Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Mango Jerry

Player
Player
Informacije.

1. Vaše ime u RL: Edvin
2. Vaše godine: 23
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosečna aktivnost na dan: 10/15h
5. Vaš discord: Edvin#4869
6. Vaše In-game ime: Mangoo Jerryy
7. Vaš ID: 2252

Dodatne informacije.

1. Lider za
LifeInvader

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

• Naime kao veoma iskusan igrač GrandRP-a želeo sam da se oprobam u nečemu novom jer želim da stvaram nove izazove sebi!
  • Shvatam ovu organizaciju veoma važnu za dalji razvoj communitya na GrandRP.
  • Već duže vreme radim u LifeInvader-u i imam mnogo iskustva sa radom u timu.
  • Trudio bih se da aktiviram građane što više, veoma često bih organizovao razne događaje kao LifeInvader, tako i sa ostalim organizacijama.
  • Imam mnogo ispisanih oglasa i voleo bih da moje iskustvo o pisanju oglasa prenesem na druge igrače.
  • Dodao bih nove emisije i aktivirao LifeInvader preko YouTube kanala.
  • Poštovao bih svako mišljenje, svaku primedbu na organizaciju i voleo bih da je što pre ispravim.
  • Redovno bih pratio i nagrađivao pošten i pažljiv rad bonusima.
  • Želeo bih da nastavim dobrim stopama organizacije kao i prošli lideri.
  • Imam dosta iskustva i smatram da bi bio dobar lider.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
  • Trudio bih se da u organizaciju ulaze samo ljudi koji dobro znaju da pišu oglase. Razumem da ne postoji čovek koji ne može da greši, za svaku grešku, zavisi od jačine greške, voleo bih da se lepo raspitam i razjasnim zbog čega je došlo do greške. Da li je potrebno ponovo da prođemo celu proceduru? Nikakav problem.
  • Nastavio bih originalan plan prošlog lidera da podelimo organizaciju u 3 sektora
  • -Uredništvo Oglašivanja
  • -CityNews&Topics Uredništvo
  • -Menadžment Događaja
  • Svaki sektor bi imao određene nedeljne zadatke.
  • Stalno bih nagrađivao uporan rad bonusima i rank upovima.
  • Održavao bih CarShow, TalentShow, žurke, proslave... skoro svaki dan
  • Sa svima bih bio prijateljski nastrojen. Trudio bih se da redakcija nikada ne bude puna, shvatam da ljudi nisu roboti i da ne mogu da pišu oglase ceo dan, ali barem do 23h uveče da bude čista redakcija.
Smatram da bih LifeInvader organizaciju mogao da napravim puno boljom i zanimljivijom sa svim svojim idejama i da smanjim greške u oglasima.
2a2117-20160618152019_1.jpg

Marijan Glock

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marijan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: Hrvatska
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaš Diskord: Marijan Gotti #3796
6. Vaše Ingame ime: Marijan Gotti
7. Vaš ID: 12210

Dodatne Informacije
1. Lider za EMS
Zato što mislim da bi bio dosta sposoban voditi ovu organizaciju imam puno iskustva u gradu pa tako i u EMS radio sam kod prijašnjih lidera i mislim da bi mogao dosta kvalitetno zamjeniti sadašnjeg lidera znam dosta oko EMS-a i svojom aktivnošču bi još više doprinjeo ovoj organizaciji. Želim EMS učiniti još boljim ,sposobnijim i učinkovitijim. Plus imam iskustva i u adminima tako da sam upoznat sa svim pravilima servera.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Bile bi kompleksne i teške obuke za nove bolničare koji bi trebali biti sposobni u potpunosti za izlazak na teren.
Podjelio bi bolničare u smjene i u glavnoj bolnici bi uvijek stajao dežuran bolničar.
Radio bi česte regrutacije i bio bi strog i pravedan prema svima. Uveo bi rad , red i disciplinu i pravila grada i servera bi svaki bolničar koji bi bio kod mene morao pridržavati.

Lovro Balboa

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Jakov
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:gmt+2
4. Prosječna aktivnost na dan:6-8 H
5. Vaš Diskord:Jakov#4200
6. Vaše Ingame ime:Jakov Circus
7. Vaš ID:16817

Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Htio bih isprobati novo iskustvo biti lider državne organizacije .
2.Volio bih lječiti i pomogati građanima tebi i htio pomoci građanima da nauče medicinu.
3.Imam iskustva u roleplay-u te bi se smatrao dobrim liderom.

1.Kupnja mnogobrojnih vozila samnjenje cjena medkita na 1000 dolara.
2.Smanjenje cijena lječenja na 500 dolara
3.Dodati bonusi za dodatni rad.
4.Lječenja građana če biti češče
5.Smanjenje cijena pilula.
6.Obavezni bar 1 bolničar u svakoj bolnici.
7.Nagrađivanje truda.

