Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

coja prime

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Tomislav
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:CEST
4. Prosječna aktivnost na dan:6-10h
5.Vaš diskord:tome #2243
6. Vaše Ingame ime: Dona Taylor
7. Vaš ID:24227

Dodatne Informacije
1. Lider za the Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Paaa...htio bi postati lider zato jer zelim kao lider jedne organizacije pokušati poboljšati ovaj RolePlay server, i jer zelim uvesti u ovu organizaciju malo ozbiljnosti te lojalnosti jer mislim da sam za lidera nekako kako da kazem stvoren,jer sa clanovima uvijek imam strpljenja i koji god problemi da budu uvijek ih mogu rijesiti samo dobrom komunikacijom i bez ikakve svađe i nerazumijevanja.U proslim vagosima bio sam zamjenik,i kad god nie bilo lidera uvijek bi odlicno vodio naš tim tj. clanove na eventove,u geto,na talačke itd....Uz sebe bi donio ekipu sa kojom sam od pocetka igranja na ovom serveru koji su jako dobri igraci a i ljudi opcenito koji imaju jako dobru komunikaciju sa članovima, te bi bili pri jako velikoj pomoci organizaciji.Prije dolaska na ovaj server igrao sam i na drugim "Roleplay" serverima poput FiveM.Panama Roleplay i Dream World, pa sam odlucio dati priliku i ovom serveru koji mi se za sada jako svidio.Kao lider, eventovi bi bili obavezni, zato jer samim eventima igraci poboljšavaju svoje vještine igranja, te bi ih vodio na eventove da ne misle daje u bandama bit ici samo po getu se pucati i plačkati sto nije istina...Isto bi htio i sklapati saveze sa drugim bandama te da sa nekom bandom budemo prijateljski nastrojeni a ne dase samo svađamo i prepiremo.Uvijek bi pazio da se svi članovi unutar organizacije slažu, te da neslaganje skroz uklonim.I također po mom znanju o serveru i svim pravilima servera (koja jako dobro znam) mislim da bi odlicno vodio ovu organizaciju kao lider.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u orgazaciji.
1.Pa poboljšao bi tako što bi stavio limit OOC godina barem 15+(ako neki igrac nema 15+,ali odlicno zna pravila,mogao bi napraviti iznimku), zato jer kako da kazem ima dosta "djece" koja ne postuju bas pravila servera i ne drze ih se niti shvacaju ozbiljno ovaj server, te sa tim drugim igracima uništavaju sav RolePlay osječaj.
2.Prije ulaska u organizaciju bi zahtjevao da igrac ima barem 7+ godina u gradu, te da viši činovi ili ja ispitamo igraca o Pravilima servera i Pravila geta, jer zelim da svatko tko uđe u ovu organizaciju zna sva pravila, kako nebi doslo do krsenja pravila sto bi steklo organizaciji los dojam.
3. Poštvanje viših činiova je obavezno a vrijedanje viših činova ili bilo kojeg člana organizacije biti če strogo kažnjeno.
ja mislim da ovaj covek treba da bude lider vagosa!!!!!

Ranisavljevic

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Mateja
2.Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-12h
5. Vaš Diskord: Matejaaa1#9068
6. Vaše Ingame ime: Mateja Ranisavljevic
7. Vaš ID: 20231
Dodatne Informacije 1. Lider za: Vagos 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):Zato što sam iskusan i znam sta i kako treba da se uradi u svakoj rp situacija ozbiljna sam osoba pazio bi koga puštam u organizaciju Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije, ne svidja mi se sta lideri dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja, robanja i slično (koliko god bilo to zanimljivo) RolePlayam veoma dugo. Savrseno znam kako i sta treba jedna banda da radi. Na fivem sam dugo bio lider jedne mafije tako da smatram da sam iskusan i spreman da vodim jednu takvu mafiju Kada bi ispitivao nekoga rekao bih mu da nema svadjanja da se krade laze... Naravno držao bih se pravila koja bi morao svako da zna da bi ušao u jednu takvu bandu. Napravio bi svoj discord server Vagos svi članovi koji su u bandi morali bi da udju na taj discord server!

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Na intervju za The Ballas Gang Lidera u Ponedeljak (20.6.2022) u 21:00 pozvani su sljedeći igrači:

Kayn Anunnaki (Kayn Darkin#3132)
Jinx Armone (Micko Nevolja#3744)
Jake Falcone (Falcone#5951)

Čestitam kandidatima koji su prošli.

Prijave za Leader of The Ballas Gang su zatvorene.

Kole84

Šef
Player
1. Vaše ime u RL : Kosta
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5-6h
5. Vaš Diskord : kole#3608
6. Vaše Ingame ime : Kole Reyli
7. Vaš ID : 18618

Dodatne Informacije
1. Lider za...Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider Vagosa, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava. Jednostavno mi je gang rp usao u krv.Igrao sam FiveM preko 3 godine, imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.

-Bio sam u mnogim razlicitim organizacijama i bandama, posto sam na serveru 3 meseca, verujem da ce moje liderske vestine i ljubav prema ovom serveru doneti stabilnost koja je preko potrebna ovoj organizaciji.

