1. Vaše ime u RL : Aleksa
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 7-8h
5. Vaš Diskord : Coa#9082
6. Vaše Ingame ime : Coaa Petroviic
7. Vaš ID : 1378
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zelim postati admin jer volim da pomazem ljudima i da im ucinim igru na nasem serveru sto zanimljivijom i boljom.Pomagao bih vecim adminima oko evenata i uvjek bi odgovarao na pitanja.Vec sam upucen kako admin team funkcionise tamo da vec znam sta treba da radim.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje su prednosti sto sam aktivan,imam iskustva(bio sam 4 mjeseca admina na serveru),volim da pomazem,nisam toxican,upoznat sam sa svim pravilima,znam da radim na forumu itd...
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Pa iskreno nemam ih
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Naravno
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 7-8h
5. Vaš Diskord : Coa#9082
6. Vaše Ingame ime : Coaa Petroviic
7. Vaš ID : 1378
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Zelim postati admin jer volim da pomazem ljudima i da im ucinim igru na nasem serveru sto zanimljivijom i boljom.Pomagao bih vecim adminima oko evenata i uvjek bi odgovarao na pitanja.Vec sam upucen kako admin team funkcionise tamo da vec znam sta treba da radim.
2. Koje su vaše prednosti?
-Moje su prednosti sto sam aktivan,imam iskustva(bio sam 4 mjeseca admina na serveru),volim da pomazem,nisam toxican,upoznat sam sa svim pravilima,znam da radim na forumu itd...
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Pa iskreno nemam ih
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da big postali admin?
-Naravno
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
-Naravno