By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
- Vaše ime u RL: Tin Svilković
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6 do 8 sati na dan
5. Vaš Diskord: herkul#7707
6. Vaše Ingame ime: Tin Herkul
7. Vaš ID: 1343
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zato što sam čuo kako je to raditi od drugih admina i sviđa mi se posao kao admin jer želim pomoći igraćima. Malo mi je dosadio RP nakon puno mjeseci igranja i želim se okušati u nećemu novom.
2. Koje su vaše prednosti?Mogu biti dugo aktivan na dan. Imam strpljenja saslusati bilo kojeg igraca, obišao sam sve organizacije i poslove pa mogu osobi pomoći ako ima kakvo pitanje.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Nemam ih
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da
Informacije
1. Vaše ime u RL : Danilo Petkovski
2. Vaše godine : 24
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5 -10h
5. Vaš Diskord : Shenkie Shelby#2633
6. Vaše Ingame ime : Shenkie Shelby
7. Vaš ID : 19620
Dodatne Informacije
- Zelim postati admin kako bih mogao da pomazem igracima,dati sve od sebe i pridoneti da Grand ima bolji RolePlay i manje toksicnosti.U RolePlay sam vec dugo godina i hteo bih kao neki koji je dugo u RolePlay i zna koji su najveci problemi kod igraca zeleo bih da svake probleme pokusam da svedem na minimum i da svako bude zadovoljan Grandom.
2. Koje su vaše prednosti?
- Moje prednosti mogu da kazem da su to sto sam dosta smirena licnost koja ne diza ton i ne voli da raspravlja ,ja to gledam da prvo resim na miran nacin i da porazgovaram i ustanovim sta je problem i onda ga resim mirnim putem.
- Isto tako jedna od mojih prednosti je to sto brzo ucim stvari , imam mislenje da uvek to moze bolje da se odradi sta god da je i dajem sve od sebe da odradim to bolje.
- Uvek delim mislenje,timski sam igrac volim timski rad i dajem sve za timski rad.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
- Ne volim nepravdu,ponizavanje slabijeg od sebe i nevolim kad neko gresi i pritom pokusava da prekrije gresku.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
- Naravno,spreman sam ucini sve
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
- Nemam biznisa , al i kad bih imao naravno da bih prodao kako bih postao deo Administracije.
brat za par mjeseci dosao s 13 na 16 godinaInformacije
1. Vaše ime u RL: Vukan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord: vukaaannnn#3544
6. Vaše Ingame ime: Nizzy Sosa
7. Vaš ID: 13655
Dodatne Informacije
1.1 Zelim da postanem admin zato sto ocu da pomazem novijim igracima na projektu, i da im prenesem svoje znjanje RP-a
1.2 Dosto dugo sam na grand projektu i dosailo mi je da grinujem pa zato zelim postati admin
2. Koje su vaše prednosti?
2.1 strpljiv sam, lako se sporazumvam sa ljudima itd.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
3.1Ne podnosim kada ljudi lazu ili su toksicni
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
4.1 Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
5.1 Da