-Veoma sam pristupacna i odlucna osoba. Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno i ne pravim greske.Sakupio sam mnoge timske vestine dok sam bio High Command u raznim bandama.Mislim da je iskustvo jedno od najbitnijih stvari.

-GTA V RolePlay igram od samog pocetka FiveM-a 2019. i bio sam lider mnogih organizacija.Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u organizaciji

-Zelim da imam neizvesnost izmedju legalnih i ilegalnih organizacija. Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i situacija sa taocima koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin.Takodje cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu i pokusacu da naucim svoj tim kako da to uradi na pravi nacin ako mi se ukaze prilika.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pobrinucu se da regrutovani clanovi budu detaljno intervjuisani i testirani poznavanje pravila geta. Na primer, imacu odredjeni tim ljudi/rank koji ce biti za regrutovanje clanova i bice im obezbedjen prirucnik za intervju koji ce se sastojati od pitanja npr „Da li vam je dozvoljeno da udjete u hq dok vas juri druga banda ?" i dodacu da moj tim za regrutovanje nece regrutovati ljude manje od 5 levela.
-Voleo bih da imam JEDNOG clana od poverenja u bandi koji drzi procenat novca koji zaradjujemo i kojim smo nagradjeni od dogadjaja i ustedjeni novac ce se koristiti za pomoc clanovima u bandi da kupuju skillove koji ce im pomoci u bandi. Na primer, skill za revolver je 250.000 dolara i ako clan nije mogao sam da priusti vestinu i nije je zaradio, mogli bismo da mu pomognemo tako sto cemo obezbediti nesto novca za kupovinu vestine.
-Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
-Planiram da postavim rankove unutar bande sa odredjenim odgovornostima i ocekivanjima. Na primer, imao bih rank koji se zove „Turf Captain“ i ovaj rank bi bio odgovoran za vodjenje turf teama, davanje saveta i trikova clanovima tima za turf, bice duzan da se svi clanovi turf teama pojavljuju tokom turfa i upravljace njime. Ja bih imao rank koji se zove "turfer", ovaj rank ce dobiti svi clanovi turf tima osim "Captain-a" i od njih ce se ocekivati da prate kapitena turf teama i popunjavaju kartu geta zutom bojom ;)
-Uvodjenje Spray team-a i uvodjenje vodje tog teama, oni ce se uvek voziti po teritoriji geta, i pisati nase ime po zidovima sa sprejem.
-Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
-Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja
-Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.
-Trudicu se da podelim nagrade clanovima koji ce biti dobri u događajima, a takođe i članovima ako nam daju vremena da se poboljšamo.

phillipontop

Gamer zone, Be careful.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-7
5. Vaš Diskord: monte#6201
6. Vaše Ingame ime: Philip Ace
7. Vaš ID: 16688

Dodatne Informacije

1. Lider za..Los Santos Vagos
2. Zašto želite da budete Lider ove posebne organizacije
?
Pre svega,jos od kad sam poceo da igram sa svojim prijateljima zajedno smo odlucili da udjemo u neki gang jer nas je uvijek privlacila ta ilegalna strana, vremenom sam naucio sva pravila za gang. Prijavljujem se za lidera jer mislim da bih mogao da napravim ozbiljan gang jer imam puno stecenog iskustva. Kroz praksu sam naucio sve bitne stvari potrebne da bi jedan gang napredovao (Turfovi,eventi,grafiti...).

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Naravno da bih pokusao da poboljsam roleplay u svakom pogledu pocevsi od toga da ne bih primao bilo koga u organizaciju (nedovoljno zrele clanove zajednice koji ne mogu da shvate svrhu RP-a samim tim zele da pobjede u svakoj situaciji). Smatram da bih sa svojim poznavanjem RP-a i negovih pravila uspeo da procenim ko je dovoljno dobar za GANG. Samim tim bih uspjeo da uzdignem jednu snaznu organizaciju.Imam spremnih desetak ljudi koji bi bili aktivni, spremni i voljni da mi pomognu u razvijanju nase organizacijje u svakom smislu pa i u RP-u.

Ranisavljevic

Player
Player
Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.
-Trudicu se da podelim nagrade clanovima koji ce biti dobri u događajima, a takođe i članovima ako nam daju vremena da se poboljšamo.

Ranisavljevic

Player
Player
Dodatne Informacije 1. Lider za: Vagos 2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):Zato što sam iskusan i znam sta i kako treba da se uradi u svakoj rp situacija ozbiljna sam osoba pazio bi koga puštam u organizaciju Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije, ne svidja mi se sta lideri dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja, robanja i slično (koliko god bilo to zanimljivo) RolePlayam veoma dugo. Savrseno znam kako i sta treba jedna banda da radi. Na fivem sam dugo bio lider jedne mafije tako da smatram da sam iskusan i spreman da vodim jednu takvu mafiju Kada bi ispitivao nekoga rekao bih mu da nema svadjanja da se krade laze... Naravno držao bih se pravila koja bi morao svako da zna da bi ušao u jednu takvu bandu. Napravio bi svoj discord server Vagos svi članovi koji su u bandi morali bi da udju na taj discord server!
Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu robanje itd

