1. Vaše ime u RL : Kosta
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 5-6h
5. Vaš Diskord : kole#3608
6. Vaše Ingame ime : Kole Reyli
7. Vaš ID : 18618
Dodatne Informacije
1. Lider za...Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider Vagosa, jer imam jako veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava. Jednostavno mi je gang rp usao u krv.Igrao sam FiveM preko 3 godine, imam puno iskustva u liderstvu i znam da kontrolisem veliku kolicinu ljudi.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.
-Bio sam u mnogim razlicitim organizacijama i bandama, posto sam na serveru 3 meseca, verujem da ce moje liderske vestine i ljubav prema ovom serveru doneti stabilnost koja je preko potrebna ovoj organizaciji.
-Veoma sam pristupacna i odlucna osoba. Svoju ulogu lidera shvatam veoma ozbiljno i ne pravim greske.Sakupio sam mnoge timske vestine dok sam bio High Command u raznim bandama.Mislim da je iskustvo jedno od najbitnijih stvari.
-GTA V RolePlay igram od samog pocetka FiveM-a 2019. i bio sam lider mnogih organizacija.Stekao sam mnogo iskustva i imao koristi od gresaka drugih lidera, kao i od njihovih ispravnih postupaka, tako da smatram da je iskustvo najvaznija stvar u organizaciji
-Zelim da imam neizvesnost izmedju legalnih i ilegalnih organizacija. Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i situacija sa taocima koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin.Takodje cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu i pokusacu da naucim svoj tim kako da to uradi na pravi nacin ako mi se ukaze prilika.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Pobrinucu se da regrutovani clanovi budu detaljno intervjuisani i testirani poznavanje pravila geta. Na primer, imacu odredjeni tim ljudi/rank koji ce biti za regrutovanje clanova i bice im obezbedjen prirucnik za intervju koji ce se sastojati od pitanja npr „Da li vam je dozvoljeno da udjete u hq dok vas juri druga banda ?" i dodacu da moj tim za regrutovanje nece regrutovati ljude manje od 5 levela.
-Voleo bih da imam JEDNOG clana od poverenja u bandi koji drzi procenat novca koji zaradjujemo i kojim smo nagradjeni od dogadjaja i ustedjeni novac ce se koristiti za pomoc clanovima u bandi da kupuju skillove koji ce im pomoci u bandi. Na primer, skill za revolver je 250.000 dolara i ako clan nije mogao sam da priusti vestinu i nije je zaradio, mogli bismo da mu pomognemo tako sto cemo obezbediti nesto novca za kupovinu vestine.
-Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
-Planiram da postavim rankove unutar bande sa odredjenim odgovornostima i ocekivanjima. Na primer, imao bih rank koji se zove „Turf Captain“ i ovaj rank bi bio odgovoran za vodjenje turf teama, davanje saveta i trikova clanovima tima za turf, bice duzan da se svi clanovi turf teama pojavljuju tokom turfa i upravljace njime. Ja bih imao rank koji se zove "turfer", ovaj rank ce dobiti svi clanovi turf tima osim "Captain-a" i od njih ce se ocekivati da prate kapitena turf teama i popunjavaju kartu geta zutom bojom
-Uvodjenje Spray team-a i uvodjenje vodje tog teama, oni ce se uvek voziti po teritoriji geta, i pisati nase ime po zidovima sa sprejem.
-Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
-Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja
-Fokusirao bih se na obezbedjivanje dobre strukture bandi i fokusirao bih se na kriminalne aktivnosti koje pruzaju dobar RP serveru, umesto da samo ubijam u getu.
-Trudicu se da podelim nagrade clanovima koji ce biti dobri u događajima, a takođe i članovima ako nam daju vremena da se poboljšamo.