Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36836
Players nickname
Denii Devito
Suspect ID
33846
Date of violation
Jul 7, 2023
Time of violation
16:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_kUTa2Zrqaw

ogiishaa1

Player
Player
Na POV-u se vidi da on nema straha za život
Kao prvo on moze da uzme svoj auto dok ga jos Niko nije zakacio na onu kuku sta je vec, Tako da ti njemu nemas pravo da brojis a jos je I na ulici...

Tinex Obama

Player
Player
Kao prvo on moze da uzme svoj auto dok ga jos Niko nije zakacio na onu kuku sta je vec, Tako da ti njemu nemas pravo da brojis a jos je I na ulici...
Al on mora imat strah za sebe a ja sam več počeo kačit auto

Denis Denko

Player
Player
Al on mora imat strah za sebe a ja sam več počeo kačit auto
Jel ja kao gradjanin trebam da imam strah od policije ja neznam ko ili gde si ucio pravila al ti ja kazem da nemas blage veze nemoj da se pravis pametan kad nisi. Pravis dzabe da te izmejavaju narod bezveze

Tinex Obama

Player
Player
Jel ja kao gradjanin trebam da imam strah od policije ja neznam ko ili gde si ucio pravila al ti ja kazem da nemas blage veze nemoj da se pravis pametan kad nisi. Pravis dzabe da te izmejavaju narod bezveze A
Ali ako držim pušku na tebi moraš imat strah

Denza Washington 🔥

Player
Player
Volim samo što SAHPOVCI rade svoj posao maksimalno i bez dlake na jeziku

Odmah ti je rekao da se udaljiš od vozila i brojao 5 sekundi

Nisi se udaljio , nego glumiš nešto
Čovjek ispravno postupio po pravilima i ćao

Imao si parking gdje lijepo parkirati šta se žališ , da si bio u Banci , to ti ne daje zapravo da parkiraš gdje hoćeš

Vozilo je već došlo da diže auto , tako da sve je po zakonu ic i pravilima servera

Sad čekamo da se žalba odbije i to je to

Denis Denko

Player
Player

Imao si parking gdje lijepo parkirati šta se žališ , da si bio u Banci , to ti ne daje zapravo da parkiraš gdje hoćeš

Vozilo je već došlo da diže auto , tako da sve je po zakonu ic i pravilima servera

Mnogo mi se ti pravis pametan ako podrzavas takav nastup ond tebi nema leka ja bi zamoli da prekidate komantarima u pustimo to admini da resavaju a ja cu da napravim veliki protest jel ovako nesme da se radi

Denza Washington 🔥

Player
Player
Mnogo mi se ti pravis pametan ako podrzavas takav nastup ond tebi nema leka ja bi zamoli da prekidate komantarima u pustimo to admini da resavaju a ja cu da napravim veliki protest jel ovako nesme da se radi
Ma ti si prijatelju moj lijepi pukao ko kokica

ogiishaa1

Player
Player

e Denza moj Denza, kao prvo on mora imati zahtev pa da broji a ne samo 5 4 3 2 1...

Kao drugo koliko ja znam ne broji se 5 4 skloni se 2 1.

Kao trece pogledaj POV lepo ispocetka pa proceni ni u jednom trenutku kad je poceo da broji nije rekao udalji se od vozila.

I ukoliko je vec izdao zahtev posle 5 4 mora ponovo da krene da broji a ne da nastavlja.

Sada cekamo da administrator donese pravednu odluku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom