Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10 sati
5. Vaš Diskord: fix#8998
6. Vaše Ingame ime: Mau Shrek
7. Vaš ID:14960
Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1
Prva stvar: Upoznat sam sa principom rada drzavnih organizacija,i dugo vremena sam bio visoka pozicija te znam kako SAHP treba da funkcionise.
2
Druga stvar: Provodim dosta vremena u gradu,te sam zapazio greske koje su pravili pripadnici vladinih organizacija,pa samim tim mislim da bi mogao sa svojim prijasnjim iskustvom mogao te greske ispraviti.
3
Treca stvar: Prvenstveno moj cilj je da sopstveno znanje prenesem na svoje clanove i da steknu iskustvo i vestinu kako bi to znanje mogli primeniti u situacijama gde je to neizbezno.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Uveo bih sledece:
1 AirSuport(AirSuprot jedinica bi sluzila za izvidjanje nekih podrucija,transport kolega do nekih destinacija do kojih nije moguce stici vozilm.AirSuport kao jedinica bi saradjivala sa snajperskim timom na talackim situacijama)
2 Inspektorski tim( Inspektorski tim bi sluzio da suzbiju stopu kriminala,i da dodju do informacija sa kolegama iz FIB-a)
3 Tactical Team(Tactical Team bi sluzio kao podrska kolegama ako dodje do hitnih slucajeva.Tactical Team bi radio malo drugacije nego sto je to uobicajno,pod tim mislim da bi radili brzi i efikasniji posao,isto tako bi saradjivali sa AirSuport jedinicom)
4 Povecao bi saradjnu sa kolegama iz NG-a,pod tim mislim da bi radili zajednicke akcije
unktove,policijske casove...
5 Svake nedelje HC bi odrzavala treninge novim regrutima,i objasnjavali bi im kako se zaustavlja vozila,postavljanje barikadi,kako se upravlja sa PDA,kako se vezuju lica,kako se hapsi...
6 Takodje bi uveo nove kodove kao sto su:
10-11: Pljacka u toku
10-16: Povredjen civil
10-21: Provera statusa
10-33: Potrebna podrska
10-95: Transport osumnjicenog do zatvora