Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

IMPORTANT Aplikacije za Lidere

Status
Not open for further replies.

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,215
Informacije
1. Vaše ime u RL - Matej Krstevski
2. Vaše godine - 23
3. Vremenska zona - GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan - 3+ zavisi od smenu na posao
5. Vaš Diskord - matejko # 4950
6. Vaše Ingame ime - Makix Valujev
7. Vaš ID - 1255

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Zelim postati lider ove organizacije zato sto poznajem sebe, i znam da imam liderski duh koji je potreban za da se sklopi jedan uspesan tim koji bi mogao da izdrzi jedan mandat bez ikakvih problema. Imam dosta iskustva(igram roleplay previse vreme) i sam siguran da ako mi se ukaze prilika mogu da implementiram moje vestine za da ova organizacija bude na najvisem nivou.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Imam ekipu koja je spremna da mi pomogne da prvo nadjemo ljudi kojima je stalo do GANG rp-a i naravno ako imaju poteskoce da im objasnimo pravila. Moja ideja je da napravim da svaki clan odnosno svaki RANK ima svoje zaduzenje i da svoje vreme koje bude provodio na serveru mu bude ispunjeno i zabavno. Planiram da se vise fokusiram na talackih i raznih RP akcija koje ce se odvijati uglavnom u ghetto za da napravim vecu interakciju izmedju clanova kako bi im bilo zabavnije. Imace ekipa koja ce biti zaduzena i posebno odabrana koja ce da vodi talacke kako ne bi dolazilo do prekrsaja pravila i remetenje RP-a. Ima dosta toga sto sam zamislio i nadam se da cu dobiti sansu da na intervju pretstavim curatorima.
 

Fran Balboa

GOAT
Player
Joined
Jan 16, 2022
Messages
100
Informacije
1. Vaše ime u RL: Fran
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5h
5. Vaš Diskord: fran_17#7780
6. Vaše Ingame ime: Fran Balboa
7. Vaš ID: 9980

Dodatne Informacije


1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Za pocetak, odrasla sam, zrela osoba sa puno strpljenja i visokim sposobnostima za ovu poziciju, sto sam vec i pokazao vise puta na ovom serveru. Leader na ovom serveru sam bio cak 3 puta, stoga biti leader nije nesto novo s cime bi se susreo. 2 puta sam bio Leader organizacije Vagosa i jednom organizacije Familiesa.

Imam puno iskustva u vođenju organizacija jer sam bio high-rank u svakoj kojoj sam bio. Znam kako treba posloziti ljude i kako ih voditi! U svakoj mojoj organizaciji do sada išlo bi se na svaki mogući event te bi se maksimalno fokusirali na RolePlay te bi sve failove sveli na minimum minimuma.

U organizaciji Marabunte sam bio vise puta, kod razlicitih leadera i uvijek mi je bila jedna od drazih organizacija sto se tice RolePlaya. Vodio sam Turfove i svaku mogucu RolePlay akciju u svim bandama na ovom serveru stoga znam vise manje sve oko gang zivota.

Sa svim sadasnjim Leaderima sam u dobrim, zapravo bih mogao reci u vrhunskim odnosima tako da ni s njima nebi imao nikakvih problema. Imam spreman, vjerujem vec svima dobro poznati Turf Team koji je uvijek na visokom nivou u kojoj god organizaciji, a takodjer spreman Team za grafite koji su u mojim proslim organizacijama radili savrsen posao i svaki dan se kupila maksimalna zarada od grafita. Najbitnije od svega imam spreman full High-Command team koji bi mi pomagao u vodenju organizacije i svaki dan bi bili ovdje i drzali oko na svakom clanu. Siguran sam da mogu napraviti nesto veliko uz pomoc ovakvih ljudi! Za svaki fail, nebitno hoce li ga napraviti neki veci rank ili ne snosit ce posljedice!

Fokusirao bih se na sam RolePlay i islo bi se na svaki moguci event. Siguran sam da mogu napraviti jednu jaku i veliku Marabuntu i cilj mi je imati 2 uspješna mandata s njom!