Ranisavljevic

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Mateja
2.Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GTM +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-12h
5. Vaš Diskord: Matejaaa1#9068
6. Vaše Ingame ime: Mateja Ranisavljevic
7. Vaš ID: 20231
Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu robanje itd

Skully Beatelgeuse

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Josip
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-8h
5. Vaš Diskord: SG_Skully#9049
6. Vaše Ingame ime: Skully Beatelgeuse
7. Vaš ID: 5416

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera:
Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

-Želio bih biti lider ove organizacije prvenstveno jer još nisam bio lider niti jedne a volio bih se okušati u tome, ali za sve postoji prvi put zar ne? Mislim da bih bio dosta dobar leader organizacije jer sam već bio u bandama i znam kako drugi leaderi vode bande pa bih po nekom principu i ja radio po njihovim ali sa svojim izmjenama naravno.

-Bio bih lider jer realno tko ne želi bit lider, pokušao bih stvoriti tu neku grupu ljudi koji nisu toxic, da se svi međusobno poštuju, pomažu jedni drugima , išao bih na što je više evenata moguće i davao bih sve od sebe da budem što bolji leader organizacije isto tako bih se trudio napraviti što bolju i jaču organizaciju sa što više kvalitetnih ljudi.

-Kao leader ja ne bih bio pre strog, nego bi tu uvijek bilo i zabave ali kad bi bilo nešto ozbiljne poput evenata onda bi se maksimalno trebalo šlušat naređenje leadera ili ako leader nije tu nekog višeg ranka, ali ako bi netko napravio nešto što nije smio npr. vrijeđanje drugih članova, onda bi ga ja sa nekim višim rankom odveo na ispitivanje da vidimo zašto je to učinio i naravno morao bih se ispričat ako bi želio ostat u organizaciji, u protivnom bih ga izbacili jer ne želim imat ljude koji su toxic i koji vrijeđaju sve šta stignu.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Po mome pri ispitivanju ljudi da se priključe organizaciji ne treba biti niti pre blag ali niti pre strog, kada bih pitao nove ljude pitanja ona najbitnija bi mi trebali znat, ali neka malo manje bitna ako je npr. znao sva najbitnija a neka manje bitna nije ne bih ga odmah otkanto nego mu objasnim malo to pravilo koje mu zapne, ako ne zna gdje ga naci posaljem mu link gdje ga može naučiti do kraja i nakon nekog kratkog vremena, dan, dva sve zavisi kad može opet ga dovedem da ga ponovno ispitam.

-Pokušao bih ići na što više evenata i pokušao bih raditi što više RP situacija kao što su pljačka prodavnice i robbanje u ghettu jer mislim da bi to dosta ljudi htjelo, no ako neko nebi htio ići na neki događaj uvijek bi mi se mogao obratiti i sve bi sredili.

-Stvari koje bi radili u organizaciji ne bih samo leader ili viši rankovi nego bih dao izbor svima, čak i najnovijim članovima organizacije da se svi zajedno dogovorimo šta ćemo radit jer bi bilo glupo da idemo npr. robbat u ghetto a samo par ljudi to želi a ostalima se neda, zato bi se svi dogovorili tko šta želi i svako bi imo izbor jel želi ići ili ne.

-Fokusirao bih se na to da u organizaciju primam što više ljudi koji znaju pravila da ne bi bez veze bilo pucnjace u HQ i takvih gluposti pa da mi nabace warnove.đđ

-Pri ispitivanju novih članova obavezno bi bilo call preko discorda i share screen crtanje kuća ili tako nešto, da se vidi da čovjek zna sva pravila, a ne da ga ja in game pitam pravila a on da čita sa starane pravila!

Mike Grand

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Hamza
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 8-10h
5. Vaš Diskord: Hole#1312
6. Vaše Ingame ime: Hamza Mutni
7. Vaš ID 155

Dodatne Informacije
1. Lider za... Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Prije svega, pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider Vagosa, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava. Igrao sam FiveM preko 3 godine isto tako sam clan GrandRP vise od godinu ipo , imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.
- Imam liderske sposobnosti i mogu da se brinem o svim clanovima bande.Kada budem regrutovao, to ce biti ljudi koji poznaju pravila, koji imaju dobre komunikacijske vestine i koji imaju dovoljno strpljenja.
- Zelim da se fokusiram na dogadjaje bandi.Moj prioritet je obavljanje svih evenata kao sto su Tajna Radnja, Battleship, Submarine,Turfovi ,Pljacke Prodavnica i Prodavnica Oruzja. Bio sam deputy lider bandi (marabunta,vagos i bloods 2x)

- Zelim da se svi zabavljaju, ne uzivam u toksicnoj atmosferi, ne tolerisem je i pobrinucu se da Vagos nema toksicne clanove.
-Zelim da imam neizvjesnost izmedju legalnih i ilegalnih organizacija. Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i situacija sa taocima koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin.Takodjer cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu i pokusacu da naucim svoj tim kako da to uradi na pravi nacin ako mi se ukaze prilika.
- Moja ljubav prema Grand-u bi samo poboljsala kvalitet RP-a koji nedostaje u bandama.
- Veoma sam pristupacna i odlucna osoba. Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno i ne pravim greske.Sakupio sam mnoge timske vestine tokom igre na Grand-u.Mislim da je iskustvo jedno od najbitnijih stvari.

