Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4003
Players nickname
Akile_Senshi
Suspect ID
19980
Date of violation
Jan 24, 2024
Time of violation
13:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FpVTnheHaVY

Akillee

Player
Player
hahahahhahahahah
teska si prica bajo znam da vi krivo sto ce te da izgubite jednog manje citara al jbg i ostale ce da sredimo

Jockeee

Player
Player
Dosta be sta se svadjate
kraj jbt pustite admine da pregledaju zalbu nema smisla sto se dopisujete ovde

Djoksi Otrovni

Player
Player
hahahahhahahahah
teska si prica bajo znam da vi krivo sto ce te da izgubite jednog manje citara al jbg i ostale ce da sredimo
nije cole citer ne brini kao niti jedna osoba u lfb ali to sto ti je krivo bajo sto bez cita ne mozes osvojiti nista, jezivo
jos mi da ispadnemo ljudi necemo kaciti na forum nego trazimo na disc u dm... e ali itaci ima muda da sere po forumu ali nema muda da odgovori u dm jer zna da aki obilic ima hitbox

DukishaSavic

Player
Player
nije cole citer ne brini kao niti jedna osoba u lfb ali to sto ti je krivo bajo sto bez cita ne mozes osvojiti nista, jezivo
jos mi da ispadnemo ljudi necemo kaciti na forum nego trazimo na disc u dm... e ali itaci ima muda da sere po forumu ali nema muda da odgovori u dm jer zna da aki obilic ima hitbox
Vas "uspeh" se svodi na citovanje na eventovima 😂😂😂😂 od halikija preko koleta do raznih azizova 🤣🤣🤣 pola vas vec na bahamima

Djoksi Otrovni

Player
Player
Vas "uspeh" se svodi na citovanje na eventovima 😂😂😂😂 od halikija preko koleta do raznih azizova 🤣🤣🤣 pola vas vec na bahamima
'koleta' sine moj kole nikada nije odigrao ni jedan eventu u lfb, a haliky i aziz su ti potpuno isti ljudi koji su promenili prezimena koji su takodje x puta kaceni za cit nikada banovani jer braca su clean potpuno

ja ne znam brate moj ni ko si ti vidim da places i da se proseravas po forumu ali pretpostavljam da si neka permabanana smradina koja ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je banan pa place po forumu i po zalbama glumi neku pamet i neki kurac

DukishaSavic

Player
Player
'koleta' sine moj kole nikada nije odigrao ni jedan eventu u lfb, a haliky i aziz su ti potpuno isti ljudi koji su promenili prezimena koji su takodje x puta kaceni za cit nikada banovani jer braca su clean potpuno

ja ne znam brate moj ni ko si ti vidim da places i da se proseravas po forumu ali pretpostavljam da si neka permabanana smradina koja ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je banan pa place po forumu i po zalbama glumi neku pamet i neki kurac
Da da clean potpuno su braca 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hahahahahaha kakav si ti jadnik 😂😂😂 najjadnija familija ikada tj familije venom/gold 🤣🤣🤣🤣🤣

JS€

Player
Player
Vidi se da si neki 50k id koji samo zna da kenja, cuo za Koleta i odma ga spomenuo, ne znas ni zasto je banovan ni u kojoj je familiji bio, molim te prekini da kenjas jer si glup ko pizda. Verovatno si neka Monetova kerina koji je naucen da samo laje, prekini blamirati se, kao i ovi tvoji maloumnici. Takodje, pise se Haliky, a ne haliki, sto znaci da si jos i nepismen, Aziz i Haliky su jedne te iste osobe koje menjaju prezime. Osobe koje su banovane nemaju veze za citom niti slicnim, juce si useo na server i kenjas. Toliko o tome.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom