1.Vase ime u RL : Mihajlo
2.Vase godine : 21
3.Vremenska zona : GMT+1
4.Prosecna aktivnost : 8-12 sati
5.Vas discord : Djura Venom#0215
6.Vase ime ingame : Djura Venom
7.Vas ID : 15102
1.Lider The Families
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Moje srce je u Ghettu, moj zivot je Ghetto. Od kad sam se doselio u grad sve svoje vreme provodim po bandama i u Ghettu. Imam iskustva iz drugih gradova i vrlo dobro sam upoznat sa svim pravilima i regulacijama oko banda. Mislim da svojim znanjem i poznavanjem pravila mogu pomoci svim članovima, te proceniti i odabrati prave ljude da mi se pridruze. Donosim puno iskustva RolePlaya iz drugih gradova sto bih zeleo preneti i ovde. Ulozio bi puno krvi, znoja i nade , sve strasti za pravi RP gaming.Od kad sam usao u ovaj grad mislim da su lideri organizacija u kojem sam bio(Bloods,Marabunta,Vagos i Ballas) prepoznali sve sto sam radio za organizaciju sto se odrazilo u mom ranku u tim istim organizacijama.Kakav sam ja bio kao clan, tako bih zeleo da svi ljudi koji budu kod mene u organizaciju rade bar upola stvari koje sam ja radio.Svaki event spada pod obavezno, ljudi koji su u organizaciji a ne idu na evente mi ni ne trebaju.Imam vec spremnu ekipu koja bi cinila vrh moje organizacije, kao i turfere koji su spremni da osvoje sezonu i ako The Families trenutno ima 5 teritorija.Toksicnost nece postojati, a poslusnost i dobro ponasanje ce biti nagradjivani.Organizacija mora imati graffiti tim, graffiti su najveci izvor zarade svih clanova bande, i zato moraju biti radjeni svaki sat.Opet ponavljam da se na eventove mora ici, isto tako ljudi koji su tu po ceo dan a ne vidis ih u HQ ni jednom ne trebaju da budu u org...Svaki dan bi radili talacke, prodavnice oruzija ili neke druge RP situacije kako bi pojacali citavu RP situaciju na serveru(koja trenutno slabi)
-Moji ciljevi kao lider The Families? Promocija svih dogadjaja koji promovisu RP za bandu i druge organizacije. Pravilno vodjenje pljacke prodavnice što po meni donosi veliku zabavu bandi ali i policiji. Pravilno vođenje talačke krize. 100% TURF.Prijateljski odnosi i veze sa drugim bandama kod zajednickih evenata. Stvoriti ime The Families da budu postena, jaka i najorganizovanija banda u gradu gde su medjusobno postovanje i RP najbitnije stavke, sto ujedno stvara zdravu "klimu" za gaming i zadovoljstvo. Dakle, da sumiramo stvari, želim promovisati RP na način u kojem svi uživaju i čine igru zabavnom.
3. Vaši saveti za poboljsavanje RolePlay nivoa u organizaciji:
- Moji planovi za The Families u buducnosti nisu samo vrednovanje GAMBO-a vec ojacati RP što je maksimalno moguce,svakog pojedinca nauciti RP-u i takodje izgraditi vrlo jak kadar clanova koji poznavaju sve srži RP-a .Svaki clan bi morao da zna sva pravila i da ih razume. Naravno, zeleo bih osmisliti i interna pravila. The Families bi trebao nastaviti snazno sudelovanje u svim eventima. To takodje jaca koheziju i „fun“ svih clanova bande.. Banda je jaka onoliko koliko je jaka njena najslabija karika.
-Teamwork make a dreamwork. Timski rad unutar bande se potice, detinjasto ponasanje se ne tolerise. Respekt i dobar ton unutar bande su mi posebno vazni jer takve stvari mogu brzo degenerirati i clanovima padne volja i zelja za igrom, što se ujedno i negativno odrzava na RP
-Ubacio bih jedan potpuno novi(visi,zanimljiviji) nivo RP-a u situacijama kao sto su talacka,prodavnica oruzija,pljacka banke, ali i u situacijama kao sto su obicna pljacka coveka u getu.Pokusao bih svaki put osmisliti nesto novo , zanimljivo , sto ce dovesti do toga da kada clanovi moje organizacije budu u gradu, sve vreme ce zeleti da provode u bandi.
-Poslednji stvar sto bih hteo reci sto bi poboljsalo gang RP je da smatram da lider organizacije ne treba biti lider neke velike familije, dosta sam video da "high rankovi" u bandi provode mnogo vremena u porodici, a malo ,ako ne i ni malo vremena u bandi sto se onda oslikava na ponasanje svih ostalih clanova.