1. Vaše ime u RL - Aleksandar
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona - GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan - Od 8-10 sati dnevno
5. Vaš Diskord - leby#3357
6. Vaše Ingame ime - Leby Whitney
7. Vaš ID - 19862
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Zeleo bih da budem admin jer sam vec bio admin na samp serverima i na fivem sam bio na jednom serveru i mislim da sam spreman da udjem u vasu ekipu i da doprinesem vasem radu.
2. Koje su vaše prednosti? - Dugo igram grand rp preko godinu ipo dana i smatram da bih mogao doprineti ovom serveru dosta toga, takodje sam igrao na drugim rp serverima (SAMP, FiveM...)
3. Koje su vaše najveće slabosti? - Smatram da nemam ni jednu slabost
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? - Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) - Da.
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona - GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan - Od 8-10 sati dnevno
5. Vaš Diskord - leby#3357
6. Vaše Ingame ime - Leby Whitney
7. Vaš ID - 19862
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin? - Zeleo bih da budem admin jer sam vec bio admin na samp serverima i na fivem sam bio na jednom serveru i mislim da sam spreman da udjem u vasu ekipu i da doprinesem vasem radu.
2. Koje su vaše prednosti? - Dugo igram grand rp preko godinu ipo dana i smatram da bih mogao doprineti ovom serveru dosta toga, takodje sam igrao na drugim rp serverima (SAMP, FiveM...)
3. Koje su vaše najveće slabosti? - Smatram da nemam ni jednu slabost
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? - Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) - Da.