1. Vaše ime u RL: Ivan
2. Vase godine: 25
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5h radni dan, 5+h vikend i ostali neradni dani
5. Vaš Diskord: putnik#8989
6. Vaše Ingame ime: Dejan Solejic
7. Vaš ID: 33522
Dodatne informacije
1.Zašto želite postati admin?
Aktivan u RP još iz doba SAMP-a, generalno mislim da su novi igrači na RolePlay projektima neupućeni na razlike između RP sistema i regularne Grand Theft Auto platforme pa iz tog razloga prave gruba kršenja pravila na samom početku igre na projektu. Isto tako na samom serveru je sveprisutan veliki broj kršenja pravila poput CL i MG, pa bih voleo da budem tu i da pomognem da se to suzbije, na samom početku kao asistent svojim ogdvorom na pitanja novih, a naravno i starih igrača i davanjem pravilnih uputa kako da se izvuku iz same situacije kroz IC put, davanjem odgovora na pitanja vezana za sam život u gradu,....
2.Koje su vaše prednosti?
Ozbiljan, profesionalan, ljubazan i pravičan
3.Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam izražene slabosti vezane za roleplay život i posao admina tj. asistenta admina
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Još ne pošto se prijavljujem za assistenta administracije.
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator):
Nemam biznis, a i nije potrtebno prilikom prijave za assistenta administracije.
2. Vase godine: 25
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-5h radni dan, 5+h vikend i ostali neradni dani
5. Vaš Diskord: putnik#8989
6. Vaše Ingame ime: Dejan Solejic
7. Vaš ID: 33522
Dodatne informacije
1.Zašto želite postati admin?
Aktivan u RP još iz doba SAMP-a, generalno mislim da su novi igrači na RolePlay projektima neupućeni na razlike između RP sistema i regularne Grand Theft Auto platforme pa iz tog razloga prave gruba kršenja pravila na samom početku igre na projektu. Isto tako na samom serveru je sveprisutan veliki broj kršenja pravila poput CL i MG, pa bih voleo da budem tu i da pomognem da se to suzbije, na samom početku kao asistent svojim ogdvorom na pitanja novih, a naravno i starih igrača i davanjem pravilnih uputa kako da se izvuku iz same situacije kroz IC put, davanjem odgovora na pitanja vezana za sam život u gradu,....
2.Koje su vaše prednosti?
Ozbiljan, profesionalan, ljubazan i pravičan
3.Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam izražene slabosti vezane za roleplay život i posao admina tj. asistenta admina
4.Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin?
Još ne pošto se prijavljujem za assistenta administracije.
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?(Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator):
Nemam biznis, a i nije potrtebno prilikom prijave za assistenta administracije.