1. Vaše ime u RL : Stefan
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6+
5. Vaš Diskord : Cane#1111
6. Vaše Ingame ime : Cane Colorado
7. Vaš ID : 18028
Dodatne Informacije :
1. Lider za
The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Zelim biti lider ove organizacije iz razloga sto sam bio vec lider i znam kako voditi ljudstvo.
-Zelim biti lider Gang-a kako bi malo i taj RP podigao na visi nivo i pokazao ostalim igracima sta znaci RP u gang-u.
-Ozbiljna sam osoba znam sta radim i kako cu raditi,kao sto sam rekao vec sam bio lider SAHP-a koji je blistao sa ljudstvom i mojim vodstvom.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pokusao bi da smanjim svaki vid krsenja pravila tako server i tako geto pravila.
-Ubacivao bi ljude koji OOC imaju 16+ godina,smatram da je to dobra odluka kako ne bi bilo gresaka i failova.
-Podigao bi malo RP u gangovima itd,na primer sastanak izmedju dve bande IC na nekom tajnom mestu i jos mnogo takvih stvari.
-Kada bi radili talacke sa ostalim gangovima gledao bi na to da sve sto moja organizacija roba,oduzme novac posteno podelim ostalima sa kojima smo radili talacku situaciju.
-Aktivnost organizacije bi obavezno pratio,stalno bi slao po getu vozila da robaju i da se pucaju kako bi aktivnost nase org bila vidljiva ostalima.
-Ispitivanje osobe koje zeli da udje u org bi malo teze izgledalo kako bi bio siguran da je ta osoba za moju org i moju neku ekipu.
-U organizaciji bi bili aktivni Co Leader-i kako bi nadgledali desavanja dok ja nisam tu.
-Kao lider ne bi gledao da moj gang uzme novac,puske i sve sto moze da izroba nego bi gledao na to kako to moze da RP-a,vise bi mi bilo drago da vidim lep RP nego robanje.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vozila:
-Ubacio bi svakakvu vrstu vozila kako bi nasi ljudi mogli brzo delovati na bilo koje rute i lokacije.
-Bilo bi tu par dzipova,jugulari i neka malo brza vozila....
-Dzipove bi vozili na pomorsku bitku i na nekom delu van grada koji je brdovit,kako bi osecaj za RP bio lepsi svako offroad vozilo bi vozili po njihovim rutama i brdima kojima moze on da ide.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odeca:
-Odeca bi morala biti cela zelene boje kako bi izgledali lepse uz nas gang i kako bi znali da prepoznamo nase ljude na akcijama.
Tajne Radnje:
-Svaki clan moje organizacije koji bude otisao bez zelene boje na tajnu radnju ce biti kaznjen narednih 24 sata.
Odnosi medju clanovima:
-Gledao bi najvise na to da mi se svi clanovi slazu i lepo druze,to je najbitnije...
-Svako nepostovanje clanova medjusobno cu kaznjavati ili kickom ili kaznom.
RANKOVI:
1-Baby Gansta
2-Gansta
3-Palero
4-Fam
5-Geto Cleaner
6-Spray Team
7-Spray Team Leader
8-Main Turfer
9-Turfer Team Leader
10-Comandante
11-Kriminele
12-El Jefo
13-El Jefe
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CANE COLORADO
EX SAHP LEADER