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
Sigurno za početak bi primao starije, odgovorne i zrele ljude koji znaju i pravila Ghetta, pravila grada, pa tako i sama RolePlay pravila da bi se failovi sveli na minimum minimuma.
Trebalo bi detaljnije ispitati ljude koji se žele zaposliti i nikome ni pod razno dati da ispituje ljude. Ljude bi ispitivali sami Leader i Co-Leader jer ce oni imati pristup pozivanja u organizaciju i nitko vise da se nebi dogodilo da manji rankovi mogu pozivati ljude u gang i davat im rankove kako stignu. Nebi se kao prije trebalo ispitivati samo ona najosnovnija Ghetto Pravila, nego po mome mišljenju i ona koja nisu osnovna jer ipak pravila su pravila i moraju se znati ako želiš bolji RP. Uvijek sam ovdje da pomognem tko god me traži da mu dam neki savjet ili slično što se tiče same organizacije. Smatram da sam fer i korektan čovjek prije svega i da samim tim mogu priodnijeti organizaciji i pomoći ljudima.
Trebalo bi malo pravilnije podijeliti koje mogućnosti u Organizaciji svaki čin ima, dodao bih više rankova za svaku funkciju. Uvijek ćemo podijeliti članove na svaku fakciju, za Turfove i za Sprejeve.

SRETNO SVIMA <3
 

Micheal Featherstonehaugh

Once u start to Learn, the L dissapears
Player
Joined
Jul 8, 2022
Messages
145
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nidal
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h ili vise dnevno
5. Vaš Diskord: DES#9682
6. Vaše Ingame ime: Micheal Carnage
7. Vaš ID: 27067

Dodatne Informacije


1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Pocinjemo sa tim sto sam razumna osoba, te imam mnogo iskustva sa RolePlayom. RP ao sam na mnogim Hard RP serverima na FiveMu i imam preko 3.000 sati na istim. Imam mnogo ideja kako bi poboljsao RolePlay u organizaciji, te imam iskustva sa High Rankovima u Bandama poput: The Families, Marabutna Grande i The Ballas Gang. Znam kako je biti Leader (Founder) neke organizacije, te kako organizirati mnoge planove i akcije. U Bandama sam bio vrlo dugo, te znam sva iskustva, evente i slicno. Takodjer, vec sam vodio neke akcije dok sam bio High Rank u tim Bandama, te znam kako skupiti ljude i kako smanjiti failove na minimum. Okupio bih mnoge ljude u zelji da povecam RP u organizaciji te aktivnost u Ghettu. Znam da je postati Leader teska odgovornost, ali mislim da sam spreman, Znam da sam jedan od mladjih, ali imam mnogo iskustva.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
-Primao bih ljude koji odlicno poznavaju RP pravila, te bi bio strog po tom pitanju. Ne bi primao ljude sa ispod 7/8 godina u gradu, smatram da je potrebno barem tih 7/8 godina kako bi se upoznali sa RPom na GRP.

-Potrudio bih se da budemo jedna od najaktivnijih organizacija, da radimo Prodavnice, Gun Shopove, Talacke i slicne evente.

-Kako bi smanjio Failove, davao bih platu za dobro odradjenu akciju, te bi strogo kaznjavao svaki vid krsenja pravila GRPa.

-High Rankove bi davao samo ljudima kojim vjerujem. Naravno, rankove ispod High Rankova bi ostali mogli dobiti ucestvovanjem na eventima, aktivnosti i slicno.

-Pored Grafitti i Turf Teama, napravio bih jos neke timove za poboljsanje RPa u organizaciji.

-Radio bi mnoge sasanke kako bi poboljsao RP. Na tom sastanku bi posvetio mnogo vremena prema svakom pojedinacno, posebno bi svakome clanu pojedinacno govorio o njegovim greskama i dobro odradjenim situacijama.

-Sklapao bi saveze radi RPa

- Koriscenje komunikacije In Game (sto vise izbjegavanje discorda i slicnih stvar

Takodjer, imam jos mnogo ideja, ali mislim da bi bilo previse da samo pisem, vec da pokazem IG :D

SRETNO SVIMA :D
 

Djurke1337

Player
Player
Joined
Feb 16, 2022
Messages
89
1. Vaše ime u RL: Mihajlo
2. Vaše godine: 22
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-8h
5. Vaš Diskord: Djura Tigamochi#0215
6. Vaše Ingame ime: Djura Tigamochi
7. Vaš ID: 15102

