1. Vaše ime u RL: Isak
2. Vaše godine:20
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:Sake#6408
6. Vaše Ingame ime:Sake Flo
7. Vaš ID: 16608
Dodatne Informacije
1. Lider za:
Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Razlog zašto želim da postanem Vođa Ballasa je taj što želim ponovo da vratim jedno od najzabavnijih iskustava koje toliko ljudi u ovom gradu voli i uživa.
Ja i ljudi koji me podržavaju su iskusni roleplayeri, visoke komande i cijenjeni članovi koji mogu mnogo toga ponuditi. Nakon pauze sa mjesta guvernera vrijeme je da se snažno vratim kako bih mogao nastaviti da roleplayam sa stilom i dokazem kako pravi roleplay moze izgledati.
Konačno, želim da uz pomoć lidera dokažem svoje iskustvo u vodjenju organizacije i nacine koji jos nisu vidjenu na srpskom serveru , što uključuje prisustvovanje i pobjedu na svakom pojedinom događaju, poboljšanje kvalitete Roleplaya, osiguravanje da nema kršenja pravila usmjeravanjem i pomaganjem ljudima dok takođe smanjuje toksičnost između članova bande unutar bande, kao i između članova drugih bandi. Nastojat ću da pokažem dobre liderske vještine i kvalitete kao što su vrlo organiziran, pošten, pun razumijevanja, tolerantan, komunikativan i uslužan, ali i strog kada je potrebno, pazeći da sve uvijek bude pod kontrolom i da svi članovi budu sretni i zadovoljni.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Visoki zahtjevi procesa regrutacije, prihvatanje samo ljudi koji poznaju sva pravila grada, dok se odbacuju i preusmjeravaju neiskusni kandidati
Dodjela selektivnih i strukturiranih timova sa odgovarajućom nagradom za svakog člana koja će motivirati svakog učesnika da nastavi svoj predani naporan rad za različite aktivnosti bandi kao što su vođenje događaja, šaranje grafita, pljačke u getu i situacije sa taocima.
Strogi sistem hijerarhije rangova koji će se koristiti za nagrađivanje ili kažnjavanje članova za njihov učinak u aktivnostima bande.
Biće dosta novih stvari kao sto su
ljačke, atentati, najtraženije kriminalne potrage, iznuda i slično.....
Hvala vam što ste pročitali moju prijavu
-Sake Flo