Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24744
Players nickname
Ajdin White
Suspect ID
7575,12347
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

Valentino Haze

Player
Player
Druže.. Ja neznam kako ti igras grand..
Izgleda da ti ni jedno pravilo ne znaš..
Maximalna budala.
Ovo ti je formu ako nisi znao 😂
Pa nebitno odakle ti znas moj ID retardirsna budalo dabigda ti sve najgore u zivotu bilo eto. Ima te kunem svaki dan idiote mali mrtvi gledaj svoja posla a ne tudja sram te bilo jadnice mali prljavi polako.. ja sam rekao mi nismo krivi za to sto su nam ponufili osiguranje tako da dusani sisajte kurac.. nemozes dizrati osobe koje ti nisu uradile nista a ti ih prijavis odakle ti pravo meni nije jasno samo kako ti znas da je noj Id 7575 odakle kako si naso moj broj ? Ali nema veze. Kinderu mali pokemonu izgleda si jos dete udtvsri jesi cim kscis nekog za nesto sto ti nije uradio!!!

Valentino Haze

Player
Player
Zasto si promenio id ovdr na forumu? Zar nije bio Id 4977 ? Kako je sad 24744. Kako to ? Au koliko si ti jadan lik ja nvrjm svega mi idi ubi se Kinderu ...

Jean One

Player
Player
Pa nebitno odakle ti znas moj ID retardirsna budalo dabigda ti sve najgore u zivotu bilo eto. Ima te kunem svaki dan idiote mali mrtvi gledaj svoja posla a ne tudja sram te bilo jadnice mali prljavi polako.. ja sam rekao mi nismo krivi za to sto su nam ponufili osiguranje tako da dusani sisajte kurac.. nemozes dizrati osobe koje ti nisu uradile nista a ti ih prijavis odakle ti pravo meni nije jasno samo kako ti znas da je noj Id 7575 odakle kako si naso moj broj ? Ali nema veze. Kinderu mali pokemonu izgleda si jos dete udtvsri jesi cim kscis nekog za nesto sto ti nije uradio!!!
Brate ti stvarno neznaš ni jedno pravilo 😂
Jesi budala i to maximalna reterdirana.
Pa svi znaju da 7575 najveći toxic igrač na serveru.

A što se pravis tako nevin?
Ako ti neko nudi da jedes govna. Jer bi isto jeo?
Kakvo je to opravdanje oni su nam nudili 😂😂😂😂😂
Jer si stvarno tako blesav ili se pravis?
Čim si osjetio da je bug odma si stavio 2.5k dana osiguranje
A sad se pravis nevin nisi kriv nisi znao ništa hahaha
😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Smrdion Smrdljivi misli da je pametniji od svih nas i da može lagano da nam namjesti ban, još glumi admina po forumu, lagani impersonating

Smrdo mali još hljeba moraš jesti da bi ti se razvio taj mali mozgić, koji je ljubomoran na sve, toliko godina, a ničega u glavi nemaš.

Još hoćeš da zaradiš na mom banu?

Razotkriven si smrdo smrdljivi, i to odavno.

Pa sad idi pjevaj, prosi, kako si i navikao, mada ko god vidi ove poruke i namještaljke, neće ti dat ni 1$ sadake.

Smrdi i dalje, neka svi znaju kakav si Smrad.

Samo je pitanje vremena kad ću dobit ban, jel tako? Haha, smiješan si.

Vasа Simic

Player
Player
Prijavljujem ove osobe jer su svjestno koristavali bug servera nije realno da neko moze osigurat auto od 30 i 3.5mil preko 2500 dana.
Ovo nije fer prema drugim igracima i dosta jos je ih osiguralo auto puno dana vec su bili kaznjeni 3 lika za isti bug.
Mene iskreno zanima na koji nacin si 100% da je bug abuse ako mozes da pojasnis a ne da pises ID ako vidis samo kola i vlasnika. Prvi put vidim ovo 2k+ osiguranje pa me zanima

Evion White

Player
Player
Smrdion Smrdljivi misli da je pametniji od svih nas i da može lagano da nam namjesti ban, još glumi admina po forumu, lagani impersonating

Smrdo mali još hljeba moraš jesti da bi ti se razvio taj mali mozgić, koji je ljubomoran na sve, toliko godina, a ničega u glavi nemaš.

Još hoćeš da zaradiš na mom banu?

Razotkriven si smrdo smrdljivi, i to odavno.

Pa sad idi pjevaj, prosi, kako si i navikao, mada ko god vidi ove poruke i namještaljke, neće ti dat ni 1$ sadake.

