Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

ammirshotta

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Amir
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-12h
5. Vaš Diskord: ammirshotta#1658
6. Vaše Ingame ime: Ammir Youkai
7. Vaš ID: 18671

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

-Za sebe smatram da sam jedan od iskusnijih ljudi ovoga grada, ne kazem da sam odrastao ali smatram da sam dovoljno sazreo i da sam kvalifikovan da vodim jednu organizaciju kao sto je The Ballas Gang. U proslom mandatu The Families bio sam Co-Leader i smatram da mogu eventualno vodit ovu organizaciju.

-Moje RP iskustvo me je dovelo tu gde jesam,nikada pre nisam bio lider,ali za sve postoji prvi put . Trudim se da svi se zabave i da uzivaju u RP-u koji im ovaj server pruza, nije sve do ranka dzabe rank ako si covek koji ce da se vredja i da omalovazava druge clanove. Svi rankovi ce morati da postuju pravila.

- Da bih poboljsao RP drugima, a isto tako i sebi, za sebe ne smatram da sam probisvet ili nesto tako ali bih veoma voleo i uzivao u ovoj poziciji. Imam veliku volju za ovu poziciju i mogu napravit jednu od retkih organizacija koja imaju kvalitetan Roleplay.

- Takodjer jos jedan razlog moje zelje da vodim ovu organizaciju je da bih stabilizirao Ghetto i samim tim oteram konkurenciju iz Los Santosa.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Cin nije jedina stvar koja cini RP, radi se o tom drustvu i o uzivanju koje osecas dok RP-as, ako si dosao da RP-as samo da bih imao veliki cin, ne uzivas u tome sto radis svako treba da se pronadje u necemu kada svi to shvatimo RP ce kolektivno biti bolji.

-Sto se tice evenata na svakom bih pokusao prisustvovati zato sto je to mesto gde mozemo svi da se druzimo i pucamo u isto vreme, iskreno eventi su jedne od glavnih stvari koje cine Org aktivne. Forsiram ovakve okrsaje na eventima koji poboljsavaju rukovanje oruzjem i samim tim ojacava sposobnost organizacije.

- Primao bih samo ljude koji su iskusni sa pravilima i nece praviti probleme, kao sto su warnovi ili ometanje RP-a nekom drugom, time samo kvarmo RP sto niko od nas ne zeli.

- Sto se tice godina, nije sve u godinama stvar je i u PONASANJU zato sto dzabe ako momak ima 30 godina ako se ponasa kao dete od 10, nekada i ja saslusam nekog mladjeg i nesto novo naucim, svi smo ljudi svi nesto novo svakog dana ucimo. Diskriminaciju prema godinama necu tolerisati ako dobijem priliku da vodim ovu organizaju.

- Toksicnost je stvar koju niko od nas u ovom gradu ne voli. Ja tako ne bih tolerisao toksicnost u svom gang-u i clanovi koje bih vidio da se upustaju u vredjanje i toksicnost kao sto je OOC Vredjanje, Vredjanje familije, Vredjanje na osnovu glasa/godina odmah bih davao blacklist i ocuvavao bih ugled ove organizacije kao smirenu i non-toxic. Bolje je da uvek imamo dobar i kvalitetan RP.

- Dodao bih 2 nova tima kako bi lakse funkcionirali.
- Grafitti Team koji ce sluziti za saranje graffita po Ghettu. Postojace 2 posebna ranka za ovaj tim a to su "Graffiti Team" i njihov vodja "Graffiti Team Leader".
- Ghetto Team koji ce sluziti za patroliranjem po Ghettu i samim tim ce dominirati boja The Ballas Gang-a. I u ovom timu ce takodjer postojat 2 odvojena ranka a to su "Ghetto Team" i njihov vodja "Ghetto Team Leader".
- Turf Team koji ce dominirati kada je u pitanju zauzimanje teritorija. Tu ce biti viseklasirani pucaci to jest najbolji od najboljih. Uz sebe vec imam dosta ljudi koji bi mi od pocetka pomogli dominirat teritorijama. Postojat ce jedan odvojen rank "Turfer" i njihov vodja cu biti ja i moji zamjenici.

- Lista rankova bi ovako izgledala:
1. Suspended
2. New Homie
3. Homie
4. Ghetto Team
5. Graffiti Team
6. Ghetto Team Leader
7. Graffiti Team Leader
8. Ghetto Commando
9. Turfer
10. Big Homie
11. Original Homie
12. Co-Leader
13. Leader

Hvala na citanju,
Ammir Youkai

Last edited:

Lana Trippin

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Nikola

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosječna aktivnost na dan: 10+ sati

5. Vaš Diskord: Niksa#5638

6. Vaše Ingame ime: Niksa Veliki

7. Vaš ID: 12925

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Ballas Gang

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1) Želim biti lider ove organizacije zbog toga što znam šta je pravi RP, u bandama sam od početka i to nikako neću moći napustiti. Bio sam u dosta razlicitih gangova i vidio sam kako razliciti ljudi vode organizacije i mislim da je napokon vrijeme da i ja postanem vođa jedne. Također vrlo temeljito znam pravila i znam što se smije, a sto ne kako bi RP prošao bez nepotrebnih greški. Siguran sam da će moja organizacija postati vodeća organizacija u LS-u zbog iskustva koja imaju moji ljudi i ja.

2)Želim postati lider i zato što imam spreman Turf Team koji će definitivno dominirati scenom, to su iskusni pucači koji već imaju dugogodišnjeg iskustva u pucanju općenito. Također već imam 15 ljudi koji su tu uz mene i imaju moje, a i ja njihovo puno povjerenje. Isto tako se radujem upoznavanju novih igrača i nadam se da će se krug ljudi kojima vjerujem proširiti.

3) Želio bih biti lider da The Ballas Gang postane prava RP organizacija, tj. da počnemo raditi ono što rade bande u RL i da se počnemo tako i ponašati. Moje pljačke će biti ozbiljne i odrađene na pravi RP način, tražio bih i nove stvari u RP bandi, išao bi na talačke situacije na nova mjesta, sve u svemu radio bih akcije koje do sad nisu viđene. Odlučan sam u vođenju i stojim iza svoje riječi, a tu su uvijek i moji ljudi koji kao i ja prate situaciju 24/7.

> Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

Fokus bi bio usmjeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug. Tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande. Zabranio bih mg. Kod primanja novih članova prvo bi prošli IC, a zatim strogo OOC ispitivanje. Vrijeđanje među igračima neću tolerirati te će sudionici konflikta biti dobro preispitani što je uzrok svađe i probat će se riješiti, ako to neće biti moguće osobe če biti izbačene iz organizacije. Davao bih primjer svojim ponašanjem u organizaciji. POV će se svakako morati imati na akcijama. Rankovi će se dobivati po zasluzi, sazivao bi sastanke i slušao mišljenja drugih članova bande. Potruditi ću se da svi zajedno uživamo u roleplayu sto je vise moguće.

Neon312

Player
Player
1.Nikola

2.12+

3.GMT+2

4.5 ili 6 h

5.neonn#7489

6.Ghone Andjeo

7.16068

1.Lider za Ballas

2.Oduvek sam hteo da budem lider neke organizacije,zelim da idem na evente,i zelim da upoznam nove ljude i da se druzim sa njima.

3.moj savet je da vise ljudi postuju pravila,a za organizaciju da ne kradu stavri od organizacije i da ne sabotiraju organizaciju.

Fran Balboa

GOAT
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Fran
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: fran_17#7780
6. Vaše Ingame ime: Fran Burberry
7. Vaš ID: 9980

Dodatne Informacije

1. Lider za: The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Odrasla sam osoba sa jačom glavom, aktivan sam, želim opet voditi organizaciju jer mislim da sam stvarno sposoban za taj posao. Vec sam bio leader organizacije Vagosa i organizacije Familiesa stoga biti leader za mene nije ništa novo te cu opet prihvatiti taj zadatak sa zadovoljstvom i velikom odgovorsti. . Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Bio sam Leader i Co-leader Vagosima, Co-Leader u Ballasima, Leader Familiesima, Co-Leader Marabunti 2 puta i Co-Leader Bloodsima. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi! Najveci razlog zasto zelim uzeti organizaciju je taj sto su Ballasi jedna od najposebnijih kriminalnih organizacija sto se tice RolePlay-a i realno najpoznatija kriminalna organizacija općenito. Koga god da pitas zna li neku kriminalnu organizaciju, svatko ce znati za Ballase. Imaju po meni jednu od najzanimljivijih sjedišta od svih bandi. Bio sam više puta u toj organizaciji i znam HQ napamet. Znam kako bih postavio ljude i išli bi na svaki mogući event te se maksimalno fokusirali na RolePlay te bi sve failove sveli na minimum minimuma. Htio bi napokon od Ballasa napraviti jednu veliku organizaciju koje bi se svi bojali i koja bi harala ovim gradom. Imam spreman, vjerujem vec svima dobro poznati Turf Team s nekim pridoslicama koje takodjer znate, ali o tome cemo ako postanem leader🤫, a takodjer spreman Team za grafite koji su u mojim proslim organizacijama radili savrsen posao i svaki dan se kupila maksimalna zarada od grafita. Siguran sam da mogu napraviti nesto veliko uz pomoc ovakvih ljudi! Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice! Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku organizaciju i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

SRETNO SVIMA <3

Miljenko Poppara

Player
Player
Informacije
1. Aleksa Surlan
2. 16
3. UTC+1
4. 10-14 sati
5. Micko Bios#3744
6. Dzeny Makarov
7. 7571

Dodatne Informacije
1. Lider za
Ballas

1. Prije svega zato sto igram na serveru vise od 9 mjeseci i imam dosta rp iskustva sa istim.
2. Odkad sam na serveru sam stalno bio u gangovima i tako sam stekao puno iskustva.
3. Zelio bih biti lider jer smatram da bih dosta bolje mogao dogurati od predhodnih Bandi.

