Vaše ime u Rl:Slave
Vaše godine u Rl:16
Vremenska zona:GMT + 1
Prosećna Aktivnost na dan: 7h
Vaš Discord:SlaveTrave#8494
Vaše ingame ime:Miro Sumar
VAš ID:12191
1.Ljubav prema Fakciji
Od samog početka mog RolePlay-a na ovom Serveru (GrandRp),sam u organizaciji LSPD.Lspd za mene predstavlja jedna od najbitnijih organizacija na ovom serveru.Isto tako,oduvjek imam želju voditi neku fakciju,a više me privlaće državne.Ova fakcija je jedna od najboljih na serveru,ako ne i najbolja.
2.Odgovornost prema fakciji
Kao što možemo primjetiti svi na serveru,svakih nekoliko dana ova organizacija dobija Leadera,ali nakon par dana organizacija dobije disband..
Zašto da bude tako?Zašto da ova organizacija ne dobije nekog odgovornog leadera,koji pre svega može biti iskusan,odgovoran i sve što ide uz to.Kroz ovu organizaciju prošli su dosta leadera,ali samo nekoliko je vodilo dobro.Zbog toga,ako dobijem leader-a,planiram voditi organizaciju kao Odgovoran leader!
3.Iskustvo
Svaka organizacija zahtjeva dosta iskustva,pa isto i LSPD.Po mom mišljenju,leader organizacije treba imati iskustva u više organizacija(Ako se kandidira za State,treba imati iskustva u više state org.Ako se kandidira za gang,treba imati iskustva u više gang org.)Kao što sam već naveo,imam iskustva iz više organizacija.
Lspd - 3 meseca
Sahp - 1 ipo mesec
Fib - 1 mesec
Uglavnom,imam 5 meseca iskustvo u državnim org.Prošao sam kroz dosta situacija,loših i dobrih.Smatram,da sam dovoljno iskusan voditi Lspd.
PATROLNO OSOBLJE:
POLICE RECRUIT
POLICE OFFICER I
POLICE OFFICER II
POLICE OFFICER III
SUPERVIZORI:
ZAMENIK VODJA PATROLA(ZVP)
NAREDNIK I
NAREDNIK II
NAREDNIK II (KOMANDIR STANICE)
ISTRAŽNO OSOBLJE:
INSPEKTOR I
INSPEKTOR II
GENERALNI INSPEKTOR
GLAVNI GENERALNI INSPEKTOR
KOMANDA POLICIJE:
PORUCNIK I
PORUCNIK II
KAPETAN I
KAPETAN II
MAJOR I
MAJOR II
VRHOVNA KOMANDA:
PUKOVNIK
ZAMENIK NAČELNIKA
NAČELNIK
Ova struktura je bila kada sam ja bio clan Lspd-a,smatram da je najbolja koja je bila do sada.
2 - Patrola i zaplena
Patrola i zaplena su jedna od najbitnijih stvari lspd-a,tako da uvjek moraju biti aktivni.
Svaki recruit koji udje u organizaciju,procice kroz obuku o tome kako se radi zaplena i kako se pravilno patrolira.
3 - ISTRAŽNO OSOBLJE:
Istražno osoblje je bitna stvar u svakoj org.Ovo osoblje kod nas bavit će se rešavanjem kriminalnih slućaja,Operacije nož itd...Vodja istražnog osoblja bit će organizator svih akcija,odgovoran za svoje osoblje...Isto tako,kako bi postali Inspektor I,Officer bi morao proći kroz nizu treninga,obuka,priprema...
4.Više jedinica
Hsiu(High Speed Interception Unit)
Ova jedinica(hsiu),služi za presretanje.Svaka jedinica mora da ima vođu,njegovog zamenika i par ćlanova.Jedinica Hsiu zahtjeva imati više vrsta automobila.Vođa high speeda posjedovat će najbrže vozilo.
Njegov zamenik,organizirat će minimum 3 vežbe nedeljno,kao bi bilo poboljšano upravljanje vozilom.
SWAT(Special Weapons And Tactics)
Ova je najbitnija jedinica u Lspd-u.Dužnost SWAT-a je organiziranje taktika,prisustvo na specijalne akcije,Organiziranje specijalnih akcija.Ova jedinica zahtjeva blindirana i oklopna vozila,isto tako ova jedinica imat će najviše članova.Isto tako,jedinica SWAT mora imati trening najmanje 3 dana u nedelji.Na treningu,bit će vežbe za pucanje,rukovanje oružijem,taktika....
Air Support
Air support jedinica u prevodu žnači vazdušna podrška.Ova jedinica zahtjeva upravaljanje helikopterima,te veliku disciplinu.Vodja air support-a,pre primanje novih ćlanova,održavat će obuku za vožnju helikoptera.