Smrdi i dalje, neka svi znaju kakav si Smrad.

Samo je pitanje vremena kad ću dobit ban, jel tako? Haha, smiješan si.

Chorbington :

jako si los.. toliko los da si tolko lose odradio taj FAKE discord sa mojim Imenom.
i da pises neko sranje pogotovo sa Kancelarijom..
daj se potrudi malo bolje..pa kad vec pocnes nesto da odradis makar da izgleda Realno..
jer ovako ti se bas vidi da si nesposoban i za to

Ljiga banovana

Coby Redington

Player
Chorbington :

jako si los.. toliko los da si tolko lose odradio taj FAKE discord sa mojim Imenom.
i da pises neko sranje pogotovo sa Kancelarijom..
daj se potrudi malo bolje..pa kad vec pocnes nesto da odradis makar da izgleda Realno..
jer ovako ti se bas vidi da nesposoban i za to

Ljiga banovana

Smrdionu poruke su te odale, hoćeš ti svakome da pišeš što treba i što ne treba.

Razotkriven si, a sad se udalji od mog komentara i piši sa svog fake forum accounta, jer je došao red da tamo pišeš kao što si i do sad radio.

Pozdravčić.

Evion White

Player
Player
Smrdionu poruke su te odale, hoćeš ti svakome da pišeš što treba i što ne treba.

Razotkriven si, a sad se udalji od mog komentara i piši sa svog fake forum accounta, jer je došao red da tamo pišeš kao što si i do sad radio.

Pozdravčić.
Chorbi Banovani

ajd da ti pomognem jer vidim da si nesposoban Sharington za FAKE

#1 ja nemam ( CH SH itd ) posto imam Njemacku Tastaturu
#2 ja pisem namjestio,vrijemena a ne namestio,Vremena..
#3 Toliko si glup,nesposoban i los da sam sebe izdajes :D

Evion White

Player
Player

Pozdravčić.
HAHAHAHAHH sto si izbrisao ? mislis da nemam Screen od toga? hahahahahahaaha jesi glup

Jean One

Player
Player

Pozdravčić.
Znaš pjesmu
EMANUELAAAAAA
EMANUELAAAAAAA
Duga ti je kosa rep ti ne stoji
EMANUELAAAAAAA EMANUELAAAAAAA

Coby Redington

Player
Chorbi Banovani

ajd da ti pomognem jer vidim da si nesposoban Sharington za FAKE

#1 ja nemam ( CH SH itd ) posto imam Njemacku Tastaturu
#2 ja pisem namjestio,vrijemena a ne namestio,Vremena..
#3 Toliko si glup,nesposoban i los da sam sebe izdajes :D

Džaba se izvlačiš, možeš pisati šta hoćeš do sutra, razotkriven si. Još samo nisi napisao "nisam ja, mali je" da bi opravdao svoje ponašanje.

A sad pozdrav, neću više da odgovaram na komentare Smrdiona malog koji prosi i koji ne može da zaradi bez prošenja.

Piši šta hoćeš do sutra, pravdaj se kome hoćeš, screenshot onoga što si napisao kako stoji, stoji, neće biti obrisan, neka svi vide kakva si ljiga i kakav si nečovjek.

Smrdionu Smrdljivi, kupaj se u svom loju i znoju smrada.

Pozdravčić.

Jean One

Player
Player
Džaba se izvlačiš, možeš pisati šta hoćeš do sutra, razotkriven si. Još samo nisi napisao "nisam ja, mali je" da bi opravdao svoje ponašanje.

A sad pozdrav, neću više da odgovaram na komentare Smrdiona malog koji prosi i koji ne može da zaradi bez prošenja.

Piši šta hoćeš do sutra, pravdaj se kome hoćeš, screenshot onoga što si napisao kako stoji, stoji, neće biti obrisan, neka svi vide kakva si ljiga i kakav si nečovjek.

Smrdionu Smrdljivi, kupaj se u svom loju i znoju smrada.

Pozdravčić.
Imam i ja jedan screen od tvog chata sta si napisao.. Sad ću da postavim
Pazi 😂😂

Mogu i ja to što možeš ti banovani smard 😂

Lucy Avenger

Player
Player
Recite mi kako je dozvoljen o da ovaj Evion pevanjem sakupi grdne novce i kupi Sharing. A neko se muci da stekne. I to je protiv pravila. Kako je to dozvoljeno.

Lucy Avenger

Player
Player
Skemuje ljude. Place da mu prodaju jefti o Heli pa preprodaje. Kako si ti smradu stekao 750 mil za car Shering. Smradino raspala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom