Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Nero Zemunac

Player
Player
1.Naum Mitrevski
2.18
3.UTC+1
4.6-8 sati
5.nome#3673
6.Naum Zemunac
7.5776
Dodatne informacije:
1.Lider za Bloods

2. Zašto želite da budete Lider ove posebne organizacije?
Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto mislim da sam najbolji izbor. Imam iskustva na grand serverima preko 9 meseci, poznajem sva pravila a i pritom sam vec bio lider Vagosa na engleskom serveru gde sam vodio preko 200 igraca.Bio u svim organizacijama leganlnim i nelegalnim. Mislim da mojim iskustvom i poznavanjem pravila mogu da idem do novih limita RP-a sto mi je u planu vise nego fokusirajuci se striktno na evente. Imam vec tim ljudi koji bi me pratio koji su izvrsni Roleplay igraci i pucaci.
Mislim da su nelegalne organziacije skrenule s puta pravog RP-a i da im treba preusmeravanje. Vise globalnih i obicnih eventa sa legalnim organizacijama i vise postovanja i razumevanja. Na sto bi se ja najvise fokusirao. Jako sam strog ali pravedan lider i ne odustajem od toga.
Mislim da su turfovi takodje veliki deo rivalstva medju bandama na sta bi takodje voleo da se fokusiram.
Radio bih po sistemu gde bi podelio ljude na vise grupa i vodje grupa.
Turf team, spray team, ghetto team, pregovaraci za pljacke gde bi ih veci cinovi nadgledali da niko ne krsi pravila.
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja.
Svaki clan bi morao biti testiran istom merom kao za Legal ORGS gde bi morali znati sva pravila grada i roleplaya. Greske ne bi bile tolerisane.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti skroz iskorenjeno po mom misljenu. Vise fokusa na ROLEPLAY od eventa jer eventi se vrte u krug. (naravno treba ih raditi, ali fokus treba dati roleplayu)
Razmisljajuci kao gangster bukvalno u svakoj situaciji,
Malo drugacije pljacke od ovih sto smo navikli i gledamo svaki dan.
Mislim da sa mojim znanjem i iskustvom ljudi bi pratili pravi primer i totalno uzivali u roleplayu.

Michael Brutal

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mihael
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: zavisi sve od dana, 7-9h
5. Vaš Diskord: Mihael_Denver#3246
6. Vaše Ingame ime; Mika_Benz
7. Vaš ID: 612

Dodatne Informacije
1. Šef(lider) od organizacije Bloods.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Želim biti šef ove posebne organizacije jer me na neki način nadahnjuje biti u organizaciji. Organizacija mi je kao nekakav novi skok u budućnost vjerujem da je svima tako i onima koji misle a i onima kojima nemisle znam jedno, volio bih biti šef ove organizacije samo jer smatram da znam biti vođa i da bih porodicu dignuo na novu razinu.
SAVJETI ZA POBOLJŠANJE:
Svakako bih nadodao da se manje koristi MG(Meta Gaming) i da se više koriste chatovi u igrici jer svako bih trebao nalaziti ljude koje zelimo naći u igrici a ne samo otpiljit(otići) na discord platformu i nazvati osobu koju tražimo. Mislim da bih to bilo veoma dobro poboljšanje za sve nas i da bih kao server više napredovali. Mislim da bih za pljačke banke bilo bolje da bude nenajvaljena da policija nebude kao drvo(nestoji) i čeka da pljačka krene. Ovo su svakako stvari koje ja mislim da bih bilo dobro za poboljšati.
Hvala na Pažnji.
Itekako velik pozdrav našoj dobroj administraciji a i svima građanima.
Lijep Pozdrav!
Mika Benz

kikiriX

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Andrija Tasic
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:12h
5. Vaš Diskord: kikiriX#9315
6. Vaše Ingame ime : Kaneki Ken
7. Vaš ID:16966

Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods Organizaciju
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): 1. zbog toga sto imam ekipu 2.zbog toga sto znam pravila i zanimljiv mi je server 3.mnogo ljudi faila u mojoj organizaciji inace sam vagos i ljudi se deru u mikrofon zaveo bih red
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. : Moraju se slusati i postovati visi cinovi u organizaciji i treba da svi igraju timski i posteno bez faila npr zgazim nekog autom jer ga nisam video izadjem iz auta i izvinim se bez pucanje daljeg gazenja ili bezanja

Pufkela_Unciki

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Uros Pualic
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 9/10h
5. Vaš Diskord: Snake0599#0599
6. Vaše Ingame ime: Pufkela_Unciki
7. Vaš ID: 16368

Dodatne Informacije
1. Lider za: Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): Svidja mi se sloboda organizacije (Nije optimalno, uvek mozemo raditi nesto drugo) Uvek mozemo imati drugaciju ekipu i zajedno napredovati da nam bude bolja i jaca organizacija.Oduvek sam voleo bloods njihovu boju i hud spawn.Uveo bi jaku disciplinu i potrudio bi se da organizacija dozivi preporod. Stvoren sam za ovo i necete se pokajati.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: Savetujem da se toxicnost vise kaznjava u organizaciji,mora biti veci test za pravila da bi usao u organizaciju... Moraju se strozije kaznjavati NON-RP radnje

Mike.

Vendetta <3
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Lovro
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: Preko 10h
5. Vaš Diskord: L0L3#0194
6. Vaše Ingame ime: Lovro Glockz
7. Vaš ID: 1777

Dodatne Informacije

1. Lider za:
Blood Street Gang
2. Zašto želite da budete Lider ove posebne organizacije
?
Voleo bih biti lider ove organizacije zato sto bih bas volio voditi neki gang posto sam vecinu svog vremena na ovom serveru proveo u gangovima i kao co-lider istih. Imam dosta iskustva vec na ovom serveru jer vec dosta dugo igram ovdje, igram gotovo od pocetka ovog servera, poznajem vecinu pravila i pritom sam vec bio admin ovdje neko krace vrijeme i bio sam co-leader u Ballasima i high rank sam vecinom u organizacijama. Otkad sam na ovom serveru igram u gang organizacijama (Ballas , Bloods i Marabunta) te iz tog razloga znam dosta o tome kako funkcioniraju gangovi i volio bih voditi neku gang organizaciju. Imam vec tim ljudi koji bi me pratio koji su izvrsni igraci i pucaci. Mogu biti strog ali i pravedan lider, lider koji bih imao postovanja prema svima i sve ljude smatrao dobrim drugarima s kojima bih se zabavljao i lijepo provodio vrijeme na ovom serveru s njima.
Mislim da su turfovi takodje veliki deo rivalstva medju bandama na sta bi takodje voleo da se fokusiramo.
Radio bih po sistemu gde bi podelio ljude na vise grupa i vodje grupa, turf team, spray team, ghetto team, pregovaraci za pljacke gde bi ih veci cinovi nadgledali da niko ne krsi pravila.
Mislim da gengovi imaju previse potencijala koji nisu iskoristeni do kraja.
Svaki clan bi morao biti testiran istom merom kao za legalne organizacije, gde bi morali znati sva pravila grada i roleplaya. Greske ne bi bile tolerisane.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Vise dogovora izmedju svih organizacija, manje MG-a/koristenja Discorda sto svi koriste u skoro svakoj situaciji sto bi trebalo biti uklonjeno ili da budemo svi u jednoj sobi kada smo u RP da smo svi defani u toj sobi kako bih bili sigurni da neko ne MG-a sa nekim drugim. Da se ne rade talacke situacije na ronicu jer je to cisti RP2win i neke ostale RP2win situacije. Vise fokusa na RP od eventa jer eventi se vrte u krug. (naravno treba ih raditi, ali fokus treba dati roleplayu)
Ne bih bilo koga prihvacao u gang, malo vise bih ispitavao ljude, kao npr. sto je za drzavne org.da ima neka aplikacija ali koja bi se stalno pregledavala.

lovro❤️

Vendetta on Top!! ❤️
Player
1. Vaše ime u RL: Lovro Krilic
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: kriliccc#6669
6. Vaše Ingame ime: Lovro Krilic
7. Vaš ID: 9984

Dodatne Informacije
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): Znam pravila, bio sam banovan jednom ali sam unbanovan od strane curatora projecta, bio sam administrator i htio bih voditi organizaciju. Jednostavno znam kako posao radi i ne zelim duziti prijavu.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Pravilno slaganje rankova
Detaljno ispitivanje clanova
manje djece u organizaciji.
ubacivanje razumnih ljudi sa vecim rp iskustvom

Dzambi Black

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Davor
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h
5. Vaš Diskord: Dzambi™#2711
6. Vaše Ingame ime: Dzambi_Hopper
7. Vaš ID: 2266

Dodatne Informacije
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
Oduvek sam hteo da budem lider neke kriminalne organizacije. Zadnji put kada sam bio u Bloods sam svatio da ta organizacija je bila mnogo toksicna i bilo je mnogo non-rp. Bio sam u legalne organizacije i ni su mi se svidele i zato hocu i znam da mogu da budem dobar lider na ova banda. Hocu da uradim to sto stari lideri nisu mogle da urade. Hocu da imam jedna golema organizujena banda ce da bude organizovana i imace dobre vrske izmedju svih kriminalnih organizacija
Ako postanem lider Bloods-a napravicu da Bloods Banda nema toksicne stvari i da se kaznuje MG i Non-RP radnje.
Bloods banda ce da se vise fokusuje na RolePlay od ranije zato sto ranije svi su hteli samo da uzme novac a ne da rp-ju.

Petarv

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Petar Vukanovic
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h+
5. Vaš Diskord: Petar#3614
6. Vaše Ingame ime: Petarr Vukanovic
7. Vaš ID:16771

Dodatne Informacije
1. Lider za...:Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem): 1-U gradu sam duze vreme imam iskustva sa organizacijama.2-Bloods organizacija je moja licno omiljen aorganizacija.3-Zelim da se po gradu prica da smo najjaca organizacija
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.-Samo ozbiljnost i ponosanje.Kad kazem ponasanje to mislim prvo na sebe zbog gluposti koje sam napravio i sad zelim da se ispravim ovim putem.

Miljenko Poppara

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksa Surlan
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan:1-7 sati
5. Vaš Diskord Micko Nevolja#3744
6. Vaše Ingame ime Micko Nevolja
7. Vaš ID 2459

Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije:Volio bi biti lider jer nisam dosad imo tu priliku i doso sam da probam da vidim dali je ovo za mene.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:Moj Savjet je da ako neko napravi nesto nedozvoljeno da bude sankcionisan nebitno ko.Ja ako bi bio Lider ja bi primo ljude koji ce postovat vece rankove i da svaki rank ce radit svoje.Moja banda bi se fokusirala da vise zaradjuju pare a manje da se pucaju sa drugim gangovima,jer smatram da pucanje neresava roleplay.Mi bi se fokusirali na drogu i ostale kriminalne radnje da napravimo neku pricu.I jos bi bilo jako vazno je da se postoju geto pravila i generalna.

Suky King

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Suad
2. Vaše godine : 21
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6+ (Za par dana kad zavrsi fakultet moci cu i vise)
5. Vaš Diskord : Killua999#3037
6. Vaše Ingame ime : Killua Delta
7. Vaš ID : 3774

1. Lider za : Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? Zato sto sam se vec prijavljivao dosta puta za lidera i veliki dio svog vremena proveo u ghettu i takodjer u bandama, takodjer dok je Jack Carter bio lider ja sam mu bio najblizi CoLeader pomazuci njemu kada je Bloods bio na dnu i naravno imam ogromno znanje sto se tice Ghetto pravila, RP pravila, Server pravila itd. Takodjer imam vec spremnu ekipu za organizaciju te bih imao posebnu taktiku za prijem novih ljudi tacnije regrutovanje novih ljudi svi novi clanovi bih morali biti minimalno 7 godina u gradu i morali bih jako dobro poznavat ghetto pravila kao i ostala, takodjer jako dobro sam upoznat sa situacijama bandi i sa turfovima i sa eventima za organizacije kako to funkcionise i sve. Imao bih odma u startu sva 4 zamjenika kako bih mogli obavljati svoje poslove svaki od zamjenika bih imao poseban dio posla sta da radi u organizaciji kako bih ta organizacija bolje funkcionisala radili bi na tome da dignemo Bloods Street Gang na novi nivo i na visi. Imam veliku zelju za lidera ove posebne organizacije i ogromnu kolicinu truda spremnu da ulozim i nadam se pozitvnom odgovoru kao i planove koji ne mogu da stanu u ovaj post jer ih ima jako mnogo.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji: U bandi je potrebno da su to pretezno momci malo stariji koji imaju dosta iskustva sa ghettom i drugom stranom zakona takodjer u organziaciju se nebih primali ljudi ispod 16 godina dobro bih pazio koga bih pustio u organizaciju, toxicizam bih se sveo na minimu. Rangove bih bili napravljeni tako da sve ima smisla i da clanovi imaju konstantno za rank da se trude naravno bili bi tu i "specijalni" rankovi za posebne jedinice koje ce imati iskljucivo jedan zadatak kao na primjer grafiterski tim koji sam spomenuo u nastavku teksta i npr. tim za tajnu radnju, a bice i adaptirajuca jedinica koja je specijalizovana za svaki segment ghetto desavanja i zadataka. Takodjer bih imao svake sedmice po 1+ sastanak i eventualno vanredni sastanak isto tako svaki dan bi bila redovna aktivnost gdje bi veci rankovi isli u robanje drugih bandi i mafijasa po ghettu, pljacke gunstorova i ucestvovanje na bitci ostrva (Battle Ship) tajne radnje za svaki event bih imali jedan tim, tu je i tim za grafite koji bi naucili lokacije grafita i konstantno isli i farbali grafite sa ili bez adaptivne jedinice ako bude potrebe za to, tako da u pocetku sam spreman vec imati oko 30 ljudi aktivni i dobrih koji imaju jako mnogo iskustva sa bandom jer su bili vec prije u bandi za koju se ja upravo prijavljujem mi smo ovu bandu vidjeli kao veliki potencijal za RolePlay i sto je najbitnije uzivanje igrajuci za nas kao i ostalim clanovima i ostalim igracima te se nadamo pozitivnom odgovoru od strane administracije za sve ostalo sam spreman da odgovorim usmeno sta god bude trebalo.

Pota

Danas jesi sutra ko zna gde si
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Matija Potic
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h
5. Vaš Diskord: Pota#4604
6. Vaše Ingame ime: Matt_Shakur
7. Vaš ID: 1668

Dodatne Informacije
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? Od pocetka igranja na ovom serveru sam se pridruzio organizaciji Bloods, od tada sam naucio jednostavno sve oko te organizacije. Zavoleo sam boju, organizaciju uopsteno i jednostavno ne mogu da se uklopim nigde sem tamo. Samim tim sto sam skoro od pocetka u Bloodsima prosao sam dosta sa bivsim liderima i zelim da se oprobam i da pokusam da vodim organizaciju. Veoma sam aktivan i jednostavno to vreme koje provedem na serveru volim i zelim utrositi na organizaciju. Prosli Bloodsi su bili jaki ali imali su mnogo neposlusne dece, tako da bih ja to za pocetak promenio, imam svoju ekipu koju mogu rasporediti da radi svako svoj posao. Sto od regrutacije sto od vodje evenata. Razumem se u sve evente i jako sam voljan voditi organizaciju.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji?: Kao sto sam gore napomenuo, prvo bih napravio stabilnu i donekle normalnu ekipu da budu poslusni i vodio ih na sve evente da napunimo sef kako bi mogli kasnije neke savrsenije akcije da radimo. Imali bi sastanak na nedeljnom nivou na kojem bi delili rankupove ko je zasluzio i diskutovali sta treba da se menja u organizaciji i nacin rada koji ce se dalje praktikovati.