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
-Od pocetka mog igranja na serveru Marabunta ima glas najbolje bande.
-Zelim nastaviti tradiciju proslih odlicnih lidera.
-Bio sam lider vec dvaput , po mom misljenju uspesan , imam iza sebe spremnu ekipu visokih rankova , sa velikim iskustom u RP
3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji
Moji planovi za Marabuntu u buducnosti nisu samo vrednovanje GAMBO-a vec ojacati RP što je maksimalno moguce,svakog pojedinca nauciti RP-u i takodje izgraditi vrlo jak kadar clanova koji poznavaju sve srži RP-a .Svaki clan bi morao da zna sva pravila i da ih razume. Naravno, zeleo bih osmisliti i interna pravila. Clan Marabunte bi trebao nastaviti snazno sudelovanje u svim eventima. To takodje jaca koheziju i „fun“ svih clanova bande.. Banda je jaka onoliko koliko je jaka njena najslabija karika.
-Teamwork make a dreamwork. Timski rad unutar bande se potice, detinjasto ponasanje se ne tolerise. Respekt i dobar ton unutar bande su mi posebno vazni jer takve stvari mogu brzo degenerirati i clanovima padne volja i zelja za igrom, što se ujedno i negativno odrzava na RP
-Ubacio bih jedan potpuno novi(visi,zanimljiviji) nivo RP-a u situacijama kao sto su talacka,prodavnica oruzija,pljacka banke, ali i u situacijama kao sto su obicna pljacka coveka u getu.Pokusao bih svaki put osmisliti nesto novo , zanimljivo , sto ce dovesti do toga da kada clanovi moje organizacije budu u gradu, sve vreme ce zeleti da provode u bandi.
-Poslednji stvar sto bih hteo reci sto bi poboljsalo gang RP je da smatram da lider organizacije ne treba biti lideri neke velike familije, dosta sam video da "high rankovi" u bandi provode mnogo vremena u porodici, a malo ,ako ne i ni malo vremena u bandi sto se onda oslikava na ponasanje svih ostalih clanova.
 
Last edited:

Bogile Buraz

Player
Player
Joined
Aug 23, 2022
Messages
32
Informacije
1. Vaše ime u RL:Bogdan
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:10-12H
5. Vaš Diskord:Bogile#8822
6. Vaše Ingame ime:Bogile Belinda
7. Vaš ID:11415
Dodatne Informacije

1. Lider za:Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Pozdrav svima koji citaju, zelim da budem lider Marabunta Grande gang-a, jer imam veliko iskustvo u GANG RP-u, to rpam jos od sampa. Gang RP mi je zanimljiv jer je dosta dinamican i fleksibilan, uvek se nesto desava.Igrao sam FiveM preko 2 godine, i veoma sam iskusan lider.Znam kako stvari funkcionisu, imam spreman turf team.
- Imam liderske sposobnosti i mogu da se brinem o svim clanovima bande.Kada budem regrutovao, to ce biti ljudi koji poznaju pravila, koji imaju dobre komunikacijske vestine i koji imaju dovoljno strpljenja.
- Od kako sam poceo da igram na Grand-u sve vreme sam u Crime Organizijama.Takodje sam video i najcesce stvari za koje bande dobijaju warnove na ovom serveru (Turfovi).Imam stvarno dobar tim za turfove, oni ce biti savrseni na turfovima i nece krsiti pravila.
- Glavna stvar u kojoj ucestvuju bande su pljacke i svakodnevno vidim ljude kako krse pravila i zelim da to promenim.Vecina bandi samo krene unaokolo krseci pravila i onda kada vide da neko drugi krsi pravilo, prijavljuju to kao licemeri.Nisam voljan da imam takve ljude u svojoj organizaciji (ako mi se ukaze prilika).
-Zelim da uradim vise pljacki prodavnica i situacija sa taocima koliko mogu. Takodje zelim da moja banda to uradi na pravi nacin.Takodje cu se fokusirati na turfove, grafite i napade na vojnu bazu i pokusacu da naucim svoj tim kako da to uradi na pravi nacin ako mi se ukaze prilika.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Spreciti toksicno ponasanje bandi prema ljudima.
- Davanje bonusa clanovima koji zasluze.
- Vise dogadjaja koje bi kreirali IC igraci sa drugim bandama ili civilima da bi se poboljsao osecaj igranja.
- Zelim da se uverim da ljudi koje regrutujem znaju pravila i zelim da uspostavim red u kome se neoprosteno delo nece oprostiti.
- Zelim da pokazem da Gang ne ubija coveka samo iz vatrenog oruzja.
- Vise pregovora i visokokvalitetni RP dok se desava pljacka prodavnice i gun shopa.
- Tokom pljacki prodavnica i drugih dogadjaja trazicu strogu komunikacija, sto znaci da ce se preko radija clanovi suzdrzati od nepotrebnih razgovora i dok ih ne obavestim drugacije, caskanje na radiju treba da se sastoji samo od, poziva i informacija koje su vazne ili korisne tokom dogadjaja.
- Nije nam tesko da prihvatimo poraz u RP-u kao ostatak ljudi.Poraz ili Pobeda sve je to RolePlay.
Hvala sto se izdvojili vreme da procitate moju prijavu!
 