- Sprijeciti toksicno ponasanje bandi prema ljudima.
- Davanje bonusa clanovima koji zasluze.
- Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osjecaj igranja.
- Zelim da se uvjerim da ljudi koje regrutujem znaju pravila i želim da uspostavim red u kome se neoprošteno djelo neće oprostiti.
- Zelim da napravim razlicite strategije i ljudima pokazem razlicite stvari da se pljacke ne moraju zavrsiti vatrenim obracunom.
- Planiram da postavim rankove unutar bande sa odredjenim odgovornostima i ocekivanjima. Na primer, imao bih rank koji se zove „Turf Lider“ i ovaj rank bi bio odgovoran za vodjenje turf teama, davanje saveta i trikova clanovima tima za turf, bice duzan da se svi clanovi turf teama pojavljuju tokom turfa i upravljace njime. Ja bih imao rank koji se zove "turfer", ovaj rank ce dobiti svi clanovi turf tima osim "Turf Lider" i od njih ce se ocekivati da prate kapitena turf teama.
- Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
- Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
- Lideri bandi treba da komuniciraju jedni sa drugima i organizuju sastanke kako bi razgovarali o mogucim savezima i sklapali dogovore. Ovo bi trebalo da se uradi u igri, umesto da se samo dogovaraju na Discord-u.

Sretno svim kandidatima neka najbolji pobjedi!

Dragan Obama

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL - Filip
2. Vaše godine - 22
3. Vremenska zona - GMT+2
4. Prosječna aktivnost na - dan 4-5h
5. Vaš Diskord - Filip#5089
6. Vaše Ingame ime - Dragan Majstorovic
7. Vaš ID - 21

Dodatne Informacije
1. Lider za... Vagos
- Pozdrav, Zelim biti lider Vagosa iz razloga sto mislim da bih doveo pravu ekipu u isti gang koji bi najvise forsirali roleplay, da vrate gang na pravo mesto sa aktivnoscu. Licno bih forsirao da se svaki dan radi roleplay sa legalnim organizacijama (FZ raid, Talacke, Store/Gun store pljacke). Stavio bih na prvo mesto aktivnost ganga i roleplay a tek na drugo mesto turfove(Izgelda da je nekima bitniji turf nego sami roleplay). Uveo bih nove rankove kao Street Captain i Spray Captain, oni bi bili zaduzeni za kontrolu geta, kako kontrolu grafita tako i kontrolu celog geta. Takodje uveo bih mali intervju prilikom ulaska u organizaciju cisto da vidimo da li taj covek zna pravila grada, takodje imao bih ljude koji bi trenirali ljude kako da pravilno robuju/kidnapuju ljude. Mislim da sam pravi covek za ovu organizaciju jer ekipa ljudi koje bih doveo zna sta radi i mislim da bi svima bilo fun da roleplaya sa nama, takodje zelim oziveti gang pokazati kako to treba, i mislim da bi puno ljudi bilo u mom gangu zbog same aktivnosti ganga.
- Fokusiranje na roleplay sa drzavnim organizacijama (Talacke, FZ Raidovi, Store/Gun Store robbery)
- Fokusiranje na sprejanje grafite, i tako ispoljavati rivalstvo gangova.
- Jedinstveni sistem napredovanja u gangu(preko ic situacija itd)

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Na intervju za Emergency Medical Services (EMS) Lidera Sutra (21.6.2022) u 19:00 pozvani su sljedeći igrači:

Diego Kesh 4563 (®DJ0£€€®#1925)
Michael Desanta 7535 (Desanta#3943)
Boris Keljanovic 16070 ( 𝔓𝔢𝔱𝔯𝔬𝔳𝔦𝔠_𝔅𝔬𝔯𝔦𝔰#1505)
Kristijan Smith 10609 (Exidil#0376)

Čestitam kandidatima koji su prošli.

Prijave za Leader of Emergency Medical Services (EMS) su zatvorene.

Nidza Vice

BMW Lover.
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nicolas Lemonidis
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10 sati zavisi od dana do dana
5. Vaš Diskord: ! Nixq#3573
6. Vaše Ingame ime: Nikola Haze
7. Vaš ID: 8569
hqdefault_1.jpg

Dodatne Informacije
1. Lider za : Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) -
Bio sam visoko pozicionar u predprošlom vagosu i bio sam jedini koji je htio promijeniti RP vagosa na veći nivo. Zato mislim da bi mi ovo bila dobra šansa da to odradim kao Leader. Bio sam jedan od par nas koji je sve spremao na evente, pljacke... I brinuo o tome da znaju pravila. I vjerujem da ce me 90% proslih vagosa podrzati mene kao novog leadera. Vjerujem da mogu napraviti vagose kao jednu od najjačih organizacija kao sto sam bio i počeo.
Prvo od svega trebala bi nam cista komunikacija i želja za pobjedom. Sa tim bi mogli da postignemo sve. I mi smo pojedini kojima nije stalo samo do pucanja već da napravimo dobar RP. Trebalo bi napraviti više događaja kao što su street fight, party, muzika uživo... Mislim da bi sa tim postigli manje KOS u ghettu, a da bi sa tim povećali RP.

