Informacije
1. Vaše ime: Miljan Kralj
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: Miljan Kralj#1934
6. Vaše Ingame ime: Miljan Kralj
7. Vaš ID: 21613
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Zelim da postanem lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva u ovoj organizaciji, prosao sam kroz svaki deo EMS-a, od studenta hitne pomoci pa sve do high stuff-a, odlicno znam pravila i mislim da bih svojim iskustvom mogao da podignem EMS na visi nivo.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
EMS bi kod mene imao vise sektora, svaki sektor bi imao svoju odredjenu obavezu, najvazniji sektor je Lab-team koji bi dostavljao lekove drzavnim organizacijama. Svaka bolnica bi imala barem jednog radnika nebitno da li je to Sandy ili Glavna, posle evenata, kada bi se napravila guzva bi stajala po 2 coveka kako bi se odrzala ravnoteza u bolnici, i kako se ne bi stvarala velika guzva.
Naravno trudio bih se da se manje krse pravila kao sto su PG, FearRP koja se najcesce krse u EMS-u. Ems bi imao poseban sektor koji bi radio obuke studentime medicine, radio regrutacije itd i vrsio neku vrstu kontrole nad zaposlenima na intervencijama.
Svaki put kada neko krene na intervencije morace da to prijavi na radiju u odredjenom formatu. Za pocetak kao studenti medicine ici ce po dvoje na intervencije i to u pratnji nekog od nadredjenih pa bi po zavrsetku obuke mogli da predju u sektor Hitne pomoci i samostalno obavljali tu funkciju.
Lab-tim bi se trudio da u bolnici u svakom trenutku bude oko 10k lekova, a u lab skladistu preko 25k. Kako bi se odrazavalo stanje lekova cesto bi se radile lab akcije posle kojih ce zaposleni dobijati zasluzene bonuse.
Struktura:
Hitna pomoc:
1- Pripravnik
2- Student hitne pomoci
3- Tehnicar hitne pomoci
4- Stariji tehnicar hitne pomoci
5- Pilot
6- [A] Sef Pilota
Bolnicko odeljenje:
1- Doktor na obuci
2- Mladji Doktor
3- Stariji Doktor
4- Medicinski tehnicar
5- Farmaceut
6- Psihijatar
Lab-tim:
1- Student laboratorije
2- Laboratorijski tehnicar
3- Hemicar
Civilno odeljenje:
1- Student civilnog odeljenja
2- Civilno odeljenje
3- Trener
High Staff:
[08] - Sef hitne pomoci
[07] - Sef bolnice
[06] - Sef laboratorije
[05] - Sef civilnog odeljenja
Vrhovna komanda:
[04] - Supervizor
[03] - Asistent direktora
[02] - Zamenik direktora
[01] - Direktor
1. Vaše ime: Miljan Kralj
2. Vaše godine: 28
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: Miljan Kralj#1934
6. Vaše Ingame ime: Miljan Kralj
7. Vaš ID: 21613
Dodatne Informacije
1. Lider za...EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Zelim da postanem lider ove organizacije zato sto imam dosta iskustva u ovoj organizaciji, prosao sam kroz svaki deo EMS-a, od studenta hitne pomoci pa sve do high stuff-a, odlicno znam pravila i mislim da bih svojim iskustvom mogao da podignem EMS na visi nivo.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
EMS bi kod mene imao vise sektora, svaki sektor bi imao svoju odredjenu obavezu, najvazniji sektor je Lab-team koji bi dostavljao lekove drzavnim organizacijama. Svaka bolnica bi imala barem jednog radnika nebitno da li je to Sandy ili Glavna, posle evenata, kada bi se napravila guzva bi stajala po 2 coveka kako bi se odrzala ravnoteza u bolnici, i kako se ne bi stvarala velika guzva.
Naravno trudio bih se da se manje krse pravila kao sto su PG, FearRP koja se najcesce krse u EMS-u. Ems bi imao poseban sektor koji bi radio obuke studentime medicine, radio regrutacije itd i vrsio neku vrstu kontrole nad zaposlenima na intervencijama.
Svaki put kada neko krene na intervencije morace da to prijavi na radiju u odredjenom formatu. Za pocetak kao studenti medicine ici ce po dvoje na intervencije i to u pratnji nekog od nadredjenih pa bi po zavrsetku obuke mogli da predju u sektor Hitne pomoci i samostalno obavljali tu funkciju.
Lab-tim bi se trudio da u bolnici u svakom trenutku bude oko 10k lekova, a u lab skladistu preko 25k. Kako bi se odrazavalo stanje lekova cesto bi se radile lab akcije posle kojih ce zaposleni dobijati zasluzene bonuse.
Struktura:
Hitna pomoc:
1- Pripravnik
2- Student hitne pomoci
3- Tehnicar hitne pomoci
4- Stariji tehnicar hitne pomoci
5- Pilot
6- [A] Sef Pilota
Bolnicko odeljenje:
1- Doktor na obuci
2- Mladji Doktor
3- Stariji Doktor