lik je hitan previse puta i ne pada
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!baki ja ga hitam 2 puta 32 i sa airom i moj ga hita 32 i sa airom ne moguce da je ziv32 si hito botu i jos ljudi ispred vi kazete nista penji a likovi su vas poljubili nek vam ne vodi vise taj event ko vam vodio
samo nek posalje pov i tjt32 si hito botu i jos ljudi ispred vi kazete nista penji a likovi su vas poljubili nek vam ne vodi vise taj event ko vam vodio
daj povDruze popio sam 25 sok i kokain sok za brzo trcanje . Ti kao da me grudvama gadjas nemoj se sramotiti...
ma da bata stoji na 0 helta mi ga hitamo on ne umireSad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
Pa me tu mozes naci sta god ti treba u vezi familije Yakuza.
bome je to neki special edition koksVidi se da nemas pojma o igrici ... taj kokain ti daje na kraju dodatnih par hpa sto je ta 0 koja stoji . Ajde idi da zaradis da kupis sok uzivaj
de si bio kad je brando ubio kindere na luku lezi dole siso malalik je hitan previse puta i ne pada
Opet brando koristis hejzov reduxxxx...Vidi se da nemas pojma o igrici ... taj kokain ti daje na kraju dodatnih par hpa sto je ta 0 koja stoji . Ajde idi da zaradis da kupis sok uzivaj
Brando, da ne znam reko bih da si celav... Ti da bi ubio lika mora mu das 106 dmg, ne 100, i to sto pricas o kokainu nema nikakve veze... Malo si pobrko lonciceVidi se da nemas pojma o igrici ... taj kokain ti daje na kraju dodatnih par hpa sto je ta 0 koja stoji . Ajde idi da zaradis da kupis sok uzivaj
de si fl flawBrando, da ne znam reko bih da si celav... Ti da bi ubio lika mora mu das 106 dmg, ne 100, i to sto pricas o kokainu nema nikakve veze... Malo si pobrko loncice
koristis i ti pa govoris da si ga ti napravioOpet brando koristis hejzov reduxxxx...
Sad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
dugo si bez granda izdrzaoSad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
gde je damage ?Sad tek vidim na tvom snimku da si mi trazio pov. Izvini sto se nisam javio nemam ja taj toxic chet . Moj disord ti je : prskaj
Cuti tu buckokoristis i ti pa govoris da si ga ti napravio
on se barem moze vratit, a netko moze plakati za unban hhdugo si bez granda izdrzao