Teo Elkhabib

Alhabib🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
823
1.Vaše ime u RL: Slavko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8 do 10 h
5. Vaš Diskord: Kataiii#0001
6. Vaše Ingame ime: Teo Triwodo
7. Vaš ID: 18441

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?
Od pocetka servera sam nekako voleo ovu bandu moja prva banda je bila Marabunta Grande.Uvek sam bio u bandama dosta sam naucio o bandama i pravila geta itd.Hteo bi uzeti ovu bandu jer bi namestio malo drugacije ne bi bila ista banda.Bila bi dosta ozbiljnija nebi bilo toliko lako da se udje moralo bi da se prodje kroz ispitivanje da bi usli u bandu.Hteo bi da namestim nesto novo sto drugi lideri nisu nikad namestili.Nekako svaka banda se fokusira previse Pikachua i na turfove mislim da to nije cilj bande.Uveo bi dosta vise talackih Gun store akcija itd sto vise rp da bude u bandi.Sve manje i manje ima rp hteo bi da poboljsam to





3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Uveo bi vise talackih Gun store vise role play kao sto sam naglasio.Svaki rank bi imao svoj zadatak Spray Team bi imao zadatak samo da radi grafite tacnije ne samo grafite ali ako su slobodni i imaju vremena radili bi samo grafite.Imao bi poseban rank samo za coveka koji bi vodio talacke.Ne bi bilo toxic u organizaciji ne bi to dozvolio izmedju bilo koga.Svako ko bude doso u bandu da se oseca dobrodoslim i da ima dobro iskustvo da ima dobra secanja na Marabuntu.Svaki covek ili tako reci clan koji udje ce biti isto ipsitan nece biti razlike ili ponizavanja.
 
Last edited:

KiraYazumi

Player
Player
Joined
Nov 1, 2021
Messages
69
Informacije
1. Konstantin Petrović
2. 23
3. UTC+1
4. 6-18 sati
5. KiraYazumi#5743
6. Kira Yazumi
7. 5425

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Upoznat sam sa svim pravilima
2. Oduvek sam bio isključivo high rankovani Gengster, takođe i Leader Marabunte Grande
3. Želim da uvedem nešto novije što će se i videti naravno u veoma kratkom roku.

4. Eto da dodam još jednu bitnu stvar, kao Leader, takoreći bio sam 2x i drugi put sam napravio strašnu grešku. S'obzirom da sam tako postupio, uvideo sam svoje greške i mislim da ću moje Leaderstvo dovesti do sasvim drugog nivoa.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Mnogo veći focus na sam RolePlay
2. Hoću da napravim Geng kakvim bi zapravo trebao da izgleda Gengster. Znači samim tim bi upoznao ljudi sa definicijom biti ''Genster'' jer ja mislim da su neki malo pobrkali uloge.
3. DM Hoću da smanjim na malo manji nivo. Razloga ima mnogo al' rekao bi da je jedan razlog mnogo bitan, a to je da ''Genster'' kao takva ličnost ne bi trebalo samo da ide uokolo i puca nego da kroz sam RP uvidi situaciju kako će da reaguje, a ne odma da takoreći radi DM.
4.Trebalo bi da se mnogo više Genster vrti oko svoje Gheto teritorije, a ne da zalazi previše u tuđe bez ikakvog razloga ( Naravno iako svi znamo da razlog, a to je bez razloga pucanje ) Jer iako je Gheto u pitanju, nećeš sigurno ti sam ili sa par ljudi otići u tuđu teritoriju da se pucaš. To po meni spada u Fear RP i ja želim to da smanjim što je više moguće.
- Za sam kraj želim da kažem da su velike šanse da sve što sam ovo naveo, biće i izvršeno.
 

