Simon_Corey Vidi meni nije cilj
Vidi meni nije poenta utjerat ti kurac jer to uvjek mogu. Nego da ti dam savjet.
1. Zašto se zove policija u game koji je rp server jer tako radiš roleplay jer npr: u rl ja i još dva lika te ubijemo od batina šta ćeš ti nama zvati višu silu ili policiju
mslm dovoljno stavi prst na čelo.
2. Prije nego što se upustis u roleplay moraš da znaš roleplay da bi nekog mogao da okacis ako nije ispoštovao svoju stranu roleplay jer npr: objavis nekog za nešto za neznas pravila i gresis u toj prijavi ispadas glup ko točak da izvini bicikli.
3. IC i occ uvjek moraš da pokažeš poštovanje prema nekom koga ne poznajes. U svakoj situaciji gledaj da postupak oke sa tvoje strane u opšte da ne budeš toxic npr: svaka treća osoba ti psuje nešto ili sve ili određeno dali si se ikad zapitao zašto? Da možda nije problem u tebi ako je već tako razmisli dobro i menjaj ponašanje ako želiš promenu.
4. Kao što ti je moj poštovani brat Deni i shime rekao izadji druže iz pećine izadji u grad malo vidjeces kakve dobri ljudi ima, i lepog roleplay i druženja pusti gluposti kraju najlakše biti toxic
Za sad je to što imam da ti dam savjet stavi prst na čelo!