Hvala Na Čitanju Ljep Pozdrav Vam Želim

Stiven Ricardo

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaš Diskord: sstiv #1114
6. Vaše Ingame ime: Stiven Ross

7. Vaš ID: 18028

Dodatne Informacije
1. Lider za...: EMS

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Svidja mi se nacin rada u EMS-u smatram da bi se dobro snasao kao lider,jako dugo sam bio u drzavnim organizacijama znam kako voditi ljudstvo i kako odrzati dobar odnos sa ljudima u organizaciji.
- Voleo bi da postanem lider EMS-a zato sto mi organizacija deluje jako zanimljivo i posebna je od svih ostalih drzavnih organizacija
poboljsao bi malo RolePlay u bolnici kako bi zaposljenima bilo zanimljivo i ostalim gradjanima.
- Kada bi postao lider trudio bi se da sve bude pod kontrolom u EMS-u bez ikakve svadje ili greske.

- Za dobar RolePlay nam treba malo ozbiljne ekipe u organizaciji kako bi sve bilo pod kontrolom i u dobrom stanju
gradjani koji ce hteti da rade u EMS-u su obavezni da znaju pravila grada i takodje pravila EMS-a kako ne bi krsili pravila grada.

- Postovacu svaki vid RolePlay-a u EMS-u

- Svaki clan Bolnice ce biti obavezan da se pristojno ponasa prema pacijentima i lepo razgovara sa tim istima kako bi zajedno stekli neki dobar RolePlay.

S.ROSS.
Pogledajte izvornu sliku

Stefan Escobar

RS Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan
4. Prosječna aktivnost na dan: 4h-10h
5. Vaš Diskord: StefanCvija#3471
6. Vaše Ingame ime: Stefan Escobar
7. Vaš ID: 2638

Dodatne Informacije
1. Lider za...: EMS

- Prvi razlog je taj bio sam u bolnici 4 mandata u zadnjoj bolnici sam bio HIGH COMMAND te sa bio svaki cin te znam sta radi svaki cin i siguran sam da bi mogao voditi EMS na nekom vecem nivou.

- Drugi razlog je taj sto bolnica treba imati jednog aktivnog,sposobnog i dobrog lidera iza sebe te mislim da mogu to da ispunim jer sam ucio od najboljih.
-Treci razlog je da bi ucio moje bolnicare da rpaju na najvecem mogucem nivou te da stupe u najbolju i najcescu komunikaciju izmedju svojih kolega te da pomazu jedan drugom jer sam ja ucio od najboljih kao sto su Aldin Verstappen,Nikola Verstappen,Rick Obama,Boris Keljanovic te bi preneo svo svoje znanje koje sam naucio na njih u najboljom smislu.

Stupili bi u najbolji moguci kontakt sa svim drzavnim organizacijama te bih odma napravili sastanak, svaki bolnicar kada bih dosao na slucaj morao bih da uzme torbu iz gepeka sa medicinskom pomoci te bi morao navuci rukavice i nastaviti svoj roleplay sa pacijentom, tako isto kada se ide na podmornicu ekipa koja ide na podmornicu mora poneti torbe sa adrenalinima te kada dodju na podmornicu da provere koliko ima drzavnih organa u tom trenutku i da napise spisak koliko trenutno se daje adrenalina na podmornici.

Andrej Kurosaki

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Andrej
2.
Vaše godine: 17
3.
Vremenska zona: GMT+1
4.
Prosječna aktivnost na dan: +5h
5.
Vaš Diskord: Andrej#2378
6.
Vaše Ingame ime: Itadori Yuji
7.
Vaš ID: 66

Dodatne Informacije

1.
Lider za...: EMS

2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Imam iskustva u EMS-u i pokusavam da sto bolje ljude ucim da rpaju i da sto manje krse pravila.
- Upoznat sam sa svim pravilima grada postujem pravila sto je vise moguce i ne dozvoljavam da ljudi pokraj mene krse pravila te to ne podnosim.
- Želim biti lider bolnice jer je po meni to najbitnija organizacija, jer su svakom igraču zatrebali više puta, bio igrač koji dolazi sa OOC eventa ili igrač koji dolazi sa IC eventa.

- Odrzavanje regrutacija 2 puta tjedno.
- Imao bi dovoljno pilota tako da ljudi u kritičnom stanju izvan grada. (paleto, sandy...)
- Vodio bi tablicu najaktivnijih radnika te tako djelio bonuse i po zaslugama povecao im cin.
- Svaki dan minamalno 5 bolnicara islo bi djeliti adrenalin državnim organizacijama prije pomorske bitke.

Rankovi:
30. Direktor
29. Zamenik Direktora
28. Sef Osoblja
27. Zamjenik Sefa Osoblja
26. Sef Civilnog Odjela
25. Sef Laboratorije
24. Sef Hitne pomoci
23. Sef Bolnice
22. Zdrastveni Inspektor
21. Civilni Odjel
20. Kemicar
19. Pilot
18. Ambulanta
17. Kirurg
16. Stariji Doktor
15. Doktor
14. Mladji doktor
13. Regrut Civilnog Odjela
12. Regrut Laboratorije
11. Regrut Hitne pomoći
10. Regrut Bolnice
9. Pripravnik Civilnog Odjela
8. Pripravnik Laboratorije
7. Pripravnik Hitne pomoci
6. Pripravnik Bolnice
5. Pripravnik
4. Pripravnik na Obuci
3. Suspenzija 1 dan
2. Suspenzija 2 dana
1. Suspenzija 3 dana

s poštovanjem,
𝓘𝓽𝓪𝓭𝓸𝓻𝓲 𝓨𝓾𝓳𝓲

Last edited:

Leonardo Bregana

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:Nikša
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6
5. Vaš Diskord:Niksa#2711
6. Vaše Ingame ime:Leonardo Ninkovic
7. Vaš ID:22282

Dodatne Informacije
1. Lider za...Ems
A)Prvi razlog zato što sam bio u ovoj organizaciji 3 meseca kod Aldina Verstappena i Borisa Keljanovića kao high staff (Šef Cifilnog Odelenja),poznajem RolePlay pravila takođe sam bio dosta aktivan, ako bih bio primljen imam spremnu high commandu koja poznaje sva RolePlay pravila.
B)Drugi razlog je da bih poboljšao radnu aktivnost i lijekovi će se dostavljatu u svaku organizaciju 2-3 puta nedeljno, i zaposleni neće smeti da idu na porodične događaje, ako saznam da neko išao na neki događaj odmah bi dao otkaz iz razloga jer ide na naše kolege iz drugih državnih organizacija, obavezno bih naučio nove radne kolege korištenjem me/do/try komandama i jako bitno pravilo za bolničara Fear RolePlay jer sam primetio da dosta bolničara ne poznaje te jako bitne stvari i napominjem svaka bolnica (Glavna i Sandy) će uvijek imati zaposlene bez obzira dal to bio neki događaj ili ne jer sam primjetio kad sam bio unutar a nije bio neki bitan događan unutar bolnice je bio potreban jedan radnik i definitivno bih aktivirao intervencije.
C)Promenio bih malo činove tačnije dodao bih nove (šef pilota)-razlog jer sam primetio da treba obuka za pilote odnosno ljude koji će raditi hitne pozive preko 3km, (psihijatar)-razlog jer je ljudima potrebno psihijatrijsko savjetovanje, (plastični hirurg) razlog jer građani Los Santosa traže plastičnu operacije.
Definitino bih promenio neka vozila za high command i high staff (to bih se lepo dogovorio sa curatorima) i barem dva ili tri puta nedeljno bih provjeravao bolničare da li znaju koristiti me/do/try komande da vidim da li su zapamtili korištenje navedenih komandi.

Činovi:
30. Direktor
29. Zamenik Direktora
28. Šef Osoblja
27.Šef provere rada
26. Šef Civilnog Odjela
25. Šef Laboratorije
24. Šef Hitne pomoci
23. Šef Bolnice
22. Zdrastveni Inspektor
21. Šef Pilota
20.Pilot
19.Civilno odelenje
18. Ambulanta
17.Plastični hirurg
16.Prihijatar
15. Doktor
14. Mladji doktor
13. Regrut Civilnog Odjela
12. Regrut Laboratorije
11. Regrut Hitne pomoći
10. Regrut Bolnice
9. Pripravnik Civilnog Odjela
8. Pripravnik Laboratorije
7. Pripravnik Hitne pomoci
6. Pripravnik Bolnice
5. Pripravnik
4. Na Obuci
3. Suspenzija 1 dan
2. Suspenzija 2 dana
1. Suspenzija 3 dana

HVALA VAM ŠTO STE PROČITALI MOJU APLIKACIJU!!!!

Kegla Sefovicc

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord: Nemanja Pavicevic#2610
6. Vaše Ingame ime: Kegla Sefovic
7. Vaš ID: 7048

Dodatne Informacije
1. Lider za...
EMS

Bio sam dosta puta u EMS-u, takodje sam imao neke od visih rankova, zanima me medicina, prva organizacija u koju sam usao otkad sam poceo da igram na serveru je bio EMS i mislim da bih mogao vecinu stvari koje su problem u ovoj organizaciji da poboljsam i resim probleme.
Kao prvo, svakih par dana bismo vrsili regrutaciju, ne bih primao ljude koji su manje od 7 godina u gradu, kao ni ljude koji imaju manje od 15 OOC godina gledao bih da intervencije koje su dalje od 4 KM idu ljudi sa helikopterom, takodje bih pazio da bolnicari ne rade PG da skacu po planinama itd. Dosta puta se desava da kada sam pozvao hitnu pomoc niko nije dosao, voleo bih da se to malo poboljsa shvatam da ljudi nisu roboti da rade 24/7 ali bih voleo da u toku dana uvek ima dovoljno ljudi na intervencijama, takodje ume da se zadesi da nikoga nema u bolnici pa bih i to malo bolje organizovao, posebno bih obratio paznju da nakon eventa ima bar 2-3 bolnicara u bolnici zato sto 1 ne moze da stigne sve sam.

Fixon Gotti

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: Srbija
4. Prosječna aktivnost na dan: 12h+
5. Vaš Diskord: Fixon#1092
6. Vaše Ingame ime: Filip Gotti
7. Vaš ID: 20562

Dodatne Informacije
1. Lider za EMS

2.1. Želim da postanem lider ove organizacije zato što je rad u EMS nešto posebno, mora biti u svakom trenutku aktivnih bolničara koji ce pomoći ostalim igračima.
2.2. Mojim trudom, radom i zalaganjem predstavio bih ovu organizaciju na nekom novom nivou.
2.3. Imam puno iskustva u ovakvim gradovima tako da lider EMS-a mi ne bi predstavljao neki problem.

3.1. Pre svega bitna je sloga i aktivnost, pravio bih regrutacije i puštao bih samo starije i aktivnije članove.
3.2. Svako od aktivnih članova mora da ima upaljen radio inace bi dobio warn za to.
3.3. Komunikacija bi morala da predje na novi level, zato sto bilo koja nepotrebna informacija na radiu znacila bi warn ili kick.
3.4. Bio bih strog i ne bi bilo nikakvih ispada, ako neko prekrsi bilo koje pravilo i ode u demorgan zbog toga instant kick, takodje 2 warn-a = kick.
3.5.
Svaki član koji je na dužnosti preko 6h+ dnevno dobio bi bonus.

Hvala,
Vaš Filip Gotti!

Last edited:

Bjelica

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Stefan Bjelica
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-8h
5. Vaš Diskord: bjel1ca#1969
6. Vaše Ingame ime: Stefano Rossi
7. Vaš ID:7296

Dodatne Informacije
1. Lider za...
EMS
1)Bio sam u raznim drzavbnim organizacijama(LSPD,SAHP,LIFEINVADER i EMS) u EMS-u sam proveo 3 mjeseca i od toga 2 mjeseca sam bio High Command( Sef Odjelenja) dok se u drugim organizacijama nisam bas najbolje pronasao i u njima nisam proveo ni nedelju dana.
2)Vec sam dobio priliku na proslom intervjuu ali nisam prosao,sada sam 100% spreman i zelim preuzeti ovu organizaciju.
3)Cilj mi je da bolnica opet stane na noge da se vrati pozitivna atmosfera,zelio bih vratiti bolnicu kao sto je bila dok su je vodili Aldin,Tefo i Strahinja.Drzao bih sve pod kontrolom ne bi bilo krsenja pravila od strane radnika i postovali bi se visi cinovi i sva pravila.
Pre svega poboljsao bih komunukaciju kako izmedju radnika tako i sa drugim drzavnim organizacijama posto smatram da je komunikacija kljucna da bi mogli da postignemo i ostvarimo dabar rad. Ne bi bilo krsenja pravila,a i ako bi doslo do toga radnik koji ih je prekrsio bio bi adekvatno kaznjen. Davao bih novcane bonuse radnicima radi podsticanja za boljim radom. Smanjio bih broj rankova zato sto je ovo previse po mom misljenu smatram da je jedno 15-16 sasvim dovoljno. Uveo bih neka realistcnija auta. Bilo bi makar 2 radnika u bolnici kada je neki event u toku da bi sve mogli da postignu a i da bi bilo mnogo lakse. Zaposljavanje IC bi radio 3-4 puta nedeljno,a aplikaciju bih pregledavao svaki dan i kada dodje do odredjenog broja prijava na aplikaciji odradio bih zaposljavanje. Naravno uslovi za radnike bolnice bili bi 15+ godina OOC i 5+ godina u gradu. Bolnicari bi koristili neke animacije kao npr. pisanje na papiru kada davaju zdravstveno osiguranje ili neke tablete da bi sve bilo realisticnije i da bi poboljsali Role Play.

<3

Last edited:

Rico Campbell

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Bube
4. Prosječna aktivnost na dan: 13-15h
5. Vaš Diskord: Nikola Gruevski#2039
6. Vaše Ingame ime: Bube Kralj
7. Vaš ID: 23413

Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
1.Zato sto volim ems.
2.Zato sto sam radio dugo u ems i imam dosta znanje.
3.Zato sto sam bio veci cin u bolnici i znam rakuvati sa bolnicu.
Pa radio bi akademija za najnove clanove.
Uveo bi nove rankove .
Uveo bi nove uniforme .
I svaka nedela cu deliti bonuse za naj aktivne bolnicare
imacemo lista na bubici za popunjavanje aktivnost u bolnici i uveo bi 2h minimum sati radnja.
Primao bi Malo stariji clanove.

Rankovi ems:

Direktor Bolnice
Zamenik Direktor Bolnice
Sef Odelenja
Ems Admin
Sef Provera rada
Sef Lab Team
Sef Civilnog odelenja
Sef Bolnice
Sef Hitne Pomoce
Zamenik Sef-a
Zamenik Sef Bolnice
Zamenik Sef Hitne pomoce
Zamenik Sef Civilnog Odelenja
Zamenik Sef Lab Team
Zdravsteni inspektor
Glavni Hirurg
Mladi Hirurg
Glavni Pilot
Mladi Pilot
Starij Doktor
Doktor
Mladi doktor
Psihijatar
Pripravnik Lab Team
Pripravnik Bolnice
Pripravnik Hitne Pomoce
Pripravnik Civilnog odelenja
Pripravnik
Akademija
Suspend

Sa Sreca Svima

Mihailo Colluci

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Mihailo
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h do 8h
5. Vaš Diskord: Miksa#6352
6. Vaše Ingame ime: Mihailo Santoro
7. Vaš ID: 16917

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInavder

• Oduvek mi je bilo zanimljivo da uređujem oglase, zato što smatram da su oni veoma bitan deo ovog servera.
  • Bio sam lider u dosta porodica i imam iskustva sa time, a i dugo vremena sam radio u LifeInvaderu.
  • Želeo bih da budem lider LifeInvadera zato što mi je to omiljena organizacija na serveru, a i uveo bih red u organizaciji.
  • Na nedeljnom nivou bih pravio dosta evenata gde građani mogu da osvoje novac i da se lepo provedu.
  • Potrudio bih se da zaposleni pišu pravilno oglase.
  • Potrudio bih se da redakcija nikada ne bude puna.
  • Cenu oglasa bih dao da biraju građani.
  • Potrudio bih se da greške u oglasima budu što ređe.
  • Svako od radnika bi na kraju nedelje dobio bonus, po tome koliko je ko oglasa uredio.
  • Bio bih veoma strog po pitanju nekih malo većih greški, davao bih 2 opomene, 3 opomena bi bila otkaz.
  • Oglase gde se traže lideri/admini pisali bi samo najveći činovi.
  • Potrudio bih se da imamo dosta radnika koji dobro rade svoj posao.

Stanković

Player
Player
Informacije.
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 18
4. Prosečna aktivnost na dan: 6h -12h zavisno o danu.
5. Vaš discord: Stanković#5304
6. Vaše In-game ime: Nikola Stankovic
7. Vaš ID: 20894

Dodatne informacije.
1. Lider za
LifeInvader

U ovoj organizaciji sam već zadnjih 4 meseca, i sjajno sam upoznat sa situacijom u samoj organizaciji. Smatram da sam u dosadašnjem članstvu organizacije stekao iskustvo vezano za oglašavanja i organizovanja dogadjaja. Iskusan sam iz prethodnog igranja na GRAND-u u kojem sam uglavnom proveo vreme radeći kao oglasivač potom novinar, aktivnost je solidna, tu se još mogu "dignuti". Ono što sam siguran, to je da bi organizaciju doveo na viši nivo, i što se tiče samog roleplaya unutar organizacije, a i reda članova i zaduženja prema svakom članu u svakom poslu da zna šta mu je posao i šta mu je cilj za dobrobit ove organizacije. Iskusan sam mnogo po pitanju RolePlaya ovog stila, u ovoj organizaciji sam proveo najviše vremena tokom dva puna mandata prethodnih lidera i dosadašnjim igranjem na Grand RP, tako da ne želim pisati mnogo, ukoliko dobijem priliku, dokazat ću koliko ova organizacija ima mesta za napredak, te koliko se može učiniti zanimljivom za same članove organizacije, ali i ljude izvan da požele napisati aplikaciju za LifeInvader i pridružiti se kad vide rad, i red organizacije. Već kao zamenik sam učinio dosta svojim predlozima koji su prihvaćeni i uvaženi i aktivnim radom tokom dva meseca sam doprineo dosta, podelom organizacije u uredništva, kompleksnije rangiranje i još mnogo toga što se može videti. Već u budućnosti imam u planu uraditi promotivni materijal sa svojim timom koji bi popularizovao organizaciju i ostavio jedan veliki trag kako u organizacijij tako i na serveru.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
LifeInvader organizacija je uvek imala problema. U svojim najvećim aktivnim danima, bila je neaktivna zapravo u poredjenju sa drugim organizacijama. Razlog tome jeste što ljudi ne vole biti novinari zbog manjka kreativnosti. Zbog toga želim da pokušam da popravim situaciju. Za razliku od ostalih koji će verovatno govoriti da mogu od Lifeinvadera napraviti čudo, ja ću samo reći da mogu pokušati te da imam neke svoje ideje i smernice za ovu organizaciju. Prva stvar, smatram da Lifeinvader zapravo i ne treba da ima preterano mnogo članova, već da treba imati određeni broj članova koji su aktivni te imaju ogromno znanje kako gramatike za pisanje oglasa tako i u RolePlayu. Sa takvim članovima možemo kombinirati različite RPove, fokusirati se na trenutna uredništva koja do sada nisu bila vidjena na serveru, trenutnim CityNews&Topics uredništva sa kojim bi dobijali svoju posebnu platu i bonuse jednako uredništvu oglašavanja koje se naravno ne bih nimalo izostavilo kao najvažniji segment ove organizacije.

