Poz, ID 3306 je dobio ban za konstantno krsenje pravila te je trazio unban i dobio ovaj odgovor od Muje na ovoj zalbi (Approved - Za Abrahama Elkhabiba | Konstatno krsenje pravila)
Mujo mu je napisao ako nastavi krsit pravila da ce dobiti perma ban, al njega nije briga i stalno banove dobija iako je dobio upozorenje od Muje.
Od tad je igrac dobio previse kazni, banova, warnova itd...
Smatram da igrac treba biti kaznjen zato jer unistava igru drugim igracima konstantnim vrijedanjem i krsenjem pravila.
Evo primjer sto igrac pise drugim igracima i i zbog toga je dobio kaznu al smatram da osoba koja pise ove stvari ostalim igracima ne zasluzuje biti na ovom serveru
Nadam se da ce te ovo razmotriti.
Da vas podsjetim na video gdje se bahato ponasao prema Muji i senior adminu Aldinu
Mujo mu je napisao ako nastavi krsit pravila da ce dobiti perma ban, al njega nije briga i stalno banove dobija iako je dobio upozorenje od Muje.
Od tad je igrac dobio previse kazni, banova, warnova itd...
Smatram da igrac treba biti kaznjen zato jer unistava igru drugim igracima konstantnim vrijedanjem i krsenjem pravila.
Approved - G.P. 3.2 i 3.1 ID 3306
Sve se vidi u pov dotični vrijeđa a zamjenik je lidera i kolko znam pred black listu je a toxic. Zamolio bi da se kazni jel ovakvo ponašanje nije prihvatljivo.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I ID:3306
sve u pov. ja pevam on mi govori da cutim i da sam retard.
gta5grand.com
Approved - Offtopic u cc | 12964, 42754, 3306, 2635, 27116, 36361
Ja ne znam kakvo je ovo nepostovanje pravila
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15 I 3306
Dok sam vozio prijatelja na informal event u 2:40 igrac me je nakon sto sam ga slucajno udario autom krenuo pucati bez brojanja.
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 I ID 3306
Ehh nestašnog dječaka... šteta što se koristi ovakvim rječnikom... ehh gdje je baš na mene naišao Sretni blagdani svima ❤❤ (vrijeme mi je sat unaprijed jer mi je bug na kompu, na mobitelu je normalno vrijeme)
gta5grand.com
Evo primjer sto igrac pise drugim igracima i i zbog toga je dobio kaznu al smatram da osoba koja pise ove stvari ostalim igracima ne zasluzuje biti na ovom serveru
Nadam se da ce te ovo razmotriti.
Da vas podsjetim na video gdje se bahato ponasao prema Muji i senior adminu Aldinu
Last edited: