Sve u POV, nakon sto zgazim njegovog lika naziva me retardom i bolesnikom na OOC eventu.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Igram sa twinka main mi je banovan, guranje je bilo slucajno i u ubijanju nisam ucestvovao nit sam povezan sa time.Slucajno nije isto kao i guranje i ubijanje clanova drugih familija pred event? Postavi citav pov svega sta se desilo.. ako neces ti onda ce netko ko je snimao sve sto se desilo.
Uostalom nije tvoj pov, ljubi brat
Ti si poznat po tome sto si kao kaludjerica nevin. Aj ne lupetaj mali uvek pravis sranje neko i bajtas dok te neko ne izmaze govnima i onda djdes ovde da places.Sve u POV, nakon sto slucajno zgazim njegovog lika naziva me retardom i bolesnikom na OOC eventu.
"Igram sa twinka main mi je banovan" Dovoljno si rekao nije ni cudo sto si banovan na mainIgram sa twinka main mi je banovan, guranje je bilo slucajno i u ubijanju nisam ucestvovao nit sam povezan sa time.
Hahahahha nisam ja Kevin bato sta pricas tiNeverovatan si Kevine, svi te vec znamo
dekice kasni su sati ovi za tebe ajde idi malo odremaj, otkazala ti pluca jedva kazes 53cringe, namestio si coveka mozda sad mirno spavas ?
Prijatelju imas 8 godina idi spavajdekice kasni su sati ovi za tebe ajde idi malo odremaj, otkazala ti pluca jedva kazes 53
nemoj da pitate da skidam zalbu ako cete me ovde vredjat pozPrijatelju imas 8 godina idi spavaj