ToniZero

Macedonian Player
Player
Joined
Apr 29, 2022
Messages
113
Informacije
1. Vaše ime u RL: Toni
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 4-12h
5. Vaš Diskord: Toyeri#5779
6. Vaše Ingame ime: Toni Pluxury
7. Vaš ID: 21971

Dodatne Informacije

1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Zelim da budem lider organizacije zato sto od kad sam poceo da igram grand rp odma sam se poceo pucati i bavio kriminalnim radnjama i u tome sam se usavrsio znam kako da vodim organizacije jel sam bio nekoliko puta high rank u nekolko gangova kako sto su Bloods, Vagos i The Families moj cilj je da radim svakake talacke, gunstorove, podmorsku bitku, tanje radnje, sprdnje u getu i svakakve druge stvari najbitnije mi je da se svi zabavimo dok smo u organizaciju i da napravimo lepe momente u koima ce da se secamo svi do jednog koj je bio u organizaciji ne zelim mnogo da duzim ovo je skoro sve sto cu da radim ako uzmem ovu organziaciju

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
- Necu pustati svakog u organizaciji mora da zna dobro pravila server i geto pravila mora da ima vise od 10 godina u gradu.
- Ako ja smatram da je neko aktivan ja cu da rank upam tu osobu licno i dacumu bonuse. (svako je jednakav u orgnizaciji i to moi clanovi trebaju se podrzavati tome)
- Niko ne sme da bude toksican. (od najnizeg do najviseg ranka onaj koi sto je toksican prema moim clanovima dobice kick licno od mene)
- potrudicu se da napravim najbolu organizaciju u gradu gde je svako aktivan i da nas ima po getu i po svakakvim org eventima.


Rankovi:
1.Suspended
2.Newbie
3.Loyal Member
4.Hustler
5.Warior
6.Grafit Tim
7.Grafit Tim Lider
8.Turfer
9.Turf Captain
10.Dealer
11.OG
12.Co Leader
13.Leader



Zelim Srecu svim ostalim kanditatima zeli vam Toni Zero.
 

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
224
Informacije
1. Vaše ime u RL Nikola
2. Vaše godine 16 ipo
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan Od 5h do 20h
5. Vaš Diskord Nikola🧸#5607
6. Vaše Ingame ime Nikola Zone
7. Vaš ID 3675

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Bio sam u ovoj organizaciji vise uspesnih mandata . Bio sam visoki cin u raznim organizacijama a posebno u marabunti . Znam da vodim ljude i da im pomazem i da se druzim sa njima. Ova organizacija ima dobru poziciju HQ-a sto pomaze mojim ljudima da idu na evente . Ali ovu organizaciju pre svega zeti da mogu da steknem nove prijatelje i
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Necu pustiti svakoga u organizaciju mora da zna pravila koja budem pitao . Ako budu znali svi su dobrodosli. U ovoj organizaci HC nece smeti da previse opterecuje svoje ljude ali kada se radi radi se, kada se zeza zeza se . Svi ljudi ce morati da nose plavu majicu i pantalone da ne bih krsili pravila.

Rank-ovi
1. Suspend
2. Nowbie
3. Cholo
4. Gangster
5. Grafit Team
6. Grafit Team Lider
7. Turfer
8. Mein Turfer
9. Ray
10. Dealer
11. OG
12. Co-Lider
13.Lider




Pravla za ispitivanje
1. Sta je to MG i 2 primera bez Discorda
2.Sta je to PG i 2 primera bez auta
3. 3 ne skriptovane GREEN ZONE u getu
4. 4 geto pravila
5. Sta je to NRL
6. Sta je to RPS


Hvala na citanju. Zelim svim ostalim kandidatima srecu.
 

Kemal Armani

Player
Player
Joined
Oct 24, 2022
Messages
218
Informacije
1. Vaše ime u RL
- Hanis
2. Vaše godine
- 20
3. Vremenska zona
- GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan
- 6h +
5. Vaš Diskord
- Hajnajnis#6789
6. Vaše Ingame ime
- Kemo Armani
7. Vaš ID
- 29713

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Imam ekipu ljudi koja ce ostaviti u tami sve ostale bande. Zelim da Marabunta bude jedna od najjacih i najorganizovanijih bandi u gradu. Za mene licno ce ovo biti jedan veliki izazov da podignem organizaciju na noge i da se prije svega svi dobro zabavimo. Smatram da sam zrela osoba i da su moje liderske sposobnosti na visokom nivou, kada sebi zacrtam cilj trudim se maksimalno da taj isti cilj i ostvarim. Mislim da zaslužujem da budem vođa jer sam dobra i u pregovaranju sa ljudima ako je potrebno,imam dobar tim iskusnih ljudi da mogu dobro upravljati bandom. Turf team je vec spreman ukoliko dobijem sansu da vodim Marabuntu, to su momci sa iskustvom koji znaju pravila i obecavam jaku konkurenciju i dobru zabavu ostalim bandama na Turfovima, a i pobjedu.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Trenutno radim kao FIBovac i do sad nisam dozivio neki RolePlay na talackoj. Uvjek se sve dogadja po istoj semi i to bi htjeo da promjenim. U mojoj Marabunti ce da budu hard RolePlayeri i clanovi ce biti kreativni momci i djevojke. Isto tako da ljudi koji ne dodju na event ili na neko desavanje gde su svi iz org nekoliko puta za redom (4-5), budu upozoreni da ako ne dodju na (2-3), naredna desavanja da ce biti izbaceni iz org posto takvi ljudi samo prave broj u org I oduzimaju mesta novim clanovima.


Hvala vam na citanju i sretno ostalim kandidatima
Ljubi vas brat :)
 

Peki Brutal

Player
Player
Joined
Mar 24, 2022
Messages
31
Informacije
1. Vaše ime u RL- Petar
2. Vaše godine - 21
3. Vremenska zona - GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan - 6-8h
5. Vaš Diskord - Peki Brutal#3200
6. Vaše Ingame ime - Peki Brutal
7. Vaš ID - 19981

Dodatne Informacije
1. Lider za Marabuntu
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Smatram da lider treba biti primer za ostale igrace, nisam nikada na serveru krsio pravila (jedino sam imao kaznu za anti-afk) smatram da postujem sva pravila ovog servera i striktno ocekujem od ljudi iz organizacije da rade isto
-Zelim da kroz moje liderstvo dovedem roleplay kao i veliku razinu zabave jer smatram da je to najbitnije
-Bio sam u dosta bandi i smatram da to moze dosta dosta bolje, organizacija, poznavanje i postovanje pravila, roleplay, zabava itd... Mislim da mogu sve da podignem na veci nivo.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-Davanje rankova po zasluzi, a ne jer smo dobri prijatelji
-Postovanje rankova
-Pravljenje taktika (za turfove kao i za ostale dogadjaje)
-Koriscenje komunikacije in-game (sto vise izbegavati discord, ts itd...)
-Ispitivanje pre nego sto ubacim nekog u organizaciju
-Nikakvo tolerisanje neznanja i nepostovanja pravila
-Stavljati iskusnije ljude na visokim rankovima
-Nagrade i bonusi za sve koji se trude
-Postovanje svih dogadjaja/odlazak i organizacija za iste
-Sklapanje saveza
-Stvaranje prijatelja/neprijatelja
-Biti sto vise fer prema svima/izbegavati nepotrebne konflikte koji se ne ticu roleplay-a i igre
 
Last edited:

Vukasin Escobar

Player
Player
Joined
Oct 29, 2022
Messages
63
Informacije
1. Vaše ime u RL:Vukasin Jovanovic
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan 4h+
5. Vaš Diskord:Vukasin#9464
6. Vaše Ingame ime:Vukasin Eskobar
7. Vaš ID:29015

Dodatne Informacije
1. Lider za...Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)1Zato sto znam pravila i bio sam par puta zamenik2jer uvijek ce biti zabave i svaki dan bi radio nesto (mislim svaki dan bi bile pljacke i talacke)3I RP je zanimljiv kad znas RP i kad imas ljude koji ti cuvaju ledja
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaci:Videce te najbolje pljacke na svetu.
 

