Kao što možete videti na snimku, tip je ciljao u desnu stranu i pogodio me jednom kada je sledeći put pucao u mene dok je vrteo skrol.
Hvala
Hvala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lol ti ne znaš šta znači povećanje brzine idi još jednom proveri svoje podatke kako izgleda povećanje brzine kao da je ovaj tip upravo pucao na drugom mestu i udario me sledeće, bio je točak, a onda me udario i nemam problema da me ubije, g.g. Samo želim da vidim pov kako to izgleda jer nikad nisam video tipa da to ubija dok se okreće.Šta je tu krivo? Dečko te pogodio tokom speed boosta
Ista stvar koju ti i svi ostali radimo, čemu plakanje? Prihvati da te odvalio i idi dalje.
reci njemu neka okaci zalbu onda a ne da ti kacis njegov pov i zahtjevas nestolol ti ne znaš šta znači povećanje brzine idi još jednom proveri svoje podatke kako izgleda povećanje brzine kao da je ovaj tip upravo pucao na drugom mestu i udario me sledeće, bio je točak, a onda me udario i nemam problema da me ubije, g.g. Samo želim da vidim pov kako to izgleda jer nikad nisam video tipa da to ubija dok se okreće.
Zanemari, to ti je twinky. Sve ok.reci njemu neka okaci zalbu onda a ne da ti kacis njegov pov i zahtjevas nesto