Last edited:

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Informacije

1.Vase ime u RL: Vukan

2. Vaše godine:16

3. Vremenska zona:GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 4-12h

5. Vaš Diskord:vukaaannnn#2590

6. Vaše Ingame ime:Nizzy Obama

7. Vaš ID:13655

Dodatne Informacije

1. Lider za... LSPD

2. Zasto zelite biti lider ove posebne organizacija (navedite tri razloga sa objasnjenjem)

2.1 Ovako dosta dugo igram roleplay na grandu bio sam u dosta drzavnih a i u kriminalnih organizacija, imam dosta iskustva sa drzavnim org, bio sam u LSPD NG, EMS,FIB GOV, u FIB-u sam bio clan jedinice SAJ, a u GOV-u sam bio clan jedinice USSS tjst USSS cheif agent. i zato mislim da imam prednost da budem lider LSPD-a

2.2 Dosta duga RP-am legalne org jos iz dana sampa, na jednome SAMP serveru sam vec bio lider LSPD-a i na istom serveru sam bio zamjenik drzavnog sheriffa tako da mislim da sam pravi covek za tu poziciju.

2.3 Prosao sam sve rankove od kadeta pa sve do lidera i vjerujem da visoki rankovi trebaju vise izlaziti na teren, komunicirati sa nizim rankovima, pomagati i trenirati. Imam tacan plan i program za sve to postavit.Znam sto treba i kako treba pocevsi od treninga pa do postavljanja pravih ljudi na pravo mjesto.

2.4 Svake nedelje ce se odrzati 2 treninga, jedan za nove regrute a drugi za Clanove od navedenih jedinica: NS, AS, SF, ANTF, UC, ST

3. Vasi saveti za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji.

3.1 Smanjiti sto vise discord komunikaciju koliko god budem mogao.

3.2 uvescu nove specijalne jedinice:

-Navy Seals, Navy Seals ce biti jedinica koja ce se svoj posao raditi na brodovima, helikopterima itd, ta jedinica ce mnogo brze pronalaziti krimnalce za razliku od obicnog polica officira koji ce morati svudje autom da ide.

-Air Support, Air Support ce biti jedinica koja ce uglavnom koristiti helikoptere za sve vrsta akcija od jurenja kriminalaca do pljacke prodavnice, bankomata itd.

-Special Forces, Special Forces ce biti jedinica koja ce samo ici na pljacke prodavnica, banki, bankomata itd, to je specijalna jedinica koja nece ici u patrole niti juriti krimanlce po gradu, to je jedinica koja ide samo na ozbiljnije situacije kao sto su npr: ammo run, pljacka prodavnice,pljacka banke,pljacka bankomata ponekad,nosac aviona, odbrana zatvora itd.

-ANTF, Anti Narcotics Task Force je jedinica koja ce se baviti micanjem sjemena kanabisa, hapsenje ljudi koji prodaju kokain itd, oni ce isto ici undercover na black market trazeci ljude koji prodaju marihuanu, sjemena kanabisa i sve ce zapleniti i uhapsiti tog drug dealera. i dati visoku kaznu

-UnderCover team, under cover team je jedinica koja ce ici prerusena sa svojim vozilima na black market i traziti opojne droge ili vece kolicine puski, pancira, itd

Sniper Team, sniper team je jedinica koja ce ici na talacke situacije pesti sa na visoka mesta i ciljati u najbitnije osobe kriminalaca, snajper team je jedna od bitnijih jedinica LSPD-a, nece ici u patrole nego samo na akcije.

3.3 Bice 1 regrutacija svake nedelje, i na regrutacijama vecina pitanje i pravila ce se morati odgovarati IC nacinom, bice i OOC ali sa sto vise IC pitanja povecavamo Roleplay na serveru, posto znamo da ima dosta ljudi koji ne rp-aju dobro.

3.4 Radio komunikacija. ovo ce biti neki od kodova

10-1 Svi hq imamo sastanak

10-2 negativnvo

10-3 prestanite sa prenosom

10-4 potvrdno

10-5 ponovite posljednje

10-6 zanemarite poslednje

10-7 kraj duznosti

10-8 pocetak duznosti

10-10 ispaljeni hitci

10-11 pljacka u toku

10-12 predvidjeno vreme dolaska

10-16 povredjeni civili

10-19 vrsta na parkingu

10-20 lokacija agenta

10-21 lokacija svih patrola (obavezan odgovor)

10-22 talacka situacija

10-33 pomoc je potrebna

10-67 osumnjicenji bezi autom

10-69 osumnjiceni bezi peske

10-99 situacija resena

Ostali Kodovi

Kod R pad igre/crash

Kod C f8 i u cujem nekoga u glavi

kod 8 upaljene rotacije bez zvuka

kod 11 upaljene rotacija sa zvukom

kod 4 Na licu mesta

kod 12 situacija pod kontrolom

3.5 Uveo bih da na regrutacijama se bilo ko pridruzi da je 7+ godina u gradu i makar da su bili u jednoj od drzavnih organizacija (bilo koja nebitno koja je).

3.6 Novim clanovima bio objasnio zasto je PDA MG-anje i da ne koriste PDA u svoje svrhe, npr da nadju broj telefona nekog coveka, To bi bilo strogo kaznjavano!

3.7 Svaka kradja iz sefa ce biti strogo kaznjavana, Forumom, a posledice toga su perma ban.

3.8 Smisljena su imena svih cinova od suspenzije do Nacelnika

1. Suspenzija

2. policijski vjezbenik

3. polcijski kadet

4. policijski oficir 1

5. policijski oficir 2

6. policijski oficir 3

7. ANTF agent 1

8. ANTF zamenik jedinice

9. Air support

10. Air Support Zamenik Jedinicee

11. Sniper team agent 1

12. Sniper team agent 2

13. Sniper team Zamenik Jedinice

14. Navy Seals Agent 1

15. Navy seals Agent 2

16. Navy Seals Agent 3

17. Navy Seals Zamenik Jedinice

18. Special Forces Agent 1

19. Special Forces Agent 2

20. Special Forces Zamenik Jedinice

21. Under Cover agent

22. Under Cover Zamjenik Jedinice

23. Instruktor Obuke

24. Vodja Oficira

25. Vodja Jedinice

26. Glavni Vodja

27. Podpukovnik

28. Pukovnik

29. Zamenik Nacelnika

30. Nacelnik

To je to od mene, srecno svim kandidatima!
Nizzy Obama

Last edited:

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Bakir
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12h dnevno
5. Vaš Diskord: Ignazio#1337
6. Vaše Ingame ime: Ignazio West
7. Vaš ID: 21283

Dodatne Informacije
1. Lider za...
Los Santos Police Department

1) Prije svega mislim da za razliku od mnogih drugih kandidata posjedujem nešto što oni ne posjeduju, a to je količina iskustva i velik broj sati na radnom mjestu u samom LSPD-u.
U januaru sam započeo svoju karijeru u LSPD-u i bio sam primjer odličnog police officera, a to su potvrdili i supervisori sa svojim izvještajima navodeći mene kao jednog od najaktivnijih i najuglednijih police officera.
Moja ozbiljnost, posvećenost radu i marljiv rad mi je pružao mogućnosti da napredujem pa sve do komande LSPD-a u kratkom roku. Nakon toga uzeo sam pauzu od par mjeseci i sada sam svježiji nego ikada.
Imam sposobnost da se prilagođujem situaciji iz situacije i imam liderske kvalitete. Također u posljednjem mandatu načelnika Gjorga Martinssona obnašao sam funkciju Narednika te sam ubrzo napredovao do Kapetana l i pokušao održati LSPD na nogama dok nije bilo načelnika.
Mišljenja sam da mi sve ovo navedeno daje prednost nad drugim kandidatima i povećava moju sposobnost obnašanja dužnosti LSPD lidera.

2) Želim da budem lider LSPD-a zbog moje jake radne etike, bilo ko je osobno radio sa mnom može potvrditi moju ozbiljnost i da sam vrijedan radnik kada je u pitanju zadatak i da ga pokušavam odraditi na što profesionalnijem nivou se može uraditi sami zadatak.
Sa mojim samouvjerenim stilom rada, nijedna stvar neće biti ostavljena sa strane pa čak bila neka sitnica. Moja aktivnost i trud bila bi na višem nivou nego što je sada iako kao Kapetan sam provodio 10-12h dnevno sati ingame i svoje zadatke izvršavao bezprijekorno.

3) Ne bih dopustio nikakvo kršenje pravila, i potrudio bih se da svakom novom članu organizacije bude objašnjeno sve u detalje kako ne bi došlo do toga. Učinio bih sve od sebe da moji članovi ne budu lijeni što se tiče RP-a i da bude sve na najvišem mogućem nivou. Ukoliko bi LSPD bio u mojim rukama, možete biti sigurni da svako pitanje koje se pojavi da će se riješiti galantnim brzinama i bez ikakvih problema.

4) Moj posljednji razlog je taj što iskreno vjerujem da mogu voditi jedan od najboljih LSPD-ova koje je grad vidio. Upoznao sam različite tipove ljudi kroz moju avanturu u LSPD-u, u Departmentu bi bio totalni red i disciplina što u nekim mandatima do sada nije bio na tako dobrom nivou. Regruti bi bili dočekani raširenih ruku i pokazali bi im uistinu šta znači zaštiti Los Santos i služiti narodu.
1) Prvobitno bi officeri u LSPD-u počeli napokon koristiti ćelije za držanje, sobu za ispitivanje i ostale prostorije koje se mogu iskoristiti u donjem dijelu zgrade LSPD-a.
Proveo bih ove stvari da se stvarno koriste prije uhićenja jer tako bi se pobrinuli da vodimo realnije sudske postupke protiv najtraženijih kriminalaca Los Santosa i samim time poboljšali RP na serveru.

