By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uuuuu za 2 dana nabacio 2 godine , kako to brate moj...1. Vaše ime u RL: Jovan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 7-10 Sati
5. Vaš Diskord: Rile ツ#8295
6. Vaše Ingame ime: Jovan Annunaki
7. Vaš ID: 18355
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Proveo sam dosta vremena na ovom serveru odusevio sam se kako je ovaj server dobar bio sam u svim bandama, a najvise sam voleo The Families, tokom mog RP-a sam naucio sva pravila moja banda ce biti dosta zahtevnija limit clanova ce biti 70 i primacu ljude koji zanju dosta pravila ja zelim ako dobijem ovu prelepu organizaciju da nedobijem ni jedan WARN bas zato ce moja banda biti dosta zahtevnija imace odredjeni ljudi za svake evente jedan ce voditi tajne radjne drugi podmornicu... imam vec ljude koji ce dodji u organizaciju koji ce biti odgovorni nece primati mladje ljude nego ozbiljne i starije od 15 godina
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Ja, ako postanem lider moja organizacija ce biti zahtevnija znace se vise pravila u zelim od moje bande da napravim strog RP de nece da se krse pravila ako se jednom preksi pravilo odma ide KIKC imam vec ljdude za TURF koji su jako dobri i nece praviti greske moja banda ce biti aktivna redovna na eventima kod mene ako se krade ide omda crna lista i kikck zelim zelim da moja banda bude dobra i da nemamo WAROVE ako je dobijem
SRECNO SVIMA
1. Vaše ime u RL: AmirInformacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Informacije
1. Vaše ime u RL
2. Vaše godine
3. Vremenska zona
4. Prosječna aktivnost na dan
5. Vaš Diskord
6. Vaše Ingame ime
7. Vaš ID
Dodatne Informacije
1. Lider za...
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Ja kako sto znam nemoze lider da bude onaj ko je banovan 20 puta na serveru i svaki vtori dan je u demorganu1. Vaše ime u RL Dario
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan 10 ili 12 sati eventualno 24/7
5. Vaš Diskord ឵ KAJMAK#0020
6. Vaše Ingame ime Dreaky Greener
7. Vaš ID 9746
Dodatne informacije
1. Lider za... Families
|2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
| U glavnom pre nego sto predjemo na razloge, prvo i prvo sto cu uraditi kad dobijem lidera pozvati cu u organizaciju svog zamenika kako bi smo mogli zavrsiti sto brze prvo cemo srediti vozila rankove a posle cemo bubicu napraviti i srediti. kako bi bilo sve sredjeno za clanove posle freezea!
-Prvi razlog zasto zelim biti lider ove organizacije(bande) je zato sto od pocetka roleplayam bandu i mafiju odmah da najavim da zelim poboljsati rp banda i da vodim kako treba da ne dobija disband kao i svaki put vec ako sam poceo i da zavrsim!
-Drugi razlog je to sto imam skoro sve spremljeno imam svog zamenika imam ljude za turf i ljude koji su mi uvek tu da idemo na razlicite dogadjaje (tajna radnja, pomorska bitka, podmornica, pljacke talacke itd.) i da upoznam nove clanove i da ih naucim nesto novo.
-Treci razlog zasto zelim biti lider je opet ponavljam rolplayao sam bandu oduvek sam bio imam dosta iskustva nikad nisam imao priliku da postanem lider i zelim videti da li se razlikujem od drugih lidera.
Napravit cu kao svaki osnovni lider i bubicu od bande gde ce biti sve o bandi bit ce channel gde ce biti pravila ghetta i pravila turfa i takodjer osnovna pravila!
i bit ce limit koj treba da se postuje!
Od tih pravila treba minimalno da se zna nekoliko ghetto pravila i sva osnovna pravila!
U organizaciji cu zabraniti da se prekrsi pravilo MG posto u dosta bandama sam bio i znam da se to cesto ponovilo.
Da napomenem da nece dobiti ako neko trazi kick odmah na ruku vec ce dobiti black-list.
Bit cu mnogo stroziji i ako je potrebno da se odradi jos jedan sastanak dodatni odradit cu ga.
U bandi nece biti sav fokus samo na turfove vec i na ostalo jeste da je najbitnije ali tu smo pored svega toga i zabava ucinit cu da ova banda bude kao jedan porodica i da se svi druzimo!
Naravno bit ce neko ko je naredjen za ispitivanje i svega toga sto je odmah jasno da ce to biti jedno lice u koje imam poverenje i stoji mi uvek iza ledja!
Za svako krsenje pravila se dobija opomena ako je nov na server i tek usao u bandu dobija verbalnu opomenu sto znaci da ce biti samo kaznjen tako sto cemo mu reci da pripazi za ubuduce da ne prekrsi opet ako opet prekrsi jedna opomena 3 opomene napolje iz organizacije.
Za ulazak u Bandu GSF treba imati dosta godina u gradu kako bi smo odmah mogli donekle potvrditi da imaju iskustva o roleplayu.
Potrudit cemo se da budemo sto stroziji da ne prekrse pravila i da cela banda bude kaznjena warnom bit cemo sto vise protiv slkripti i postovat cemo sva moguca pravila.
Kao i obicno Lider za svaku uspesnu talacku, Pljacku itd. Davat cu bonuse i rank-up.
Samo da opomenem da za rankove se nece pitati jer je to odmah nepostovanje nego ce svakom clanom biti dodeljen rank koji zasluzuje!
Poput time sto sam napomenuo da cu se potrudit biti sto stroziji nisam mislio u neku ruku da ce biti organizacija toksicna, ne tolerisem toksicnu atmosferu zelim da ljudi budu posteni i dobri. pored ozbiljnost ce biti i zabava!
Ako se pravilo prekrsi clanovi bande ce biti kaznjeni poput time ako se dobija warn na bandu bit ce kickovan jer nam takvi clanovi ne trebaju trebaju nam clanovi koji su uvek tu za mene i za ostale clanove!
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Kao prvo za organizaciju bi minimalni uslovi bili rp pravila znanja sto znaci da bi svi trebali imati iskustva u bandu i znati ghetto pravila i osnovna obavezno.
-Poboljsao bih isto rp za turfere sve osnovno znaci na svaki turf treba da bude upaljen snimak i da idemo protiv pravila uvek na ispitivanju za turf treba osnovno da se zna turf pravila i dobro pucanje!
-Kao osnovno sastanci ce biti svake nedelje kako bi forsirali ljude da se aktviraju i ako se popuste da ih malo ostrozimo da idu i da se potrude sto vise i vise na evente!
kradje i sve oko toga iz skladista ce se sve resiti zato cemo se potruditi na battleship i tajnu radnju da obogatimo skladiste!
- Ja kao lider ove organizacije bih odrzao dosta vise talacke i pljacke na dan kako bih napravio rp sto zanimljivijem i otezati drzavnim organizacijama roleplay.
- Kao sto sam video da neki lideri kad ne mogu sami da vode bandu spoje savez sa drugom bandom sto je po meni ponizavanje za samog tog lidera koji je odlucio to odraditi, ja kao osnovni lider ne bih to dopustio i radio bih ja sam za svoju organizaciju sa mojim ljudima!
-Na kraju cemo se potruditi da ne dobijemo disband da vodimo sto pravilinije i da budemo protiv server skripti!
Hvala na paznju i na vreme koje ste citali aplikaciju! jos jednom HVALA
Rankovi:
1: Loayal Member
2: Gang Boy
3: Thief
4: Criminal
5: Ghetto Cleaner
6: Grafitti Team
7: Graffiti team leader
8: Turfer
9: Turf Captain
10: Criminal