4. Jos jedan razlog je sto bih hteo biti lider je da bih povecao razine rpa u Bandi.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1. Kao prvo pricanje ic sa ljudima bi pobojsalo dosta RP.
2. Želim učiniti gang roleplay zanimljivijim za sve igrače, bilo da se radi o državnim organima, obiteljima ili drugim bandama.
Također bih više stavio na kartu trgovinu droge i oružja,čime se stvara više RP-a između bandi i Familija.
3. Familije mafijaškom strukturom, mogu od nas naručiti zaštitne mjer,jer su u RP bande pod mafijom.
4.Bande bi također trebale biti bande bez uvijek pucanja uokolo.
5.Kako bismo pokazali više prisutnosti u gradu,obilazio bih sa cijelom bandom u lowraiderima po gradu.
6.
Također bih želio koristiti skrivene lokacije kao što su Weapons Factory, Motel, Kanibalski kamp za unapređenje Roleplay
Situacije.
7.Pravio bih Teamove koje bih radile taj i taj poso npr:Team Spray je zaduzan za spreyane grafita po gradu, Team Turf je zaduzan za zauzimanje Terrtorija, ...
8.Ti isti Timovi bi bili vodjeni od Ljudi koji su sposobni za taka zaduzenja. (naravno po zasluzi)

Last edited:

Mixa Dior

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Mihailo Nikolic
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-12h
5. Vaš Diskord: Mixa#8973
6. Vaše Ingame ime: Fatom Elkhabib
7. Vaš ID: 15394

Dodatne Informacije
1. Lider za... The Ballas
2
. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-
U bandama sam od kako sam krenuo igrati na ovom projektu i kako vrijeme prolazi sve manje je roleplay-a, a večina lidera fokusira se na turfove i "pikachu-a" te bih time htio potaknuti više roleplay-a u ghettu i izvan njega... Forsirao bih to da idemo svakodnevno na evente i tako otežamo državnim organizacijama. Samim time što sam u bandama od početka svojeg igranja na ovom projektu, smatram da sam spreman voditi ovu organizaciju i da svojim znanjem i iskustvom mogu naučiti i potaknuti nove igrače da oni isto tako nastave...
-
Uvesti što manje OOC situacija kako bi se ljudi fokusirali na roleplay svog charactera i samim time bi bilo manje
grešaka.
- Greške članova organizacije bih kažnjavao opomenama.
- Toksičnost i nepoštovanje svih članova organizacije bih strogo kažnjavao.
- Aktivnost članova bi nagrađivao rankup-om i bonusima...

Last edited:

Skully Beatelgeuse

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Josip
4. Prosječna aktivnost na dan: 5-8h
5. Vaš Diskord: SG_Skully#9049
6. Vaše Ingame ime: Skully Beatelgeuse
7. Vaš ID: 5416

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? ( Navedite tri razloga sa objašnjenjem ):

-Želio bih biti lider ove organizacije prvenstveno jer još nisam bio lider niti jedne a volio bih se okušati u tome, ali za sve postoji prvi put zar ne? Mislim da bih bio dosta dobar leader organizacije jer sam već bio u bandama i znam kako drugi leaderi vode bande pa bih po nekom principu i ja radio po njihovim ali sa svojim izmjenama naravno.

-Bio bih lider jer realno tko ne želi bit lider, pokušao bih stvoriti tu neku grupu ljudi koji nisu toxic, da se svi međusobno poštuju, pomažu jedni drugima , išao bih na što je više evenata moguće i davao bih sve od sebe da budem što bolji leader organizacije isto tako bih se trudio napraviti što bolju i jaču organizaciju sa što više kvalitetnih ljudi.

-Kao leader ja ne bih bio pre strog, nego bi tu uvijek bilo i zabave ali kad bi bilo nešto ozbiljne poput evenata onda bi se maksimalno trebalo šlušat naređenje leadera ili ako leader nije tu nekog višeg ranka, ali ako bi netko napravio nešto što nije smio npr. vrijeđanje drugih članova, onda bi ga ja sa nekim višim rankom odveo na ispitivanje da vidimo zašto je to učinio i naravno morao bih se ispričat ako bi želio ostat u organizaciji, u protivnom bih ga izbacili jer ne želim imat ljude koji su toxic i koji vrijeđaju sve šta stignu.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

-Po mome pri ispitivanju ljudi da se priključe organizaciji ne treba biti niti pre blag ali niti pre strog, kada bih pitao nove ljude pitanja ona najbitnija bi mi trebali znat, ali neka malo manje bitna ako je npr. znao sva najbitnija a neka manje bitna nije ne bih ga odmah otkanto nego mu objasnim malo to pravilo koje mu zapne, ako ne zna gdje ga naci posaljem mu link gdje ga može naučiti do kraja i nakon nekog kratkog vremena, dan, dva sve zavisi kad može opet ga dovedem da ga ponovno ispitam.