Uredništvo oglašavanja - Oglasivač, kao početnik unutar organizacije mora poznavati gramatiku, prethodno odlično upoznat sa pravilima oglašavanja sa svojom čestom aktivnošću mora uredjivati oglase koji su aktivni u radakciji. Naravno time se ne uskraćuje prilika novim kandidatima već stavlja akcenat na poznavanje priručnika i gramatike koja je obavezna, uz to naravno potencijalnim kandidatima se ne uskraćuje prilika rada u uredništvu gradskih vesti za koje nije potrebno preterano poznavanje pravila oglašavanja jer se njima ne bave. Smatram da bi LifeInvader postao bolji kada bi smo sakupili i detaljno obučili dosta članova sa starijim i iskusnijim ljudima iz prethonih mandata. Ispravku toga je jednostavno uraditi ubacivanjem iskusnijih starijih članova koji bi obučavali nove s time što bi dobijali dodatnu platu uz to i time širili tim sa kojim bi bili potpuno sigurni da nešto ne promakne (primera radi promatranje motiva člana da poruši nešto što se gradilo mandatima koji se jednostavno razgovorom primete), ukoliko do toga dodje, svaku grešku bih strogo sankcionisao. Njihovi bonusi, nagrade se ne bi izostavile, čak šta više njihove plate su se automatski povećale novim mogućnostima u prethodnim mandatima što naravno ne bih zloupotrebio na veliku korist organizacije, već gradjanima učinio ustupak snižavanjem cena svih vrsta usluga u svim uredništvima.

CityNews&Topics - Everywhere!
Do sada je celokupan fokus bio na oglašavanju što i jeste svrha organizacije. Medjutim, aktiviranjem kanala Gradske vesti & Ćlanci omogućava se nova sfera i put LifeInvadera. Pisanje objektivnih članaka, kolumni, aktuelno izveštavanje o događajima iz grada, od običnih ljudi do najbogatijih i slično bi se uvelo kao alternativa svakog zaposlenog ili potencijalnog kandidata. Trudio bih se da jedan deo fokusa mog LifeInvadera bude upravo njihov opis ranka. Uredništvo u kojem je primarna stvar i fokus na brzim i aktuelnim informacijama informativnog ali i zabavnog karaktera uz punu integraciju sa društvenim mrežama. Objavljivanje aktuelnosti lokalnih vesti, informacije o globalnim dešavanjima koje utiču na državu i informacije iz države koje su od značaja, saobraćaj, vremenska prognoza, politika, biznis, stil života. Trudio bih se sa svojim članovima raditi zajedno na rešavanju različitih slučajeva, raskrinkavanju i napadanju vlade i ostalih državnih institucija. Ukoliko bude potrebno, svoj deo novca bi izdvajao da bi nagradio dodatno svog novinara za odličan kreativan članak na kojem je temelj bio istraživanje i raskrinkavanje dogadjaja. Svojim aktivnostima koje bih odredio i novim pravilima uveo bi dodatne bonuse za svaki objektivan članak, kreativnost pisanjem kolumni, često organizovanje različitih dogadjaja, skupova, festivala koji bi podigao razinu RP-a na serveru. Budući da je ovo jedina organizacija koja nema kodeks (pravila) ponašanja zaposlenih i zapošljavanja budućih kandidata, temeljno bi sastavio pravilnik za koji bi svaki zaposlen garantovao da neće prekršiti pravilo. Naravno pored toga već dosta je uradjeno u ostalim uredništvima za koja možete proveriti sami i uveriti se.

Menadžment dogadjaja , ovaj segment organizacije se ne bi izostavio zbog svoje važnosti i uloge u celokupnom gradu. Jedan je poseban deo organizacije koji je zadužen za upravljanja i kreiranje dogadjaja i razvoj malih i/ili velikih ličnih ili korporativnih događaja kao što su festivali, konferencije, ceremonije, venčanja, formalne zabave, koncerti. To uključuje proučavanje brenda, identifikaciju njegove ciljne publike, osmišljavanje koncepta događaja i koordinaciju tehničkih aspekata pre samog pokretanja događaja koju sa sobom nosi veliku odgvornost i veliki rad, trud, kreativnost za koji trebaju biti više plaćeni. Smatram da bi više rada i angažovanja vezano za formiranje tima bilo potrebno da se ovaj odsek popularizuje i istakne u organizaciji, sama uloga ovog menadžmenta nosi sa sobom kako veliku odgovornost tako i veliku dobit za ceo grad i server.
Povlačim prijavu.

Cengela Sefovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Mihailo
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h do 8h
5. Vaš Diskord: Miksa#6352
6. Vaše Ingame ime: Mihailo Santoro
7. Vaš ID: 16917

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInavder

• Oduvek mi je bilo zanimljivo da uređujem oglase, zato što smatram da su oni veoma bitan deo ovog servera.
  • Bio sam lider u dosta porodica i imam iskustva sa time, a i dugo vremena sam radio u LifeInvaderu.
  • Želeo bih da budem lider LifeInvadera zato što mi je to omiljena organizacija na serveru, a i uveo bih red u organizaciji.
  • Na nedeljnom nivou bih pravio dosta evenata gde građani mogu da osvoje novac i da se lepo provedu.
  • Potrudio bih se da zaposleni pišu pravilno oglase.
  • Potrudio bih se da redakcija nikada ne bude puna.
  • Cenu oglasa bih dao da biraju građani.
  • Potrudio bih se da greške u oglasima budu što ređe.
  • Svako od radnika bi na kraju nedelje dobio bonus, po tome koliko je ko oglasa uredio.
  • Bio bih veoma strog po pitanju nekih malo većih greški, davao bih 2 opomene, 3 opomena bi bila otkaz.
  • Oglase gde se traže lideri/admini pisali bi samo najveći činovi.
  • Potrudio bih se da imamo dosta radnika koji dobro rade svoj posao.
Informacije
1. Vaše ime u RL: Boris
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h-10h nekad i vise
5. Vaš Diskord: Boka#6666
6. Vaše Ingame ime: Muhamed Habibi
7. Vaš ID: 7713

Dodatne Informacije
1. Lider za LifeInavder

• Uvek mi je bilo zanimljivo da pisem oglase, smatram da su oni veliki deo servera i bez njih server ne bi mogao da funkcionise.
  • Duze vreme sam bio lider ali sam na zalost morao da odustanem od liderstva zbog RL obaveza.
  • Voleo bih da budem lider i da izvucem maximum od organizacije, tj. da se stalno prave neki eventi na nedeljnom nivou.
  • Pre svega hocu da pravim sto vise eventa nedeljno gde gradjani mogu da osvoje novac i da se lepo zabave.
  • Hocu da oformim tim gde ce oglasi biti sto bolji i kvalitetniji.
  • Hocu da se potrudimo maksimalno da oglasi vrede pare koje ce kostati.
  • Cena oglasa ce biti odredjana glasanjem gradjana, smatram da je to najbolji nacin.
  • Potrudi cemo se da se greske u oglasima svedu na najmanje tj. nikakve.
  • Promenio bih neka pravila i promenio bih sta je ilegalno a sta ne, smatram da je dosta stvari na listi ilegalnih stvari koje ne trebaju tu da budu pa bih to malo izmenio.
  • Svi zaposleni bi dobijali novcane bonuse u zavisnosi koliko oglasa urade te nedelje.
  • Imao bih sistem opomena gde bi zaposleni mogao da dobije 2 opomene i ako pogresi trci put na zalost bi dobio otkaz.
  • Da se nebi desavale greske gde se traze lideri/admini na oglasima uveo bih pravilo gde samo rankovi veci od 20 mogu da rade takve oglase.
  • Zaposljavanja bi bila najavljena preko ETHER-a gde bi svi gradjani Los Santos-a, takodje bi bila najavljena i na discordu gde bi aplikani popunjavali google upitnik.
  • Uveo bih nove evente koji do sada nisu radjeni.
  • Trudio bih se da imamo sto vise radnika i tako redakcija nece biti prepunjena oglasima.
  • Imam vec spremnu ekipu visokih cinova koji bi mi pomagali oko oragnizacije od samog pocetka.
  • Uveo bih "Los Santos Novosti" gde bi postavljali novosti o nasem gradu Los Santosu.

Hvala na citanju moje prijave, srecno svima koji se prijave ❤️

ZASTO KOPIRAS TUDJE PRIJAVE TO NIJE LEPO BUDI KREATIVAN

Dragan Obama

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL - Filip
2. Vaše godine - 22
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosječna aktivnost na - dan 4-5h, vikend 6-8h
5. Vaš Diskord - Filip#5089
6. Vaše Ingame ime - Dragan Obama
7. Vaš ID - 21

Dodatne Informacije
1. Lider za... Families
- Pozdrav, Zelim biti lider Familiesa iz razloga sto mislim da bih doveo pravu ekipu u isti gang koji bi najvise forsirali roleplay, da vrate gang na pravo mesto sa aktivnoscu. Licno bih forsirao da se svaki dan radi roleplay sa legalnim organizacijama (FZ raid, Talacke, Store/Gun store pljacke). Stavio bih na prvo mesto aktivnost ganga i roleplay a tek na drugo mesto turfove(Izgelda da je nekima bitniji turf nego sami roleplay). Uveo bih nove rankove kao Street Captain i Spray Captain, oni bi bili zaduzeni za kontrolu geta, kako kontrolu grafita tako i kontrolu celog geta. Takodje uveo bih mali intervju prilikom ulaska u organizaciju cisto da vidimo da li taj covek zna pravila grada, takodje imao bih ljude koji bi trenirali ljude kako da pravilno robuju/kidnapuju ljude. Mislim da sam pravi covek za ovu organizaciju jer ekipa ljudi koje bih doveo zna sta radi i mislim da bi svima bilo fun da roleplaya sa nama, takodje zelim oziveti gang pokazati kako to treba, i mislim da bi puno ljudi bilo u mom gangu zbog same aktivnosti ganga. Nadam se da cu dovest najbolju RP ekipu jer fokus nece biti samo na turf.
- Fokusiranje na roleplay sa drzavnim organizacijama (Talacke, FZ Raidovi, Store/Gun Store robbery)
- Fokusiranje na sprejanje grafite, i tako ispoljavati rivalstvo gangova.
- Jedinstveni sistem napredovanja u gangu(preko ic situacija itd)

Last edited:

Noksii

VELIKI OTAC
Player
1. Vaše ime u RL: Novak Maric
2. Vaše godine:21
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord: n6#6666
6. Vaše Ingame ime:Noksi Obama
7. Vaš ID: 4738

Dodatne Informacije
1. Lider za: The Families

-Jako dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga pa do co-leadera u svakoj bandi i dolazio jednom do pozicije lidera sa jako uspesnim mandatom.
-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.
-Veliki krug ljudi oko sebe sto bi znacilo jako velika aktivnost ove bande u svakom smislu.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir.
-U org svako ce morati opravdati rank koji ce imati tako da deljenje rankova bi bilo slabo u skladu sa tim koji si rank zasluzio i koliko si se zalozio za svoju bandu u vidu RP-a i aktivnosti.(znanje je bitno naravno)
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno)
-Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su battleship i tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije.
-Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nicolas
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:Radnim danima 6 sati a vikendom do 10
5. Vaš Diskord: ! Ourmoney#6981
6. Vaše Ingame ime: Nikola Polumental
7. Vaš ID:8569
Lider za... The Families
Hteo bi biti Lider ove organizacije radi poboljšanja RolePlay-a servera, ilegalne aktivnosti po serveru da se aktiviraju,
te zato jer imam vec jednu ekipicu drugara koji su Hard RP igraci i voljni su igrat na serveru jer im se svida jako rad servera i našim RolePlay-om ove organzicaije želimo pružit drugim igračima čari ovog servera i njegov RP potencijal.
Nakon preuzimanja organizacije potrebno je da se ucvrste jaki temelji iste. Tako da ce biti potrebno neko vreme da se izgradi taj temelj kako bi mogli graditi oragnizaciju dalje na sigurnim stubovima.
1. Jasna hirarhija unutar same organizacije. Postavljanje zaduzenja svakom coveku kako bi svaki clan imao svoju svrhu i doprinosio RP-u i napredku same oragnizacije.
2. Aktivnost clanova unutar teriteorije organizacije. Teritorija uvek mora biti aktivna zbog mnogo razloga. Te cemo se prvobitno fokusirati na aktivnosti unutar nje. Samim tim cemo podizati i nivo RolePlay-a unutar organizacije. Ukoliko neki ljudi jos uvek nisu osetili cari RP-a, sada ce kod nas imati priliku.
3. Aktivnost clanova organizacije sa drugim organizacijama i civilima. Postepeno se izloziti drugim ljudima i pokusati ostvariti nase prve kontakte po gradu. Potrebno je nauciti svakog clana kako se treba postupati sa kime, ukljucujuci i ponasanje prema drzavnim organizacijama. Srdacan Pozdrav. -
-Nikola Polumental

Status
Not open for further replies.
Top Bottom