Last edited:

David Djingos

Player
Player
1. Vaše ime u RL David
2. Vaše godine 22
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8 do 12 sati
5. Vaš Diskord David1380#6621
6. Vaše Ingame ime David Djingos
7. Vaš ID 7167

Dodatne Informacije
1. Lider za : Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -
Vjerujem da bih bio odličan lider jer imam iskustava, imam ozbiljne ljude oko sebe koji bi dali glavu za organizaciju, 2 razlog je što želim dovesti organizaciju Bloods do kraja znaci da svi žele savez sa nama ne rat jer rat nije dobra stvar za posao. 3 razlog bi bio što Bloodsima treba potpuno rekonstrukcija članova i da se ne puštaju ljudi koji glume boga i zbog toga ko ne zna pravila nije dobro došao.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Dnevno druženje sa članovima, 1 sastanak tjedno, ako član organizacije ne sudjeluje bit ce izbacen.
Za napredak potrebna je prije svega aktivnost, korist, i da organizacija mora imati koristi od svog člana isto kao i on od nje. U organizaciji ne smije biti mlađih od 17 godina iz razloga ozbiljnosti same organizacije. Svaki primljeni član u organizaciju mora znati RP i Gang pravila.
Član mora imati aktivnost najmanje 4 sata dnevno i bar trećinu vremena za rad potrebe organizacije i sudjelovanje na eventima.

Matija Zagorec

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Matija
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 5h
5. Vaš Diskord Thomas Shelbi
6. Vaše Ingame ime Matija Capone
7. Vaš ID 11237

Dodatne Informacije
1. Lider za Bloods
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Zelim biti leader ove organizacije 1.jer smatram da znam jako puno pravila,
2. imam jako puno iskustva u kriminalu
3. Vec sam vodio ovakvu kriminalnu organizaciju. Imam jako iskusne igrace koji bi se pridružili organizaciji
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Svi bi trebali biti kolegijalni, nema svađe, svakome tko dođe i zatraži pomoc treba mu odgovoriti a ne odmah pucati po njemu, treba imati jako dobre ljude, koji imaju puno iskustva (ako nemaju naucit ce se s vremenom u organizaciji) i najvažnije trebaju znati pravila. Ja cu biti strog leader ali i pravedan, u discord treba samo koristiti jednu sobu u kojoj svi mozemo razgovarati, treba uvesti trening za mlade igrace bez iskustva da ih netko utrenira pokaze malo geto i da budu spremni za sve događaje koji se dogode. Najvažnije je da svaki clan zna pravila, da je poslusan, marljiv i vrijedan i da sve radi po pravilima i da pomaze kome treba, a za sve ostalo nije problem

Last edited:

Rifet

Player
Player
1.Robert
2. 23
3. GMT +1
4. 6 sati
5.Rifko#5742
6.Rimfet Diesel
7. 4633

Dodatne informacije
1. Lider za BLOOD STREET
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):
1 **razlog **: Želim da budem lider zato što sam već duže vrijeme proveo vrijeme u bandama a nikad nisam dobio priliku da budem na vrhu i da vidim kako to ide kad si glavni. Znam ja kakve odgovornosti i truda treba za lidera sta to sve sme i ne sme da se radi i da vodi svoju ekipu na pljacke i događaje.
2 **razlog**: Bio sam u mnogim bandama i vodio ekipu na pljackanju ljudi i pljackanju trgovine i znam kako da pregovaram i da postavljam tim na pljackama.
3. **razlog**: Imam već svoju ekipu sto sam vodio i bila je odlična u pljackama i eventima. Iskusan sam u pljackama trgovinama,pravljenju planova,strategija i turfovima.
3. Poboljsao bi Roleplay puno i nije mi se svidelo sta su ovi prosli lideri radili, oni bi pustili decu od 10 godina i pustili bi ih da se ponasaju kako oni oce, tako kod mene nece biti. Potrudiću se da svi koji budu kod mene budu odgovorni i da znaju sva pravila stalno bi išli na podmornicu, pljacke itd uglavnom trudio bih se da budem dobar lider i drzao bih org kako treba.