-Pokušao bih ići na što više evenata i pokušao bih raditi što više RP situacija kao što su pljačka prodavnice i robbanje u ghettu jer mislim da bi to dosta ljudi htjelo, no ako neko nebi htio ići na neki događaj uvijek bi mi se mogao obratiti i sve bi sredili.

-Stvari koje bi radili u organizaciji ne bih samo leader ili viši rankovi nego bih dao izbor svima, čak i najnovijim članovima organizacije da se svi zajedno dogovorimo šta ćemo radit jer bi bilo glupo da idemo npr. robbat u ghetto a samo par ljudi to želi a ostalima se neda, zato bi se svi dogovorili tko šta želi i svako bi imo izbor jel želi ići ili ne.

-Fokusirao bih se na to da u organizaciju primam što više ljudi koji znaju pravila da ne bi bez veze bilo pucnjace u HQ i takvih gluposti pa da mi nabace warnove.

-Pri ispitivanju novih članova obavezno bi bilo call preko discorda i share screen crtanje kuća ili tako nešto, da se vidi da čovjek zna sva pravila, a ne da ga ja in game pitam pravila a on da čita sa starane pravila!

Patrik Sins

👑 best in town
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Patrik
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h – 9h na dan
5. Vaš Diskord: PACO#0014
6. Vaše Ingame ime: Paco Melone
7. Vaš ID: 6178

Dodatne Informacije
1. Lider za... Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1. Želim voditi organizaciju u smjeru RolePlay-a gdje bi sve bande i frakcije trebale igrati ulogu. Probleme bi trebali rješiti oko nas na ljutski način.

2. Želim voditi bandu u skladu s pravilima. Prvi članovi će biti upitani o pravilima prije nego što budu prihvaćeni. Nakon određenog vremena prikupljanja, bit će moguće pridružiti se organizaciji samo putem sponzora i upita pravila. Kršenje pravila se kažnjava mnogo strože i članovi se kažnjavaju bez obzira na njihov rang.
Nikad nebi pustio ljude da uđu preko veze a da ne znaju generalna i geto praviila.

3.Želio bih ostvariti znatno bolju suradnju sa svim skupinama. Probleme treba rješavati otvoreno i zajedno pronaći rješenje.

Neki još dodatni razlozi:

-U drugim bandama i državnim organizacijama su lideri imali povjerenja u mene i davali bi mi veći rank te bi im pokazao da mogu još više od toga napravit.

-Nikad se nebi više opustio nego bi uvijek nastavpjao sa RP-om dok su situacije najgore.

-Dobro sam povezan u gradu, poznajem veliku količinu ljudi u gradu koji pripadaju kriminalnim ili legalnim organizacijama i dobro se slažem s svima njima

-Imam spremne ljude koji bi mogli preuzeti high rankove.

- Trebalo bi napraviti više akcija da RP-anje bilo što više realističnije. Raditi akcije sa drugim bandama. Akcije primjer: taralcke, FZ raid, podmornice itd.

- Treba se rješiti IC I OOC stvar koja je prisutna u svakoj bandi, to znači van HQ-a nema pricanje IC dok je obučen u ljubbičasto ili dok je u ljubičastom našem vozilu. I ne MG-ati.

-Regrutaciju treba prilagoditi na višu razinu, tako da se igrači moraju bolje informirati unaprijed da bi bili ispitani na edukativan način.

- Želio bih uvesti minimalnu dob za ulazak u bandu od 11g. na dalje.

Ovo su rankovi koji bi imao:

Rang 1 - Member
Rang 2 - High- Member
Rang 3 - Street-Ballas
Rang 4 - Thug
Rang 5 - Graffiti-Team
Rang 6 - Gangster
Rang 7 - Turfer
Rang 8 - Turf-Boss
Rang 9 - Gangster
Rang 10 - Underboss
Rang 11 - Co-Leader
Rang 12 - Leader

Pozz- Paco

Sheremetov

Player
Player
1. Vase ime u RL: Jovan
2. Vase godine: 24
4. Prosecna aktivnost na dan : 15h
5. Vas diskord: noname#1494
6. Vase Ingame ime: Boda Tajson
7. Vas ID: 3279

