve pogadjas bez brojanja . CITERCINO .... Vidjet cemo ko ce warn da dobije....CITERCINO

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Ti si citercina ,samo je to prava istina ,okaci ti pov ,mi imamo situaciju gdje se broji i gdje bjezis nemas strah za zivot ,onda se okreces snajperom i ne pravis ni jedan miss hit ,sve pogadjas bez brojanja . CITERCINO .... Vidjet cemo ko ce warn da dobije....CITERCINO
Bato prodajem povoljno ruke plastične do duše, ili na naduvavanje ako ti treba možemo ti srediti, pa da i ti naučiš ponešto sem plakanja po forumu. Sa vama uvek cirkus 🤡

Joe Masseria

Player
Player
Bato prodajem povoljno ruke plastične do duše, ili na naduvavanje ako ti treba možemo ti srediti, pa da i ti naučiš ponešto sem plakanja po forumu. Sa vama
Znam da boli 🤕🤧 pov cele situacije okači batonga i imaš gratis rukice od mene 😉
prpa prpa 20 ljudi te okacilo za possible cheat, vjerujem da nisi ..... ppolako samo ;)

Joe Masseria

Player
Player
Znam da boli 🤕🤧 pov cele situacije okači batonga i imaš gratis rukice od mene 😉
Imas citava situacija ,bezao si nisi imao strah za zivot ,sisao sa motora i trcao ispred nas u planine ,jer i za planine samo i jesi ....Ti si taj koji ce da okaci svoj pov PA DOKAZI DA MI GRIJESIMO !! CITERCINO

Tobias Rieper CREW

Player
Player
prpa prpa 20 ljudi te okacilo za possible cheat, vjerujem da nisi ..... ppolako samo ;)
I kao što vidiš sve odbijeno jbg
cry here pls -----> \__/ isplači se biće ti lakše

Jbg mnogo sam jak za vas boraniju.
A što se prpe tiče spremite se CREW dolazi 💀

Wiloo_Cvilo

Player
Player
Ti si kvoterbek, to je samo prava istina, spusti slušalicu, imamo situaciju da te broje i gdje bježiš, ne bojiš se za svoj život, onda okreneš snajperom i ne stigneš jedan jedini promašaj, pogodio si sve bez brojanja. CITERCINO .... Vidjet ćemo tko će pobijediti.... CITERCINO
Svako ima pravo se ponasati glupo, ali vi stvarno zlorabite tu privilegiju

Joe Masseria

Player
Player
I kao što vidiš sve odbijeno jbg
cry here pls -----> \__/ isplači se biće ti lakše

Jbg mnogo sam jak za vas boraniju.
A što se prpe tiče spremite se CREW dolazi 💀
CITERCINO ,tebe se niko ne boji ....ti si samo mali citer ,odbijeno jer zna se kako i sta ,ali ne brini naletio si na prave ljude

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Imas citava situacija ,bezao si nisi imao strah za zivot ,sisao sa motora i trcao ispred nas u planine ,jer i za planine samo i jesi ....Ti si taj koji ce da okaci svoj pov PA DOKAZI DA MI GRIJESIMO !! CITERCINO
Bez gaženja i mganja moliću. Tiše tamo mnogo lajete, opet ćemo morati da zovemo šintere 🤣

Tenatako

banned.
Player
Brojite sami sebi smanjili krug samo da metar oko sebe cuju

Joe Masseria

Player
Player
Bez gaženja i mganja moliću. Tiše tamo mnogo lajete, opet ćemo morati da zovemo šintere 🤣
CITERCINO ,niko te gazio nije mnogo si los CITERU ....od sebe pravis junaka a samo si MALI CITER ,niko te gazio nije CITERCINO....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom