1. Vaše ime u RL:
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: Preko radnim 4-5 a vikendom 8+
5. Vaš Diskord: _Rile_#0544
6. Vaše Ingame ime: Rile Otpisan
7. Vaš ID: 18355
Dodatne
1. Zašto želite postati deo administracije? Zellim biti admin iz dosta razloga, prvi i naj osnovniji da POMAZEM gradjanima Granda, da pruzam podrusku novim pa čak i starijim igračima za ove moje 40 godine sam svasta presao, GOV, SAHP, PD, FIB, NG, BLOODS, BALLAS, VAGOS, MARABUNTA, a u FIB-u dva puta 26 rank, sto je malo zahtevnije na EN serveru sam bio admin na 10 dana dog RS nije postajo nekrsim pravila grada i lepo ih poznajem mislim da sam spreman biti RS Administrator.
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti, su Brz sam, Aktivan, Razmisljam logički, mogu prepoznat lazi, sposoban za admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moje najveće slabosti su da nevolim nepravdu.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da! (nemam biznis)
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: Preko radnim 4-5 a vikendom 8+
5. Vaš Diskord: _Rile_#0544
6. Vaše Ingame ime: Rile Otpisan
7. Vaš ID: 18355
Dodatne
1. Zašto želite postati deo administracije? Zellim biti admin iz dosta razloga, prvi i naj osnovniji da POMAZEM gradjanima Granda, da pruzam podrusku novim pa čak i starijim igračima za ove moje 40 godine sam svasta presao, GOV, SAHP, PD, FIB, NG, BLOODS, BALLAS, VAGOS, MARABUNTA, a u FIB-u dva puta 26 rank, sto je malo zahtevnije na EN serveru sam bio admin na 10 dana dog RS nije postajo nekrsim pravila grada i lepo ih poznajem mislim da sam spreman biti RS Administrator.
2. Koje su vaše prednosti? Moje prednosti, su Brz sam, Aktivan, Razmisljam logički, mogu prepoznat lazi, sposoban za admina.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Moje najveće slabosti su da nevolim nepravdu.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin? spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator) Da! (nemam biznis)