1. Vaše ime u RL: Josip
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-8h
5. Vaš Diskord: SG_Skully#9049
6. Vaše Ingame ime: Skully Beatelgeuse
7. Vaš ID: 5416
Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):
-Želio bih biti lider ove organizacije prvenstveno jer još nisam bio lider niti jedne a volio bih se okušati u tome, ali za sve postoji prvi put zar ne? Mislim da bih bio dosta dobar leader organizacije jer sam već bio u bandama i znam kako drugi leaderi vode bande pa bih po nekom principu i ja radio po njihovim ali sa svojim izmjenama naravno.
-Bio bih lider jer realno tko ne želi bit lider, pokušao bih stvoriti tu neku grupu ljudi koji nisu toxic, da se svi međusobno poštuju, pomažu jedni drugima , išao bih na što je više evenata moguće i davao bih sve od sebe da budem što bolji leader organizacije isto tako bih se trudio napraviti što bolju i jaču organizaciju sa što više kvalitetnih ljudi.
-Kao leader ja ne bih bio pre strog, nego bi tu uvijek bilo i zabave ali kad bi bilo nešto ozbiljne poput evenata onda bi se maksimalno trebalo šlušat naređenje leadera ili ako leader nije tu nekog višeg ranka, ali ako bi netko napravio nešto što nije smio npr. vrijeđanje drugih članova, onda bi ga ja sa nekim višim rankom odveo na ispitivanje da vidimo zašto je to učinio i naravno morao bih se ispričat ako bi želio ostat u organizaciji, u protivnom bih ga izbacili jer ne želim imat ljude koji su toxic i koji vrijeđaju sve šta stignu.
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Po mome pri ispitivanju ljudi da se priključe organizaciji ne treba biti niti pre blag ali niti pre strog, kada bih pitao nove ljude pitanja ona najbitnija bi mi trebali znat, ali neka malo manje bitna ako je npr. znao sva najbitnija a neka manje bitna nije ne bih ga odmah otkanto nego mu objasnim malo to pravilo koje mu zapne, ako ne zna gdje ga naci posaljem mu link gdje ga može naučiti do kraja i nakon nekog kratkog vremena, dan, dva sve zavisi kad može opet ga dovedem da ga ponovno ispitam.
-Pokušao bih ići na što više evenata i pokušao bih raditi što više RP situacija kao što su pljačka prodavnice i robbanje u ghettu jer mislim da bi to dosta ljudi htjelo, no ako neko nebi htio ići na neki događaj uvijek bi mi se mogao obratiti i sve bi sredili.
-Stvari koje bi radili u organizaciji ne bih samo leader ili viši rankovi nego bih dao izbor svima, čak i najnovijim članovima organizacije da se svi zajedno dogovorimo šta ćemo radit jer bi bilo glupo da idemo npr. robbat u ghetto a samo par ljudi to želi a ostalima se neda, zato bi se svi dogovorili tko šta želi i svako bi imo izbor jel želi ići ili ne.
-Fokusirao bih se na to da u organizaciju primam što više ljudi koji znaju pravila da ne bi bez veze bilo pucnjace u HQ i takvih gluposti pa da mi nabace warnove.đđ
-Pri ispitivanju novih članova obavezno bi bilo call preko discorda i share screen crtanje kuća ili tako nešto, da se vidi da čovjek zna sva pravila, a ne da ga ja in game pitam pravila a on da čita sa starane pravila!