Informacije
1. Vaše ime u RL: Lazar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan:4 sata radnim danima vikendom i do 12 sati
5. Vaš Diskord:Miyagara#0980
6. Vaše Ingame ime: Miyagi Chang
7. Vaš ID: 17732
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato sto sam vec 8 godina u RP svetu i oduvke sam vise bio za staff team i vise me je privlaciolo da pomazem igracima koji su novi da im pomazem koliko mogu, imao sam vec priliku da budem admin i tokom proslog iskustva sam imao dosta lepih trenutaka i situacija, i od tad sam zavoleo posao staff teama, prijasnje iskustvo se zavrsilo lose jer sam napravio veliku gresku za koju nisam znao i iz te greske sam mnogo naucio, voleo bih kad bih dobio jos jednu sansu da ispravim prijasnji utisak.
2. Koje su vaše prednosti?
Poslusnost, Donosenje odluka, Poznavanje pravila i Role Play Sveta,Posvecen sam onome sto radim, Tesko me je iznervirati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam mnogo uporan.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Da naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)Da
1. Vaše ime u RL: Lazar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan:4 sata radnim danima vikendom i do 12 sati
5. Vaš Diskord:Miyagara#0980
6. Vaše Ingame ime: Miyagi Chang
7. Vaš ID: 17732
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin zato sto sam vec 8 godina u RP svetu i oduvke sam vise bio za staff team i vise me je privlaciolo da pomazem igracima koji su novi da im pomazem koliko mogu, imao sam vec priliku da budem admin i tokom proslog iskustva sam imao dosta lepih trenutaka i situacija, i od tad sam zavoleo posao staff teama, prijasnje iskustvo se zavrsilo lose jer sam napravio veliku gresku za koju nisam znao i iz te greske sam mnogo naucio, voleo bih kad bih dobio jos jednu sansu da ispravim prijasnji utisak.
2. Koje su vaše prednosti?
Poslusnost, Donosenje odluka, Poznavanje pravila i Role Play Sveta,Posvecen sam onome sto radim, Tesko me je iznervirati.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam mnogo uporan.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bi postali admin? Da naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)Da