Pročitaj drug opet naslov. Nije Mass Rule Break.da te pitam jel ti oces nabit warn org posto krsila su 2 od 3 lica tako da ne moze biti warn samo ic kazna za 26129 i 29265
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pročitaj drug opet naslov. Nije Mass Rule Break.da te pitam jel ti oces nabit warn org posto krsila su 2 od 3 lica tako da ne moze biti warn samo ic kazna za 26129 i 29265
porodicu ti niko nije spomenuo, svoje ime i prezime si sam objavio.Neću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.
mislim da mu uletiš ko čak noris u sobu i gađaš ga plišanim medvjedom i dereš se " tavko je tavko je govtov si" sa opasnom rajom, idi jedi čokolinoNeću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.
kao prvo niko ti nije spomenuo porodicu, samo sam rekao tvoje imeNeću povući žalbu i nismo nikakvi prijatelji. RL ime nisam podijelio nikome da bi ga ti dijelio na forumu. A forum jeste OOC, ali je vezan za igru. Provjeri šta su ljudi dobijali za to. A pitaj Čkei i Kosa Nostru šta se desi kad neko spominje porodicu meni. Pozdrav.
napiso si u kvipu mass rule breakPročitaj drug opet naslov. Nije Mass Rule Break.
Nije jer sam te informacije objavio dobrovoljno. Na forumu. Ime i prezime nisam. Objavljen je na yt, koji nema dodira sa Grandom. Isto je bilo da mi sad pomoću tog istog imena nađeš ig i počneš dijeliti slike.porodicu ti niko nije spomenuo, svoje ime i prezime si sam objavio.
da te pitam nesto jel doxing ako znam da si iz Banja Luke i imas 28 godina?
Spomenuo si porodicu sarkazmom šta si vidio na tom istom klipu gdje piše i ime i prezime, a nalazi se slika majke.kao prvo niko ti nije spomenuo porodicu, samo sam rekao tvoje ime
a reci mi gdje ti je neko spomenuo porodicu? samo sam rekao tvoje ime i to je toNije jer sam te informacije objavio dobrovoljno. Na forumu. Ime i prezime nisam. Objavljen je na yt, koji nema dodira sa Grandom. Isto je bilo da mi sad pomoću tog istog imena nađeš ig i počneš dijeliti slike.
dobrovoljno si i na YT objavio ime i prezimeNije jer sam te informacije objavio dobrovoljno. Na forumu. Ime i prezime nisam. Objavljen je na yt, koji nema dodira sa Grandom. Isto je bilo da mi sad pomoću tog istog imena nađeš ig i počneš dijeliti slike.
Buraz mene iskreno boli kurac za tvoje ime i slike, nemam potrebe da trazim samo govorim da to sto je Adin uradio nije doxNije jer sam te informacije objavio dobrovoljno. Na forumu. Ime i prezime nisam. Objavljen je na yt, koji nema dodira sa Grandom. Isto je bilo da mi sad pomoću tog istog imena nađeš ig i počneš dijeliti slike.
Važi, vidimo se na serveru. Toliko si dobar u maltretiranju da si morao novi acc napraviti da to napišeš.Joj Simone , kurcu lijepom si dojadio sa maloumno retardiranim zalbama , stalno plačeš ko neka ženturača , tetkica ....
Stalno ti nešto imaš da kažeš...
Bejtaš policiju gdje god stigneš , ne poštuješ nikakva pravila ovog servera , lično te znam i 100 puta sam bio svjedok koliko radiš KRP i koliko te nije briga za server pravila.
Eh onda kad padneš , kad te policija uhapsi plačeš ko zadnja pička na forumu
Sad cu da te maltretiram , gdje god te vidim u gradu , dok ne pocneš da moliš da te ostavim na miru , ne vezano za ovu zalbu , svima ideš na kurac sa svojim kidarskim ponašanjem , ova zalba na tvoju zalost ce da bude odbijena jer nema veze sa vezom i pov nije od pocetka nego od pola situacije
Nauci sine osnovna pravila i to da postujes
PG
MG
FEAR RP
FAIL RP
CB
CL
RDM
VDM
Jesam , baš zato jer neceš znat od koje strane će da zapuca , mozda sam ti dobar drug u grandu , zato cu da ti ga stavim lagano drugarski kad se najmanje nadaš , zato ces imati strah kad budes hodao gradom jer neces znat ko ti je prijatelj a ko neprijatelj , a to sam ti se zakleo da cu te izbaciti iz ovog grada veoma brzoVaži, vidimo se na serveru. Toliko si dobar u maltretiranju da si morao novi acc napraviti da to napišeš.
Duhovit si buraz, evo tresem se sav od straha. Dobro me izbacuješ Čkeiću iz Granda, ima jedno 30 dana od psovke. Samo ne znam ko je bio maltretiran i još će tih 30 dana. Mamlazu mali.Jesam , baš zato jer neceš znat od koje strane će da zapuca , mozda sam ti dobar drug u grandu , zato cu da ti ga stavim lagano drugarski kad se najmanje nadaš , zato ces imati strah kad budes hodao gradom jer neces znat ko ti je prijatelj a ko neprijatelj , a to sam ti se zakleo da cu te izbaciti iz ovog grada veoma brzo
A da ti odgovorim sad kako treba, pošto mi se nije dalo preko telefona pisati.Joj Simone , kurcu lijepom si dojadio sa maloumno retardiranim zalbama , stalno plačeš ko neka ženturača , tetkica ....
Stalno ti nešto imaš da kažeš...
Bejtaš policiju gdje god stigneš , ne poštuješ nikakva pravila ovog servera , lično te znam i 100 puta sam bio svjedok koliko radiš KRP i koliko te nije briga za server pravila.
Eh onda kad padneš , kad te policija uhapsi plačeš ko zadnja pička na forumu
Sad cu da te maltretiram , gdje god te vidim u gradu , dok ne pocneš da moliš da te ostavim na miru , ne vezano za ovu zalbu , svima ideš na kurac sa svojim kidarskim ponašanjem , ova zalba na tvoju zalost ce da bude odbijena jer nema veze sa vezom i pov nije od pocetka nego od pola situacije
Nauci sine osnovna pravila i to da postujes
PG
MG
FEAR RP
FAIL RP
CB
CL
RDM
VDM
Joj simone jebat cu ti sestrinu tetku u dupe hahaha , polako simone moj mali , i ajd sad cao necu te ja ovdje zabavljati , nadji sebi neku zanimaju i napusti moj komentar siso mala majmunskaDuhovit si buraz, evo tresem se sav od straha. Dobro me izbacuješ Čkeiću iz Granda, ima jedno 30 dana od psovke. Samo ne znam ko je bio maltretiran i još će tih 30 dana. Mamlazu mali.
Zapamtićeš me za ovu psovku.Joj simone jebat cu ti sestrinu tetku u dupe hahaha , polako simone moj mali , i ajd sad cao necu te ja ovdje zabavljati , nadji sebi neku zanimaju i napusti moj komentar siso mala majmunska
postavi pov od pocetka situacije, da se vidi kako krsis pravila, plus vidi se da pises u fam chat dok si zavezan, sto je i mg i pg, uzivaj decko, toliko od meneA da ti odgovorim sad kako treba, pošto mi se nije dalo preko telefona pisati.
Policija me nije uhapsila ima 2 mjeseca sigurno jer sam bio zaposlen konstantno u HC (Vlada, LifeInvader i nisam imao dosijea niti ikakvog prekršaja). Nijednu žalbu nisam postavio na policiju do ove sada, i to nije na policiju nego na pojedince koji ne znaju kako da uhapse i krše pravila.
Druga stvar, da radim konstantno kršenje RP, bio bi banovan dosad, a ne zatvoren nekoliko puta smao za 6.15. Treće, koga ćeš ti bolan da maltretiraš? Prvo odrasti Čkei, ne znaš ni ime promijeniti, jer si se registrovao vjerovatno preko fb pa si ostavio svoj username. POV je od početka situacije jer se ne žalim na hapšenje nego na postupak tokom ulaska u ćeliju što nije ništa ispoštovano. Četvrto, ima tu još pravila momčiću. Toliko od mene ovdje, a mi se kako rekoh, vidimo na serveru da vidimo ko će to biti maltretiran. Uživaj.
Zapamtićeš me kad ti svršim u desno uho teletabisu DIPSIZapamtićeš me za ovu psovku.
Nemojte zamjeriti momku nije još savladao pravila grada treba mu vremena tu je 24h valjda će naučiti.ako ne smije kako je to pg los pd i fail rp????? valjda jedno pravilo