Dodatne informacije :
1. Prijavljujem se za lidera: Ballasa

Zelim biti lider ove organizacije zbog toga sto sam vec jako dugo u RP-u, a narocito u u bandama u kojima sam proveo zapravo ceo svoj RP zivot, bio sam podlider u svim gangovima vise puta i takodje sam vec bio lider Ballasa i imao sam dva uspesna mandata do samog kraja. Smatram da imam iskustva u vodjenju i dobar sam takticar. Takodje, dobar sam u motivisanju u pokretanju ljudi, tako da verujem da ce clanovi biti aktivni, efektivni i efikasni, i vec imam izradjenu viziju za nove igrace o vezi njihove obuke za postanak sto boljeg clana bande. Moram naglasiti i da temeljno poznajem pravila, kao i da imam strpljenja da svakog clana za greske opomenem, i naravno, ispravim.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Prvo sto bih uveo je stroze ispitivanje pravila, tj. trazio bih od igraca da znaju pravila i na primerima, a ne samo da nauce definicije kojima ne razumeju znacenje, jer mislim da od toga krecu prvi failovi u RolePlay-u. Poseban akcenat bih stavio na MG jer, po mom misljenju MG dosta kvari pravi RolePlay. S obzirom da vec imam ljude kojima mogu da verujem, zelim da podelim gang na vise timova kako bi bili uspesniji i imali bolju organizaciju. Svaki tim bi imao svoj fokus, namenu, cilj i coveka (jednog od Co-leadera) koji je zaduzen za njega. Time bi se svakom clanu posvetilo vise vremena i paznje nakon cega bismo mogli tacnije da svakom clanu damo ulogu u kojoj je dobar. Trazio bih da se sve RP-a i da navikavamo igrace na pravi RP. Bio bih jako strog sto se tice medjusobnog vredjanja izmedju igraca, sve incidente bih prvo pokusao resiti izmedju ucesnika vredjanja, trazio bih POV sto se zapravo dogodilo te bih na kraju osobu koju smatram krivom izbacio iz organizacije, jer necu tolerisati toksicnot i zelim da moji clanovi steknu osecaj da smo tu jedni za druge.

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Vukan

2. Vaše godine : 16

3. Vremenska zona : GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan : 2-10h

5. Vaš Diskord : NizzyZ#2590

6. Vaše Ingame ime : Nizzyy Swayze

7. Vaš ID : 13655

Dodatne Informacije

1. Lider za... The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Pa ovako dosta dugo sam na grand rp projektu bio sam u dosta kriminalnih i u dosta drzavnih organizacije te se dosta razumijem u roleplay, bio sam u raznim bandama, i imam dosta iskustva o Gang RP-u zato mislim da bi bio dobar lider.

2.2 Dosta dobro poznajem RolePlay pravila, i geng pravila i zato mislim da bi dobro vodio ovu organizaciju.

2.3 Poznajem dosta ljudi koji bi dosli u moj geng i vec imam odabran turf team.

3.1 Sto manje mg-a

3.2 Sto vise poznavati pravila

3.3 Strogo kaznjavanje krsenja pravila

3.4 najmanje 1h aktivnosti po danu

giphy.gif

giphy.gif

giphy.gif

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Za intervju za The Ballas Gang u Utorak (19.07.2022) u 18:00 pozvani su sljedeći igrači:

Fran Burberry 9980
Dzeny Makarov 7571
Skully Beatelgeuse 5416

Cestitke izabranim kandidatima!

Prijave za Leader of The Ballas Gang su ZATVORENE.

Mixa Dior

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Mihailo
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-12h dnevno
5. Vaš Diskord: Mixa#8973
6. Vaše Ingame ime: Fatom Smeker
7. Vaš ID: 15394

Dodatne Informacije
1. Lider za...
SAHP

1) Prije svega mislim da za razliku od mnogih drugih kandidata posjedujem nešto što oni ne posjeduju, a to je količina iskustva i velik broj sati na radnom mjestu u samom SAHP-u.
U januaru sam započeo svoju karijeru u SAHP-u i bio sam primjer odličnog police officera, a to su potvrdili i supervisori sa svojim izvještajima navodeći mene kao jednog od najaktivnijih i najuglednijih sheriff officera.
Moja ozbiljnost, posvećenost radu i marljiv rad mi je pružao mogućnosti da napredujem pa sve do komande SAHP-a u kratkom roku. Nakon toga uzeo sam pauzu od par mjeseci i sada sam svježiji nego ikada.
Imam sposobnost da se prilagođujem situaciji iz situacije i imam liderske kvalitete. Također u posljednjem mandatu načelnika Nemanja Sakiica obnašao sam funkciju HC te sam ubrzo napredovao do Majora i pokušao održati SAHP na nogama dok nije bilo načelnika.
Mišljenja sam da mi sve ovo navedeno daje prednost nad drugim kandidatima i povećava moju sposobnost obnašanja dužnosti SAHP lidera.

2) Želim da budem lider SAHP-a zbog moje jake radne etike, bilo ko je osobno radio sa mnom može potvrditi moju ozbiljnost i da sam vrijedan radnik kada je u pitanju zadatak i da ga pokušavam odraditi na što profesionalnijem nivou se može uraditi sami zadatak.
Sa mojim samouvjerenim stilom rada, nijedna stvar neće biti ostavljena sa strane pa čak bila neka sitnica. Moja aktivnost i trud bila bi na višem nivou nego što je sada iako kao Kapetan sam provodio 10-12h dnevno sati ingame i svoje zadatke izvršavao bezprijekorno.