Alexsandro Sosa

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Djordje Jankovic

3. Vremenska zona: GMT +2

4. Prosječna aktivnost na dan: 6-7 sati

5. Vaš Diskord: djolenojoke#3622

6. Vaše Ingame ime: Djordje Jankovic

7. Vaš ID: 3035

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Ima vise razloga al glavni razlog je sto sam organizaciju The Families vodio 30 dana I to je bilo 26 bez warna od te pozicije morao odsustvovati zbog privatnih razloga al bitno je da nisam bio disbandovan I da sam vodio I davao sve od sebe do samog kraja.

Drugi razlog je to sto dok sam vodio imao sam autoritet nad ljudima I znao sam kako od loseg coveka da napravim dobrog.

Dobro sam upoznat sa svim eventima sto se tice kriminalne organizacije kao I moji stari clanovi sa kojima sam doveo organizaciju do vrhunca koji su spremni da odmah udju u organizaciju I da napravimo staru dobru pricu.

Nema tu mnogo stvari bitna je disciplina I samo ponasalje clanova da se zna koje veci a ko manji rank I svako nepostovanje da se kaznjava jer takvi ljudi mogu samo da upropasti rp u organizaciji I samu organizaciju

Don Suave

Player
Player
1. Vase ime u RL: Nikola
2. Vase godine: 19
4. Prosecna aktivnost na dan : 7-11h
5. Vas diskord: Dzoni#3044
6. Vase Ingame ime: Don Magluta
7. Vas ID: 35
Dodatne informacije
1.Prijavljujem se za lidera Bloods-a
2. Zelim biti lider Bloods-a iz sledecih razloga. Kao prvo dugo sam igrao na grandu vise od 9 meseci i znam kako sve fukcionise sto se tice servera pravila itd. Vec imam spremne ljude sto se tice turfova i grafita sto ja smatram najbitnijom stavkom svakog ganga, Na engleskom grandu sam vec igrao turfove i postavlja attackove na discordu tako da znam kako sve to funkcionise. Vec imam spremne ljude koji su spremni da preuzmu ovaj gang, Spreman turf team i graffiti team. Takodje imam spreme takozvane Event Captaine koji ce da vode svaki event i potruditi se da vode ljude na svaki event kada ja nisam tu ili nisam u mogućnosti da vodim taj event.
Takođe mislim da bih sa iskustvom koje imam u gradu i prijateljima koje sam stekao, a koji bi bili zainteresovani da se pridruže, definitivno mogao da vodim bandu koja će biti uspešna na događajima i pretnjama LS,
3. Prvo što bih napravio je uveo strože ispitivanje pravila tj. tražio bih od igrača da znaju pravila na primjerima, a ne samo da nauče definicije koje im po značenju ništa ne znače te ih samo konstantno ponavljaju. Dobro poznavanje pravila bi bilo ključno kako bih bio siguran da ne kvarimo RP drugim igračima. Također za nove članove bande orginizaro bih 4 jedinice na čelu koji ih će biti jedan od Co- Leadera, ti novi članovi bi prolazili kroz "obuku" tako što bi Co - Leaderi i ja podučavali nove članove kako se neke stvari rade na ispravan način te kada procjenim da su spremni, bio bi im povećan Rank i krenuli bi na složenije zadatke. Također uveo bih "bonuse" za aktivne članove i dijelio ih na dnevnoj bazi ljudima koji su se istakli u tom danu. Jedna od najvažnijih stvari koje bih poboljšao je da se igrači stvarno užive u RP, svaki dan bi na neki način bio drugačiji i zanimljiv sam po sebi jer bi stalno radili i otkrivali nove stvari u RP-u, na taj način RP bi bio zanimljiv sa sve igrače te bih tako igrači bili što aktivniji. Tražio bih instaliranje "go pro kamerice" kako bi svatko imao POV te nitko nebi mogao manipulirati sa nama. Svakom igraču bi dao ulogu u kojoj je najbolji kako bi svatko dao doprinos organizaciji što je bolje moguće. Svatko bi dobio rank koji zaslužuje kako ne bi bilo "švercanja". Također bih davao primjer svojim ponašanjem u organizaciji. Sazivao bih sastanke da se svi lijepo dogovorimo i iskažemo svoje mišljenje. I za kraj htio bih da organizacija bude zanimljivo i zabavno RP iskustvo svakom igraču te da se stvarno uživimo u RP.

Jamy Diesel

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Vanja
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan : 10h
5. Vaš Diskord : Screety#1115
6. Vaše Ingame ime : Jaym Diesel
7. Vaš ID : 3740

Dodatne Informacije
1. Lider za : Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) - Prvi razlog je taj sto mislim za sebe da bih mogao da vodim ovu organizaciju jer sam bio prije zamjenik lidera u Ballasim, Bloodsima i Families.
Drugi razlog je taj da ne bih primao djecu u organizaciju i zahtjevao bih od svakog clana da zna geto i rp pravila perfektno svakodnevno bih ih u sred neke akcije pitao neo od pravila ako pogresi izbacen bih bio odma
Treci razlog mislim da sam sposoban biti Lider ove jedne organizacije i dajem sva obecanja da ce biti prije svega zdrava organizacija i bit ce puno bolji rp nego sto je bio cuvat cemo nas dio geta kao da je nas hq imam vec neke planove za dovodjenje dosta clanova, sve je spremno u napred. Takodjer poznajem sva geto pravila pravila rp-a i grand pravila i mislim da ja mogu biti lider ove organizacije najjlaganije.
Cetvrti razlog je taj da sam od pocetka bio u gengovima, veoma sam iskusan oko njih, takodje sam bio u policiji tako da znam kako i oni funkcionisu tako da mogu da smisljam veoma dobre planove kako uraditi svaku pljacku uspesnu
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji- Poboljsao bih tako sto bih zaposlio sto vise ljudi podjelio bit ih u timove 1 tim bih bio grafiti tim koji bih imao dosta ljudi imali bih turfere naravno imali bhi 2 tima za asistenciju na terenu mislim da je to potrebno svakoj skoro organizaciji takodjer bih imao razradjene taktike za pucanje po getu i za evente kao sto su batle ship tajne radnje i podmornice isto tako bih imali stalne ljude koji bih svaki dan radili pljacke gunstora i prodavnica to bi bilo nekih 20tak ljudi koji bih nonstop isti ljudi radili pljacke dok ovi ostali rade svoje poslove rpali bih u nasem djelu geta vozali bmx pokusao bih se povezat s ostalim liderima i dogovart ovako uvecer poslje 00:00 trek neke sa bmx ili lovriderima da rpamo prave gangstere i slicno

Cup0

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Ognjen
4. Prosječna aktivnost na dan: Zavisi od dana ne ispod 6h
5. Vaš Diskord: Cup0#3569
6. Vaše Ingame ime: Cupo Fernandes
7. Vaš ID: 5020

Dodatne Informacije

1. Lider za:
Blood Street Gang
?
Pre svega,jos od kad sam poceo da igram sa svojim prijateljima zajedno smo odlucili da udjemo u neki gang jer nas je uvijek privlacila ta ilegalna strana, nismo znali koji gengovi postoje te smo prvo videli bloodse. Od kad sam usao u Bloodse svideo mi se njihov nacin rada i lokacija HQ prvenstveno. Prijavljujem se za lidera jer mislim da bih mogao da napravim ozbiljan gang jer imam puno stecenog iskustva kao vodja ljudi jer sam u predhodnoj organizaciji uspeo da doguram do visokog cina trudom, zalaganjem i aktivnoscu. U proslim Bloodsima sam naucio sve bitne stvari potrebne da bi jedan gang napredovao (Turfovi,eventi,grafiti...).

Naravno da bih pokusao da poboljsam roleplay u svakom pogledu pocevsi od toga da ne bih primao bilo koga u organizaciju (nedovoljno zrele clanove zajednice koji ne mogu da shvate svrhu RP-a samim tim zele da pobjede u svakoj situaciji).Smatram da bih sa svojim poznavanjem RP-a i negovih pravila uspeo da procenim ko je dovoljno dobar za GANG. Samim tim bih uspjeo da uzdignem jednu snaznu ne toksicnu organizaciju sa uglavnom starijom ekipom.Imam spremnih desetak ljudi koji bi bili aktivni, spremni i voljni da mi pomognu u razvijanju nase organizacijje u svakom smislu pa i u RP-u.

Noksii

VELIKI OTAC
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Novak
4. Prosječna aktivnost na dan: Minimum 8h
5. Vaš Diskord: Noksi#0771
6. Vaše Ingame ime: Noksi Kash
7. Vaš ID: 4738

Dodatne Informacije

Iskren da budem prvi put sam dosao na grand pre 5 meseci.Smatram da za to vreme svuda sam bio tj. u vecini organizacija iz znatizelje sve da probam.Bio sam u mnogobrojnim bandama kao turfer,sad zelim da to promenim na veci nivo i da postanem lider iste,jer sam video kako sve funkcionise i smatram da sam spreman.Vidim sebe kao lidera,plus imam krug ljudi sa kojima cu uspeti nesto sto ova posebna organizacija nije videla.Sto se tice turfova naravno, ali i vise RP situacija(talacke,pljacke,raidova).Planiram da budem sto veca smetnja drzavnim organizacijama(naravno u IC pricam) , da kao banda budemo broj 1 pretnja za drzavu.Veoma sam dobro upoznat sa pravilima ovog grada , tako da bi postojala disciplina medju clanovima bande po rankovima i zaduzenjima.Sto se tice naravno spray tima,turf tima,geto tima,pregovaracima,tim za ispitivanje novih clanova,co liderima i ostalo.Ekipa sa kojom planiram da vodim sve ovo je veoma iskusna sto se tice naseg a i Engleskog grada.Voleo bih takodje ubaciti noviji kontent za Dashboard, to je takodje jedan od razloga(promovisanje servera)

Vise fokusa na RP evente jer vecina se ponavljaju,sto znaci pravile bi se strategije za iste.Mg bi se iskorenio,znalo bi se ko prica i gde se prica(veci rankovi u rp situacijama).Ekipa za geto bi bila posebno ispitivana(vecina geto pravila bi morala biti poznata).Da budem iskren retko koja banda je umela da uradi pregovore profesionalno i da to jos bude zabavno za sve koji su u perimetru,i to znaci da cemo promeniti.Bicemo banda za pamcenje.Nema prihvatanja bilo koga pogotovo ne nezrelih i totalno neozbiljnih clanova grada.

Coa Petrovic

Player
Player
Ovom prilikom zatvaram prijave za lidera Bloods Street Ganga
Moj konačan odabir za razgovor i ispitivanje su :

- Naum Zemunac (nome#3673)
- Lovro Glockz (L0L3#0194)
- Killua Delta (Killua999#3037)
- Matt_Shakur (Pota#4604)
- Djordje Jankovic (djolenojoke#3622)

Razgovor će biti održan 08.02 u 21:00h ( budite u čekaonici )

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom