By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!+Informacije
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 5h+
5. Vaš Diskord MARE#7329
6. Vaše Ingame ime Mare Zone
7. Vaš ID 14907
1. Lider za...NG [Nacionalna Garda]
2.1 Imam iskustva u drzavnim organizacijama, do sad organizacije koje sam obisao su: FIB, LSPD, SAHP, EMS, GOV, NG. Takodje sam bio i HC u LSPD i FIB-u.
2.2 Lider NG-ja zelio bih postati iz vise razloga. Kao lider zalagao bih se za postenje,pravednost i ozbiljnost u organizaciji jer bez istih se ne moze odrzavati red u jednoj organizaciji kao sto je National Guard.
2.3 Pre svega na pocetku bih voleo da imam dobar odos sa drugim organizacijama te isto tako jednostvanije se dogovarali za AmmoRun
2.4 Kao lider znam da je najbitnije imati dobre ljude oko sebe, ljude kojima verujes. Znam da je sam vrlo tesko voditi organizaciju
3.1 Osnovao bih specijalni tim po imenu Kobre koja bi dejstvovala na talackim situacijama!
1. Kobre(glavno zaduzenje je da uvek budu spremni za talacku, takodje da uvek budu na usluzi gradjanima i kolegama u sprecavanju kriminalnih desavanja)
2. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji NG pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)
3. Air Support Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i pruza punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)
4. Sniper Team (jedinica je zaduzena za resavanje talacke situacije i drugih situacija gde samo moze resiti ova jedinica)
10-1: Poziv/najava (komandno osoblje), sve jedinice se vraćaju u štab
10-2: Negativno
10-3: Prekini sa pricom na radio
10-4: Potvrđeno/potvrdno/primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Van duznosti/pauza
10-8: Na duznosti zapocinjem rad
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava
10-11: Pljačka u toku
10-13: Osumnjičeni u pritvoru
10-14: Oblacenje specijalne uniforme
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrška
10-35: Kick
10-99: Situacija završena
Kod A: ((pad igre))
Kod B: ((Pauzirano RP, situacija administratora))
Kod 1: Hitna opasnost opasna po život, svi odgovori. Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Polu-hitni (samo svetla)
Kod 3: Hitna pomoć (svetla i sirene)
Kod 4: Situacija pod kontrolom
Kod 5: Teroristički napad
Kod 6: Van vozila
+Informacije
1. Vaše ime u RL Marko
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 5h+
5. Vaš Diskord MARE#7329
6. Vaše Ingame ime Mare Zone
7. Vaš ID 14907
1. Lider za...NG [Nacionalna Garda]
2.1 Imam iskustva u drzavnim organizacijama, do sad organizacije koje sam obisao su: FIB, LSPD, SAHP, EMS, GOV, NG. Takodje sam bio i HC u LSPD i FIB-u.
2.2 Lider NG-ja zelio bih postati iz vise razloga. Kao lider zalagao bih se za postenje,pravednost i ozbiljnost u organizaciji jer bez istih se ne moze odrzavati red u jednoj organizaciji kao sto je National Guard.
2.3 Pre svega na pocetku bih voleo da imam dobar odos sa drugim organizacijama te isto tako jednostvanije se dogovarali za AmmoRun
2.4 Kao lider znam da je najbitnije imati dobre ljude oko sebe, ljude kojima verujes. Znam da je sam vrlo tesko voditi organizaciju
3.1 Osnovao bih specijalni tim po imenu Kobre koja bi dejstvovala na talackim situacijama!
1. Kobre(glavno zaduzenje je da uvek budu spremni za talacku, takodje da uvek budu na usluzi gradjanima i kolegama u sprecavanju kriminalnih desavanja)
2. Patrolni Team (glavno zaduzenje je da budu fokusirani na pregled reona koji NG pokriva i smanji ugrozavanje bezbednosti saobracaja u svakom smislu)
3. Air Support Team (glavno zaduzenje ove jedinice je da nadgleda prostore kojima je nemoguce doci autom ili brdovite predele i pruza punu podrsku na talackoj situaciji Sniper Team-u)
4. Sniper Team (jedinica je zaduzena za resavanje talacke situacije i drugih situacija gde samo moze resiti ova jedinica)
10-1: Poziv/najava (komandno osoblje), sve jedinice se vraćaju u štab
10-2: Negativno
10-3: Prekini sa pricom na radio
10-4: Potvrđeno/potvrdno/primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Van duznosti/pauza
10-8: Na duznosti zapocinjem rad
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava
10-11: Pljačka u toku
10-13: Osumnjičeni u pritvoru
10-14: Oblacenje specijalne uniforme
10-20: Lokacija
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna podrška
10-35: Kick
10-99: Situacija završena
Kod A: ((pad igre))
Kod B: ((Pauzirano RP, situacija administratora))
Kod 1: Hitna opasnost opasna po život, svi odgovori. Odbacite ono što radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Polu-hitni (samo svetla)
Kod 3: Hitna pomoć (svetla i sirene)
Kod 4: Situacija pod kontrolom
Kod 5: Teroristički napad
Kod 6: Van vozila
Informacije
1. Vaše ime u:Mateja
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:10+h
5. Vaš Diskord: Get a Life#3205
6. Vaše Ingame ime:John shakur
7. Vaš ID:3220
Dodatne Informacije
1. Lider za...National Guard (Vojsku)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
1.iskustvo-RolePlay igram od svoje 12te godine, i od pocetka sam uvek birao drzavne organizacije kao put IC price mog karaktera. Tokom svog dugogodisnjeg iskustva imao sam priliku da simuliram razne policijske sluzbe(City,County,Federal), ali najvise sam proveo svoje RP dane kao clan Vojske koji je u to vreme simulirao VP. Tokom svog RolePlay-a uvek sam se trudio da proucavam IRL policijske procedure koje bi na Command Staff sastanku predlagao ostalim ljudima u komandi kako bi se razgovaralo na tu temu i napravio najefikasniji sistem za primenu u igri.
2. Pomoc u kreiranju temelja sluzbe - Spreman sam da sada na otvaranju servera, kada jos nije postavljem temelj sluzbe Vojske pomognem u kreiranju istog. Iskustvom i timskim radom sa starijim clanovima zajednice, zelim da formiram strukturu Vojske koja bi samostalno fukcionisala bez velikog prisutva lidera i vecih cinova.
3. Ljubav prema fakciji i zakonu - I u zivotu postujem i volim zakon, jel bez njega nema drzave , sve postaje anarhija. Vojska je tu da odrzava postovanje zakona , a da bi to uspela potrebna je dobra organizacija,komunikacija i po meni najvaznije postovanje hiearhije sluzbe.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Postavljanje osnovne strukture sluzbe.
( Patrolno Osoblje VP Vojne Policije, Supervizori, Komanda, Vrhovna Komanda )
Kreiranje programa za prijem i obuku novih u sluzbu.
Kreiranje indukcije u sluzbu koju obavlja narednik, zaduzuje opremu za novog clana i upoznaje ga sa Vojnom bazom.
Kreiranje programa terenske obuke, kako bi se novi clanovi kroz rad obucavali.
Kreiranje programa za sertifikate kako bi clanovi bili obuceni za koriscenje dodatnih taktika ili opreme. Daje se vise mogucnosti za individualno napredovanje.