3) Ne bih dopustio nikakvo kršenje pravila, i potrudio bih se da svakom novom članu organizacije bude objašnjeno sve u detalje kako ne bi došlo do toga. Učinio bih sve od sebe da moji članovi ne budu lijeni što se tiče RP-a i da bude sve na najvišem mogućem nivou. Ukoliko bi LSPD bio u mojim rukama, možete biti sigurni da svako pitanje koje se pojavi da će se riješiti galantnim brzinama i bez ikakvih problema.

4) Moj posljednji razlog je taj što iskreno vjerujem da mogu voditi jedan od najboljih LSPD-ova koje je grad vidio. Upoznao sam različite tipove ljudi kroz moju avanturu u SAHP-u, u Departmentu bi bio totalni red i disciplina što u nekim mandatima do sada nije bio na tako dobrom nivou. Regruti bi bili dočekani raširenih ruku i pokazali bi im uistinu šta znači zaštiti Los Santos i služiti narodu.
1) Prvobitno bi officeri u SAHP-u počeli napokon koristiti ćelije za držanje, sobu za ispitivanje i ostale prostorije koje se mogu iskoristiti u dijelu zgrade SAHP-a.
Proveo bih ove stvari da se stvarno koriste prije uhićenja jer tako bi se pobrinuli da vodimo realnije sudske postupke protiv najtraženijih kriminalaca Los Santosa i samim time poboljšali RP na serveru.

2) Imam u vidu realan sistem rangiranja što bi rezultirao s nižim plaćama ali s tim bi se uveli bonusi za članove organizacije koji stvarno ulažu vrijeme i trud na radnom mjestu.
Mislim da je to jedna od stavki koja nedostaje SAHP-u jer postoje neki ljudi koji dolaze u SAHP samo zbog plate a bonusi bi ih motivisali da se nastave truditi i izvršavati svoje zadatke.

3) Upravljanje ljudskim resursima

Ljudski resursi igraju ključnu ulogu u procesu zapošljavanja i obuke i to bi trebao biti glavni fokus kako bi se osiguralo da dobiju najbolje od ljudi orijentiranih na iskustvo u organizaciji.
Glavni fokus će biti kvaliteta zapošljavanja, a ne količina kako bi se dobio kvalitetan rezultat. Postojala bi akademija kroz koju svaki član bi prošao, počevši od terenske obuke pa nadalje.

4) Divizije

Trenutne divizije u SAHP-u smatram da su prilično dobro osmislene i nastavio bih s sprovođenjem takvih divizija što prošli načelnik nije uspio uraditi, uvodeći neke nove, kao npr. unutrašnja kontrola kao pod divizija u birou istražnih operacija koji bi spriječavali mito i korupciju u SAHP-u (jedan od primjera), kako bi sam Department bio zdrav i bez korupcije.

Nesad Jahic

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Nešad
2. Vaše godine: 18
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h
5. Vaš Diskord: Nesad Jahic #7062
6. Vaše Ingame ime: Nesad Jahic
7. Vaš ID: 3907

Dodatne Informacije:
1. Lider za...SAHP

2. Prva stvar: Bio sam u dosta org, volim ovu sve državne organizacije i dovoljno sam dugo u njima i znam kako sve funkcionise.
Druga stvar: Mislim da sam dovoljno sposoban da vodim SAHP, aktivan sam svaki dan do 10 sati te bih time lakse zapazao greske članova.
Treca stvar: Uveo bih dosta novih stvari kao sto su sektori Specijalne Patrolne Jedinice Kobri (S.P.J.K),Rangers, AirSupport, OffRoad Kobre(O.R.K) oni bih se bavili razlicitim stvarima i samim tim bih poboljsao RolePlay.
Cetvrta stvar: Poboljsao bih suradnju sa ostalim drzavnim organizacijama.
Peta stvar: Posvetio bih se svakom članu organizacije kako bi bolje naučili da rade svoj posao.

Uveo bih sledece:
3.AirSupport (Ukoliko treba nadgledati neko podrucje ili se desi neka situacija da se kopnenim vozilima ne moze doci do odredjene lokacije, AirSupport je tu da pripomogne.)
OffRoad Kobre (OffRoad Kobre imaju svoje patrole po planinskim putevima i putevima neprohodnim za obicnu patrolu ili SPJK.)
Specijalna Patrolna Jedinica Kobri (S.P.J.K jedinica uglavnom koriste presretace i idu u posebne patrole, pomazu obicnim patrolama u poterama za brzim vozilima.)
Rangers (Rangers je specijalno istrenirani tim koji ide na sve vaznije dogadjaje, pljacke, racije, talacke situacije...)

4. Tu je jos stvari koje bih napravio kao sto su:
Povecao bih patrole po autoputevima, Ruti 68, Sendy Shores, Grape Seed.
Pojacao bih suradnju sa NG-om (Kobrama i VP) radi poboljsanja sigurnosti svih gradjana koji napustaju ili ulaze u grad.
Svaki clan SAHP-a bih imao svoju znacku ( zaplena vozila, zaplena stvari iz gepeka, hapsenja, uzeto iz skladista, vraceno u skladiste... ).
Povecao bih treninge clanova ( pit , box maneuver, trening za aim..).
Poboljsao bih rad na bubici i ozivio bih njenu funkciju.
Uveo bih nove kodove kao sto su:

10-57 Viktor -> Potera za licem u vozilu

10-57 Fox -> Potera za licem van vozila

10-55 -> Lice se zaustavilo
Uveo bih nove uniforme.
Svake sedmice bi se odrzavala akademiju u dogovoru sa članovima organizacije kako bi svako imao priliku da se pokaze i nauci nesto novo.
Radno vreme od 11:00 do 00:30.

Last edited:

Mau Shrek

Leader
Leader
Informacije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 20
4. Prosječna aktivnost na dan: 10 sati
5. Vaš Diskord: fix#8998
6. Vaše Ingame ime: Mau Shrek
7. Vaš ID:14960

Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP
1 Prva stvar: Upoznat sam sa principom rada drzavnih organizacija,i dugo vremena sam bio visoka pozicija te znam kako SAHP treba da funkcionise.

2 Druga stvar: Provodim dosta vremena u gradu,te sam zapazio greske koje su pravili pripadnici vladinih organizacija,pa samim tim mislim da bi mogao sa svojim prijasnjim iskustvom mogao te greske ispraviti.

3 Treca stvar: Prvenstveno moj cilj je da sopstveno znanje prenesem na svoje clanove i da steknu iskustvo i vestinu kako bi to znanje mogli primeniti u situacijama gde je to neizbezno.

Uveo bih sledece:

1 AirSuport(AirSuprot jedinica bi sluzila za izvidjanje nekih podrucija,transport kolega do nekih destinacija do kojih nije moguce stici vozilm.AirSuport kao jedinica bi saradjivala sa snajperskim timom na talackim situacijama)

2 Inspektorski tim( Inspektorski tim bi sluzio da suzbiju stopu kriminala,i da dodju do informacija sa kolegama iz FIB-a)

3 Tactical Team(Tactical Team bi sluzio kao podrska kolegama ako dodje do hitnih slucajeva.Tactical Team bi radio malo drugacije nego sto je to uobicajno,pod tim mislim da bi radili brzi i efikasniji posao,isto tako bi saradjivali sa AirSuport jedinicom)

4 Povecao bi saradjnu sa kolegama iz NG-a,pod tim mislim da bi radili zajednicke akcije:punktove,policijske casove...

5 Svake nedelje HC bi odrzavala treninge novim regrutima,i objasnjavali bi im kako se zaustavlja vozila,postavljanje barikadi,kako se upravlja sa PDA,kako se vezuju lica,kako se hapsi...

6 Takodje bi uveo nove kodove kao sto su:

10-11: Pljacka u toku

10-16: Povredjen civil

10-21: Provera statusa

10-33: Potrebna podrska

10-95: Transport osumnjicenog do zatvora

Yorma Peškir

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Aleksandar

3. Vremenska zona: GMT+2

5. Vaš Diskord: Majorr#8712

6. Vaše Ingame ime: Major Ziyech

7. Vaš ID: 1374

Dodatne Informacije
1. Lider za...SAHP

2.1 Prva stvar: Bio sam dugo godina u SAHP-u, te smatram za sebe da znam kako funkcionise organizacija.

2.2 Druga stvar: Smatram za sebe da sam dovoljno zreo i odgovoran da vodim ovakvu organizaciju.

2.3 Treca stvar: Uveo bih dosta novih stvari, kao sto je novo radno vreme, prilika za svakog zasposlenog da uzme slobodan dan, bez najave odsustva.

2.4 Cetvrta stvar: Povecao bih broj pregleda vozila, te pregleda samih zaposlenih pri cemu bi se smanjio svaki vid kradje iz skladista.

2.5 Peta stvar: Posvetio bih se svakom clanu organizacije, te vrsio akademiju minimalno jednom sedmicno.

3.1 Prva stvar: Povecao bih patrole po autoputevima, Ruta 68, Sendy Shores, Grape Seed.

3.2 Druga stvar: Svaki clan SAHP-a bi posjedovao svoju znacku, te bi je popunjavao svaki dan dok je na duznosti (Pocetak duznosti, kraj duznosti, hapsenja, slika zaplena, slika uzetog oruzija, slika vracenog oruzija...)

3.3 Treca stvar: Posle svake uspesne regrutacije, odrzala bi se akademija za novozaposlene, te bi im se objasnile osnove SAHP-a .

3.4 Cetvrta stvar: Radi bolje komunikacije sa ostalim drzavnim organizacijama, trazio bih "bubicu" od svake drzavne organizacije (naravno uz njihovo dopustenje).

3.5 Peta stvar: Nove uniforme za svakog zaposlenog.

3.6 Sesta stvar: Radno vreme od 12:00 do 00:30.

Last edited:

Aleksa Wagner

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Aleksa
2. Vaše godine:18
5. Vaš Diskord: A1eksa#1981
6. Vaše Ingame ime: Aleksa Mutni
7. Vaš ID: 2212

1. Lider za... SAHP [ San Andreas Highway Patrol ]

2.1 Imam iskustva u drzavnim organizacijama,obisao sam sve drzavne organizacije [ LSPD,FIB,SAHP,GOV,NG ] i u svakoj od njih sam bio deo vrhovne komande, cak sam i bio lider NG skoro dva meseca, a za tako nesto morate priznati je potreban trud i posten rad, i naravno poznavanje svih pravila koja su krucijalna za lidera!

2.2 Smatram se dobrim autoritetom, a pored toga sto se smatram dobrim autoritetom zelim da vam istaknem jos jednu moju dobru stranu liderstva jeste postovanje koje dajem ostalim clanovima !

2.3 Posedujem dosta iskustva kao sto sam gore naveo, imam 15 prijatelja koji su takodje iskusni i ceo svoj zivot proveli u vladinim organizacijama zajedno samnom!

3.1. Maksimalno bih se trudio da SAHP kao organizacija bude primer drugim organizacijama kako treba da izgleda jedna ozbiljna organizacija kao sto je San Andreas Highway Patrol.

3.2. Komunikaciju unutar organizacije bih tražio da bude maksimalno profesionalna i po Roleplayu.

3.3 Osnovao specijalizovani tim za otkrivanje i sprečavanje proizvodnje i preprodaje narkotika.
Tim za narkotike ce se boriti i smanjiti prisustvo droge u drzavi!

3.4. Osnovao bi pregovaracki tim!
Duznost pregovarackog tima jeste pregovaranje za zivote talaca sa kriminalcima na pljackama ili talackim situacijama!
Njihova obaveza je da spase zivote talaca!

3.5 . Osnovao bi OFF-ROAD jedinicu
Duznost OFF-ROAD jedinice jeste prisustvo u akcijama koje su na planinskom terenu, gde obicna vozila nemogu prici zbog neravnog terena !

3.6. Poboljsao bi rad Sniperske jedinice!
Duznost Snajperske jedinice jeste prisustvo na talackim situacijama radi lakseg spasavanja zivota talaca!
3.7. Osnovao bi specijalnu jedinicu po imenu UAT koja ce delovati na specijalnim akcijama na kojima nemogu delovati obicni serifi, oni ce biti posebno obuceni i specijalizovani za svaku akciju!

3.8 Uveo bi zone patroliranja:
Zona
01: Paleto Bay - podrucje stanice
Zona
02: Autoput - Farma 2
Zona
03: Autoput - Farma 1
Zona
04: Autoput - Zatvor
Zona
05: Autoput - Fort Zancudo
Zona
06: Route 68

Image result for sahp
Image result for sahp

Image result for sahp

ALEKSA MUTNI

Last edited:

Rio Flo

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Petar
2
. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 10-14h
5.
Vaš Diskord: Pekex#9167
6.
Vaše Ingame ime: Rio Smith
7.
Vaš ID:
17566

Dodatne Informacije

1.
Lider za: SAHP (San Andreas Highway Patrol)
2.
Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Hteo bih ponovo da se iskusim kao lider naravno sada sa jos duzim mandatom, svo vreme provedeno sam proveo u drzavnim organizacijama, naravno u nekim kao high comand.Da napomenem da sam takodje bio Leader NG-a sa kratkim mandatom zbog neaktivnosti, naravno zbog privatnih stvari, poznajem sva pravila takodje sam bio administrator gde sam naucio dosta toga od pravila, mogu da garantujem da znam 99% pravila. Siguran sam da bi se kao lider veoma dobro snasao. Naravno u SAHP-u sam bio takodje dugo high comand bez i jedne zamerke.

3.
Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Uveo bih striktnu ozbiljnost kao sto sam je i drzao u NG-u i postovanje naravno.U oraganizaciju bih doveo naj profesionalnije ljudstvo.Pobrinuo bi se o jedinicama, ostavio bih postojece i dodao bih neke nove, kao sto su:

Od postojecih bih ostavio:

Offroad jedinicu.
Sniper jedinicu.
Air support.

Od novih bih dodao:
Special team.
Advokatski tim.
Pregovaracki naravno (on je postojao ali nisam siguran dali je u funkciji)

maxresdefault.jpg

Rio Smith.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom