Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikša
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-7h
5. Vaš Diskord: Niksa#2711
6. Vaše Ingame ime: Leonardo Colombo
7. Vaš ID: 22282
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom serveru sam već jedan veoma dug period nažalost nemam iskustva u administraciji, bio sam lider EMS-a, ali bih ga volio u ovom staff radnom kolektivu, dobro poznajem RP pravila posao admina iziskuje dobro poznavanje RP pravila i dobru procjenu u datoj situcaiji i ovaj posao mi je jako interesantan.
2. Koje su vaše prednosti?
Ja za sebe smatram da mogu da prepoznajem krivce u datoj situcajij (naravno uz date dokaze) i situacije bih riješavao bez konflikta.
Dobro poznajem RP pravila.
Kroz iskustvo lidera sam stekao dobru komunikaciju sa igračima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedina slabost koju imam jeste kratak fitilj. To znači kada me neko vrijeđa porodicu i ujedno i mene ja moram da odgovorim i da se svađam sa tom osobom.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Jesam, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Jesam.
1. Vaše ime u RL: Nikša
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-7h
5. Vaš Diskord: Niksa#2711
6. Vaše Ingame ime: Leonardo Colombo
7. Vaš ID: 22282
Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Na ovom serveru sam već jedan veoma dug period nažalost nemam iskustva u administraciji, bio sam lider EMS-a, ali bih ga volio u ovom staff radnom kolektivu, dobro poznajem RP pravila posao admina iziskuje dobro poznavanje RP pravila i dobru procjenu u datoj situcaiji i ovaj posao mi je jako interesantan.
2. Koje su vaše prednosti?
Ja za sebe smatram da mogu da prepoznajem krivce u datoj situcajij (naravno uz date dokaze) i situacije bih riješavao bez konflikta.
Dobro poznajem RP pravila.
Kroz iskustvo lidera sam stekao dobru komunikaciju sa igračima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Jedina slabost koju imam jeste kratak fitilj. To znači kada me neko vrijeđa porodicu i ujedno i mene ja moram da odgovorim i da se svađam sa tom osobom.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da bih postali admin?
Jesam, spreman sam.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je da imate biznis dok ste administrator)
Jesam.