2) Imam u vidu realan sistem rangiranja što bi rezultirao s nižim plaćama ali s tim bi se uveli bonusi za članove organizacije koji stvarno ulažu vrijeme i trud na radnom mjestu.
Mislim da je to jedna od stavki koja nedostaje LSPD-u jer postoje neki ljudi koji dolaze u LSPD samo zbog plate a bonusi bi ih motivisali da se nastave truditi i izvršavati svoje zadatke.

3) Upravljanje ljudskim resursima

Ljudski resursi igraju ključnu ulogu u procesu zapošljavanja i obuke i to bi trebao biti glavni fokus kako bi se osiguralo da dobiju najbolje od ljudi orijentiranih na iskustvo u organizaciji.
Glavni fokus će biti kvaliteta zapošljavanja, a ne količina kako bi se dobio kvalitetan rezultat. Postojala bi akademija kroz koju svaki član bi prošao, počevši od terenske obuke pa nadalje.

4) Divizije

Trenutne divizije u LSPD-u smatram da su prilično dobro osmislene i nastavio bih s sprovođenjem takvih divizija što prošli načelnik nije uspio uraditi, uvodeći neke nove, kao npr. unutrašnja kontrola kao pod divizija u birou istražnih operacija koji bi spriječavali mito i korupciju u LSPD-u (jedan od primjera), kako bi sam Department bio zdrav i bez korupcije.

Last edited:

Andrej Obilic

Player
Player
1.Vase ime u RL:Andrej

2.Vase godine : 16

3.Vremenska zona: GTM+1

4.Prosecna aktivnost na dan:4-6 sati

5.Vas Diskord: Andrej Obilicc#7373

6.Vase Ingame ime: Andrej

7.Vas ID: 23553

1.Lider za...
LSPD

2.Zasto zelite da budete LIDER ove posebne organizacije(navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Zelim da budem
LIDER ove organizacije jel sam vec radio u nekim drzavnim org kao sto su FIB,SAHP,NG... I imao bih iskustva da vodim ovu org jel dok sam gledao druge LIDERE ucio sam od njih kako treba voditi org.

2.2 VEC 3 godine igram RP igrao sam i na SAMPU I FIVEM i tamo sam bio vodja SWAT jedinice i mislim da mogu da vodim ovu org.

2.3 Ne bih dozvolio krsenje pravila svako krsenje ce biti kazna neka kao sto su.

2.4 Regrutacij bih bila svakih 5 dana ili 6 sve zavisi od dogovora.

1. Prvo upozorenje ce biti opomena.

2. Drugo upozorenje ce biti smanjenje ranka.

3. Izbacen iz org.

3.VAS SAVET ZA POBOLJSANJE ROLEPLAY U ORGANIZACIJI

3.1 Manje koriscenje Diskorda i drugih uredja nacina za pricu.

3.2 Da se promeni odeca .

3.3 Nova vozila kao sto su :

1. Za patrolu : Bufalo i Dodge CHARGER I neki motor
2. Za akciju : Jugolar i Bmw
3. Za transport krinalaca: Marica...

3.4 BILE BI POSEBNE JEDINICE KAO STO SU
1. TAKTICKI TIM
2.SNIPER JEDINICA
3.PREGOVARACKI TIM
4.AIR SUPPORT TIM

BILI BI CENOVI KAO STO SU :
1. Suspenzija
2.Policiski ofiser 1
3.Policiski ofiser 2
4.policiski ofiser 3
5.agent 1
6.vodja agenata
7.instruktor obuke
8.vodja patrole
9.vodja air support
10.vodja sniper tima
11.vodja tatickog tima
12.takticki ofiser
13.pregovaracki ofiser
14.vodja pregovarackog tima
15.zamenik nacelnika
16.nacelnik

KODOVE NE BIH MENJAO :)
SRECNO SVIM

ANDREJ OBILICC👮‍♂️

Mare Gold

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Marko

4. Prosječna aktivnost na dan: Od 4h sve do 10h

5. Vaš Diskord: MarkoKFG#5171

6. Vaše Ingame ime: Mare Gold

7. Vaš ID: 9356

Dodatne Informacije

1. Lider za: LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem):

1) Prvo i najbitnije zato sto mi se policija svidja kao organizacija i sam posao kao policajac, jer sam dosta dugo radio u samoj policiji, a takodje i u drugim organizacijama pa imam dosta iskustva sa poslom i dosta sam ozbiljan kada je u pitanju posao.

2) Ovisno o mojim godinama mislim da bi bio dosta kvalitetan za poziciju nacelnika zbog mog iskustva drzavnog sluzbenika (bio sam u PD(od regruta do narednika),NG,EMS,SAHP). Svoj posao bih radio sve po zakonima i nista preko njih.

3) Do sada sto sam radio u policiji sam bio u nekoj specijalnoj jedinici i u svakoj jedinici u kojoj sam radio radila je savrseno i svi su se slagali i to bih voleo da dovedem u ceo LSPD da svi rade slozno i da ne bude ikakvih nepravdi. Naravno svoje vreme koje budem sprovodio u gradu ima maksimalno da posvetim policiji i usvrsavanju iste zbog mog iskustva i zelje za tim.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Prvo bih hteo da pocnem od toga da cu dovesti maksimalnu ozbiljnost dok se desavaju akcije, naravno tu ce biti i sala i vremena za njih zato sto nikada ne valja da se samo radi bez prestanka. Zatim druga stvar je to sto bih vratio stari ugled policije, jer do sada dok sam radio u policiji svaki dan kada sam na duznosti od ljudi cujem samo vredjanje za policiju. Stalno bih se zalagao za kolege kada bi im bila potrebna bilo kakva pomoc i uvek bi bio tu za njih. Uz sve vec navedeno poboljsao bih rutinske kontrole kao i sto bi pratili kriminal i gledali svaki njihov korak da bi mogli u sto brzem roku da sredimo njihovu akciju. Naravno vodja je kljuc svake akcije i mislim da bih bio dostojan te pozicije jer je to dosta bitna stvar.

Danilo Markovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Danilo
2. Vaše godine: 17
4. Prosječna aktivnost na dan:4-8 h
5. Vaš Diskord: B4S1C#6569
6. Vaše Ingame ime: Danilo Markovicc
7. Vaš ID: 7577

Dodatne Informacije
1. Lider za... LSPD
1
-Na osnovu svog dosadasnjeg rada u svim drzavnim organizacijama,odlucio sam da budeo vlasnik LSPD.Takodje smatram da bi trebao da budem vlasnik ove organizacije zbog svoje spretnosti i ozbiljnosti koje sam prosao tokom svog rada.
2-Do sada sam bio u LSPD 3 mandata(od regruta sam dosao do vodje istraznog osoblja),u GOV sam radio kao tajna sluzba i u FIB sam radio kao pripadnik detektivskog sektora(Zamjenik Glavnog detektiva).Bas zbog svog dosadasnjeg rada i iskustva u drugi bezbjednosnim(drzavnim) organizacijama moze doprinjeti dosta dobrih stvari u zajednickom radu.
3-Rad koji sam stekao sam odlucio uloziti u ovu organizaciju,i smatram da sam kvalitetan da vodim ovu organizaciju.Cvrsto bih se drzao svih zakona i radio bih po njima.
Prvenstveno zalagao bih se za bolju saradnju sa drugih drzavnim organizacijama i stvarao bih odnose izmedju zaposlenih i drugi bezbjednosnih organizacija.Takodje na prvom mjestu je i bezbjednost gradjana,koju bih itekako povecao.U svakom momentu tu bih bio za svoje kolege i trudio bi se da sto bolje i profesionalnije rade svoj posao.Vise kontrole na kriminalom.Uvijek moramo da budemo upuceni u sva kriminalana desavanja i uopste desavanja u gradu.Kao vodja trudio bih se da budem u svakoj situaciji tu,jer je to kljucna i vazna stvar svake drzavne organizacije.

Mare_7

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Marko
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan : 12h
5. Vaš Diskord : Mare Seid#7329
6. Vaše Ingame ime : Mare Seid
7. Vaš ID : 14907
Dodatne Informacije

1. Prvi razlog:
Jer zelim da poboljsam LSPD i da povecam kvalitet roleplay-a.

2. Drugi razlog: Trudio bi se da svaka akcija bude maksimalno odradjena bila to pljacka, talacka, ili neki od eventa

3. Treci razlog: Od kad sam uso u grad bila mi je zelja biti deo LSPD-a. Takodje imam ljude koji bi mi pomagali u vodjenju ove organizacije

1. SWAT. (Specifičan tim za sprovođenje zakona čiji su članovi regrutovani, odabrani, obučeni, opremljeni i raspoređeni da se bave kritičnim incidentima koji uključuju pretnje javnoj delatnosti i na drugi način službenog statusa slobode postojanja / predstavljanja zakona ili sigurnosti mogućnosti)

2. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji LSPD pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)

3. Air Support Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i pruza punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)

4. Pregovaracki Team (glavno zaduzenje za Pregovaracki Team je da svojom pricom izvuku zivot taoca na najsigurniji i najbezbedniji nacin i da pregovaraju naravno na nasem reonu tj kada FIB ne pregovara)

5. Inspektorski Team ( kao sto sama rec kaze ova jedinica ce intervenisati u istragama i pronalazenju kriminalnih desavanja na ovoj teritoriji. Pravece mnogo zaseda gde ce SWAT Team pomoci. Takodje ce prikupljati dokaze o mnogobojnim familijama i tako dalje...)

7. Snajperski Team (jedinica je zaduzena za resavanje talacke situacije i drugih situacija gde samo moze resiti ova jedinica)

8. Svakog drugog dana cemo gledati da pravimo raznovrsne treninge bili to pucanje sa gumenim metcima, voznja raznih vozila itd...
swatting_swat-team_raid_police_by-onfokus-getty-images-100856787-large.webp
istockphoto-1212003728-612x612.jpg
7R405979-1024x683_1.webp

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom