Igrač konstantno krši pravila i uništava roleplay.
Approved - LTA I ID1013
Dosla u FIB na prijavu sa ilegalnim oruzjem, posle zaplene i hapsenja uradila LTA dokaz u prilogu
gta5grand.com
Approved - 1013/MG
Ovo stvarno nije uredu od ovih osoba. Oni i ako su fib oni u civilu terorisu nas policajce na duznosti te rade MetaGaming. Diskord se cuje zato sto sam objasnjavao novom clanu kako se radi zaplena i popunjava formular za zaplenu.
gta5grand.com
Approved - DM | ID 1013
Igraci DM ispred kazino Primjer#1: DM | ID 1013 Primjer#2: Pomoc Tokom DM| ID 9743 Primjer#3: Pomoc Tokom DM| ID 21866
gta5grand.com
Approved - Zalba na admina knele drill
Approved - Pravila Komunikacije 3.2 Pravila Dogadjaja 1.2 | 18760 1013 u ovaj forum igrac Tony Mutni je vredjao boga u chat i nije dobio ni jednu kaznu.
gta5grand.com
Approved - DM | ID #0000
Dok ja letim helikopterom i ciliram sa drugarom, lice iz nepoznatih razloga pocinje da puca po helikopteru ubija me, i zavrava. Admin Ell Pablo zna ko je jer je u logovima video.
gta5grand.com
Approved - PG| ID 1013
Sve se vidi na pov-u kako me pripadnica lspd-a pretrazuje dok me drzi pod ruku...nakon toga uzima tablet te sa obe ruke kuca po njemu a pritom mi nije popustila drzanje....
gta5grand.com
Approved - PG, FailRP | ID: 1013
Prvo me hapsi bez ikakvog osnova( FailRP), udaljava me sa mesta gde nema zabrane slobode kretanja i radi PG, vezuje me sa prednje strane, plus me vuce za sobom i prica na radio. POV
gta5grand.com
Approved - PG, FailRP | ID: 1013
Prvo me hapsi bez ikakvog osnova( FailRP), udaljava me sa mesta gde nema zabrane slobode kretanja i radi PG, vezuje me sa prednje strane, plus me vuce za sobom i prica na radio. POV
gta5grand.com
Approved - FIB | MG
Tko je ovaj nepismeni neodgojeni imbecil ? Mama tvoja idiote sve da ti jebem
gta5grand.com
Approved - P.D 1.2 I ID 1013,30785
Umro sam na eventu "Tajna radnja" izlazim vani cekam renta da mi istekne da se vratim nazad dok me SAHP-ovci gaze, trcim do njih da ih pitam jesu li stvarno morali da me zgaze dok sam drzao rev u rukama vidi se da nisam ciljao na njih dok su oni rekli da sam ih ciljao stavljaju mi lisice i hapse me.
gta5grand.com
Approved - vredjanje oc | 1013
Lik me vredja ooc na non rp chat pritom ja sam afk gledam film i dolazi on u bolnicu i hapsi me i ja sam mu napiso na non rp da sam afk i on je mene kreno da vredja . MOLIM VAS DA KAZNITE IGRACA NAJSTROZIJOM KAZNOM
gta5grand.com
Lik me vredja ooc na non rp chat pritom ja sam afk gledam film i dolazi on u bolnicu i hapsi me i ja sam mu napiso na non rp da sam afk i on je mene kreno da vredja . MOLIM VAS DA KAZNITE IGRACA NAJSTROZIJOM KAZNOM
gta5grand.com
gta5grand.com
Approved - VDM + G.P 6.15 | 38879
Sve se vidi na pov-u covek gazi i ladno me ubije bez ikakvog razloga i bez upozorenja!
gta5grand.com
Approved - MASS RULE BREAK I GOV
ZNACI MOJA ZALBA OD PRIJE 3 MIN PLUS OVO JEDNAKO 4 PRAVILA PREKSRENO MG,PG,6.15,hapsenje bez razloga, 1.video: 2.video:
gta5grand.com
Approved - MG, G.P. 6.15 | 1013 36160 32355
3 clana marabunte rade MG dok sam obucen u plavo i broji mi 1 clan 5 sekunde bez uslova te me ubijaju 3 clana
gta5grand.com
Approved - DM | ID: 1013
Ubije me covek bez razlogom, nije mi dao vremena da podignem ruke i ubio me. Evo vam video vidite sami.
gta5grand.com