1. Vaše ime u RL: Dejan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: European
4. Prosječna aktivnost na dan: od prilike 4 +
5. Vaš Diskord: almunja shke#4838
6. Vaše Ingame ime: Munjaa Magluta
7. Vaš ID: 16726
zasto zelite da postanete deo administracije: Želim postati Administrator servera zato što sam prošao sve državne i kriminalne organizacije i dosadio mi je RP zivot, te bi htio biti u Admin timu i pomagati igračima da njihov roleplay bude bolji na Grand RP-u, hteo bi izviniti svim licima koje sam uvredio hteo bi zatim izaci iz RP zbog moje proslosti, jako bi zeleo da iskusim novo iskustvo u adminima.
Koje su vaše prednosti? Marljivost strpljenje kulturan promisljen
3. Koje su vaše najveće slabosti? Zivci ponekad se iznerviram kad me neko vredja.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) nemam biznis
Srecno svim kandidatima !!!
MUNJA
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: European
4. Prosječna aktivnost na dan: od prilike 4 +
5. Vaš Diskord: almunja shke#4838
6. Vaše Ingame ime: Munjaa Magluta
7. Vaš ID: 16726
zasto zelite da postanete deo administracije: Želim postati Administrator servera zato što sam prošao sve državne i kriminalne organizacije i dosadio mi je RP zivot, te bi htio biti u Admin timu i pomagati igračima da njihov roleplay bude bolji na Grand RP-u, hteo bi izviniti svim licima koje sam uvredio hteo bi zatim izaci iz RP zbog moje proslosti, jako bi zeleo da iskusim novo iskustvo u adminima.
Koje su vaše prednosti? Marljivost strpljenje kulturan promisljen
3. Koje su vaše najveće slabosti? Zivci ponekad se iznerviram kad me neko vredja.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) nemam biznis
Srecno svim kandidatima !!!
MUNJA