Sve se vidi u Pov ako nisam stavio dobra format zamoli bih za pomoc i razumevanje jel zbog ovakvih ljudi beze nam igraci sa servera.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Promeni format zalbe u G.P. 6.15 I 33846Sve se vidi u Pov ako nisam stavio dobra format zamoli bih za pomoc i razumevanje jel zbog ovakvih ljudi beze nam igraci sa servera.
Na POV-u se vidi da on nema straha za životG.P. 6.15 I 33846 a
Kao prvo on moze da uzme svoj auto dok ga jos Niko nije zakacio na onu kuku sta je vec, Tako da ti njemu nemas pravo da brojis a jos je I na ulici...Na POV-u se vidi da on nema straha za život
Al on mora imat strah za sebe a ja sam več počeo kačit autoKao prvo on moze da uzme svoj auto dok ga jos Niko nije zakacio na onu kuku sta je vec, Tako da ti njemu nemas pravo da brojis a jos je I na ulici...
niti si mu poceo kaciti auto niti si mu dao razlog zasto mu brojis ,nadam se da vise nikad neces uci u gradAl on mora imat strah za sebe a ja sam več počeo kačit auto
Jel ja kao gradjanin trebam da imam strah od policije ja neznam ko ili gde si ucio pravila al ti ja kazem da nemas blage veze nemoj da se pravis pametan kad nisi. Pravis dzabe da te izmejavaju narod bezvezeAl on mora imat strah za sebe a ja sam več počeo kačit auto
malo bolje pogledaj POVniti si mu poceo kaciti auto niti si mu dao razlog zasto mu brojis ,nadam se da vise nikad neces uci u grad
Ali ako držim pušku na tebi moraš imat strahJel ja kao gradjanin trebam da imam strah od policije ja neznam ko ili gde si ucio pravila al ti ja kazem da nemas blage veze nemoj da se pravis pametan kad nisi. Pravis dzabe da te izmejavaju narod bezveze A
Mnogo mi se ti pravis pametan ako podrzavas takav nastup ond tebi nema leka ja bi zamoli da prekidate komantarima u pustimo to admini da resavaju a ja cu da napravim veliki protest jel ovako nesme da se radiVolim samo što SAHPOVCI rade svoj posao maksimalno i bez dlake na jeziku
Odmah ti je rekao da se udaljiš od vozila i brojao 5 sekundi
Nisi se udaljio , nego glumiš nešto
Čovjek ispravno postupio po pravilima i ćao
Imao si parking gdje lijepo parkirati šta se žališ , da si bio u Banci , to ti ne daje zapravo da parkiraš gdje hoćeš
Vozilo je već došlo da diže auto , tako da sve je po zakonu ic i pravilima servera
Sad čekamo da se žalba odbije i to je to
Ma ti si prijatelju moj lijepi pukao ko kokicaMnogo mi se ti pravis pametan ako podrzavas takav nastup ond tebi nema leka ja bi zamoli da prekidate komantarima u pustimo to admini da resavaju a ja cu da napravim veliki protest jel ovako nesme da se radi
nemoj da placaces bice sve u reduMa ti si prijatelju moj lijepi pukao ko kokica
Ma ne sekiram se ja , ja sam ti kratko i jasno objasnio da će biti odbijena žalbanemoj da placaces bice sve u redu
ma da kad si toliko pametan sto nisi admin il si vidovit pa znas sve onda brate pusti igricu idi kladionice kladi se na fudbal pravi milioneMa ne sekiram se ja , ja sam ti kratko i jasno objasnio da će biti odbijena žalba
Hvala vam na izdvojenom vremenu
Denza ko denza nebi bio on da ne sere po forumu ,pusti ga neka uziva ....kao sto rece on bez dlake na jeziku 6.15 ,ma da kad si toliko pametan sto nisi admin il si vidovit pa znas sve onda brate pusti igricu idi kladionice kladi se na fudbal pravi milione
e Denza moj Denza, kao prvo on mora imati zahtev pa da broji a ne samo 5 4 3 2 1...Volim samo što SAHPOVCI rade svoj posao maksimalno i bez dlake na jeziku
Odmah ti je rekao da se udaljiš od vozila i brojao 5 sekundi
Nisi se udaljio , nego glumiš nešto
Čovjek ispravno postupio po pravilima i ćao
Imao si parking gdje lijepo parkirati šta se žališ , da si bio u Banci , to ti ne daje zapravo da parkiraš gdje hoćeš
Vozilo je već došlo da diže auto , tako da sve je po zakonu ic i pravilima servera
Sad čekamo da se žalba odbije i to je to