Informacije
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-16h
5. Vaš Diskord: ngarca93#2160
6. Vaše Ingame ime: Nemanja Zajcev
7. Vaš ID: 19165
Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
S postovanjem Nemanja Zajcev
1. Vaše ime u RL: Nemanja
2. Vaše godine: 29
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-16h
5. Vaš Diskord: ngarca93#2160
6. Vaše Ingame ime: Nemanja Zajcev
7. Vaš ID: 19165
Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Od pocetka role play-a sam u drzavnim organizacijama.Nikada nisam bio na drugoj strani i ne mogu da zamislim sebe tamo.Bio sam clan LSPD-a oko 3 meseca,i clan FIB-a mesec dana.
- FIB je jako mocna i elitna organizacija koju smatram da sam spreman da vodim.Pruza nove izazove na koje hocu da odgovorim kao direktor jedne ovakve organizacije.
- Imam odgovorne i aktivne clanove koje bih postavio na ordredjene pozicije,tako da bi FIB ubrzo nakon oformljenja bio spreman za akciju.
- Pre svega svako ko bi hteo da udje u FIB morao bi da ima 16+ OOC godina i 15 godina u gradu.Da prodje rigorozno ispitivanje(pravila grada)
- Nakon toga odlazi na sveobuhvatni trening.Od odlaska u patrolu pa do hapsenja i evenata na koje ide nasa organizacija
- Nove agente bi obucavali ljudi koji imaju dosta veliko iskustvo u samom FIB-u
- Podelio bih fib u 4 sektora,svaki zaduzen za posebnu granu kriminala.Uz naravno podrsku izmedju sektora
- Oformio specijalnu jedinicu sacinjenu od nekoliko jako dobro obucenih ljudi koja bi bila prva na svakom dogadjaju i pozivu gradjana
- Potrudio bih se da FIB postane jedna velika i slozna "porodica",i da maksimalno saradjuje sa svim drzavnim organizacijama u gradu
- Potrudio bih se da u kompletnoj organizaciji vlada prijateljska atmosfera i da ljudi uzivaju dok su u patrolama ili na dogadjajima.Da im to ne bude obaveza,nego zelja i zadovoljstvo.
S postovanjem Nemanja Zajcev