By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!niko te ne voli govnjivkomislim da igrac krsi pravila navedana gore i mislim da treba da se proveri
bezrukic kaci zalbe, jel te naruckao cole travicom pa si besan?zelim da se svaki off-topic kazni![]()
coleta mog da ga dresiram ko mladog majmuna kad nema cit
nije cole citer ne brini kao niti jedna osoba u lfb ali to sto ti je krivo bajo sto bez cita ne mozes osvojiti nista, jezivohahahahhahahahah
teska si prica bajo znam da vi krivo sto ce te da izgubite jednog manje citara al jbg i ostale ce da sredimo
kinderu, cole otac moze da ti budecoleta mog da ga dresiram ko mladog majmuna kad nema cit
dosta braco nemojte da se raspravljatekinderu, cole otac moze da ti bude
Tebe ni tvoja mama ne voliniko te ne voli govnjivko
Vas "uspeh" se svodi na citovanje na eventovimanije cole citer ne brini kao niti jedna osoba u lfb ali to sto ti je krivo bajo sto bez cita ne mozes osvojiti nista, jezivo
jos mi da ispadnemo ljudi necemo kaciti na forum nego trazimo na disc u dm... e ali itaci ima muda da sere po forumu ali nema muda da odgovori u dm jer zna da aki obilic ima hitbox
Ja sam tvoj tata samo ti to ne znas jos uvek mama krije od tebekinderu, cole otac moze da ti bude
'koleta' sine moj kole nikada nije odigrao ni jedan eventu u lfb, a haliky i aziz su ti potpuno isti ljudi koji su promenili prezimena koji su takodje x puta kaceni za cit nikada banovani jer braca su clean potpunoVas "uspeh" se svodi na citovanje na eventovimaod halikija preko koleta do raznih azizova
pola vas vec na bahamima
Da da clean potpuno su braca'koleta' sine moj kole nikada nije odigrao ni jedan eventu u lfb, a haliky i aziz su ti potpuno isti ljudi koji su promenili prezimena koji su takodje x puta kaceni za cit nikada banovani jer braca su clean potpuno
ja ne znam brate moj ni ko si ti vidim da places i da se proseravas po forumu ali pretpostavljam da si neka permabanana smradina koja ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je banan pa place po forumu i po zalbama glumi neku pamet i neki kurac
jos uvek nemam ideju ko si ti hahahhahahaDa da clean potpuno su bracahahahahahaha kakav si ti jadnik
najjadnija familija ikada tj familije venom/gold
![]()
Moj otac je za razliku od tebe pismen, ima ruke i bavi se necim pametnim u zivotu za razliku od tebe.Ja sam tvoj tata samo ti to ne znas jos uvek mama krije od tebe
Vidi se da si neki 50k id koji samo zna da kenja, cuo za Koleta i odma ga spomenuo, ne znas ni zasto je banovan ni u kojoj je familiji bio, molim te prekini da kenjas jer si glup ko pizda. Verovatno si neka Monetova kerina koji je naucen da samo laje, prekini blamirati se, kao i ovi tvoji maloumnici. Takodje, pise se Haliky, a ne haliki, sto znaci da si jos i nepismen, Aziz i Haliky su jedne te iste osobe koje menjaju prezime. Osobe koje su banovane nemaju veze za citom niti slicnim, juce si useo na server i kenjas. Toliko o tome.Vas "uspeh" se svodi na citovanje na eventovimaod halikija preko koleta do raznih azizova
pola vas vec na bahamima
Kaznite ovo vredjanje roditelja.Tebe ni tvoja mama ne voli