Vedo Spade

Player
Player
Joined
Nov 4, 2022
Messages
170
Informacije
1. Vaše ime u RL-vedad ahmetovic
2. Vaše godine-15
3. Vremenska zona- GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan-10-15h
5. Vaš Diskord-LolYouUgly#4829
6. Vaše Ingame ime-ledvex ledavkovic
7. Vaš ID-31569

Dodatne Informacije
1. Lider za mara bunta grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-zato jer zelim da igrace provedu dobro vreme na serveru
-znam pravila i kako idu stvaru i ogranizacija nece pravit toliko greski osim ako ne znam za njih ali ako saznam cu se pobrinem
-bio sam u bandame i znam kako idu stvari igro sam na drugim serverima

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
-da budu ljudi manje toksixni daju drugima sansu da se iskazu a ne da misle samo na sebe i zasmijavaju nove clanove
-vide organizaciju kako treba plajcke i tako dalje da svako pokaze svoj skill
 

Joe Ninthstreet

Player
Player
Joined
Jun 22, 2021
Messages
264
Informacije
1. Vaše ime u RL:Ognjen
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:+1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-9h
5. Vaš Diskord: acromatic#5714
6. Vaše Ingame ime:Joe Yeager
7. Vaš ID: 412

1. Lider za: Bloods

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Želim da budem lider zato što od samog početka sam se opredelio za kriminalne organizacije te sam u njima proveo više od 6 meseci i prošao sve rankove od 1 do 12. Do sada sam bio u svim gangnovima hc i zanm kako funkcioniše vođenje ganga.
-Imam svoje ljude koji su iskusniji od mene u vođenju nekog ganga tako da bi mi oni pomogli da vođenje organizacije prođe u najboljem redu, kao i turf team koji je spreman da mi pomogne..
-Kroz moj rp život upoznao sam dosta ljudi i mislim da znam kako postupati sa njima, veoma sam smiren i opušten što se trenutno jako retko moze videti. Trenutni gangovi su jako slabi i sa malo ljudstva ja bih odmah u početku mog mandata pokušao da skupim što veći broj ljudi. Kada bi imali puno aktivnih članova mislim da bi postakli i ostale gangove da se aktiviraju kao i državne organizacije.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji. Trenutno u gangovim uopšte nema rpa sve svodi na turf i pucanje po ghettu, na talačkim situacijama je uvek isti princip bez ijedne izmene. Moja organizacija bi se više fokusirala na roleplay. Pokušao bih da budemo aktivni na svim eventima ali isto tako i svaki dan da pravimo bar po 2,3 talačke situacije, gs i 24/7 pljačke. Na kraju dana, naravno, delio bih bonuse i povećavao rankove ili smanjivao. Za sve članove pravio bih takmičenja sa vrednim nagradama i mislim da bih tako postakao sve članove da napreduju u toj disciplini.
 

JohnJones

Player
Player
Joined
Jan 4, 2022
Messages
10
Informacije
1. Vaše ime u RL:Mateja
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 10h+
5. Vaš Diskord:Get a Life#3205
6. Vaše Ingame ime:John Siledziski
7. Vaš ID:3220

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Imam nekoliko razloga i stvari zbog cega bih voleo predvoditi buduci FIB, sve je preciznije objasnjeno u tekstu ispod.

1. Prva stvar: FIB kao sama organizacija ima mnogo skrivenih potencijala. U okviru pravilnika moze se smisliti odlican RP koji bi odgovarao prirucniku FIB-a i koji ne bi smetao drugim drzavnim organizacijama.

2. Druga stvar: Plan mi je da napravim vise divizija/jedinica koje bi bile obucene za odredjene stvari. Tipovi divizija/jedinica: Tajna sluzba - odnosila bi se na istrage gde bi za svaku istragu bio napravljen odredjen folder na discordu. Gde bi se zapisivalo sve informacije o datim licima (sa kim se krecu, gde se obicno nalaze, cime se bave, da li postoji korupcija u drzavnim organizacijama itd.). Odsek za infiltraciju - bavila bi se ubacivanjem u mafije/bande gde bi pokusali da izvuku sto vise informacija koje bi pomogle nasim slucajevima oko istrage. Specijalne snage - bile bi vezane za specijalne operacije koje gradjani Los Santosa ne bi mogli da znaju(zbog njihove bezbednosti). Bavile bi se terorizmom, prodajom narkotika na veliko i cuvale bi grad od izopacenih umova. Specijalni tim za vodjenje pregovora, posle detaljne obuke od strane LSPD/GOV (strucnjaka koji su vec upuceni) koji bi ucestvovali za vreme pljacki, kidnapovanja, teroristickih napada, pretnji itd. Oni bi pokusavali i uspevali da oslobode taoce uz minimalno iskoriscavanje oruzja. Sajber jedinica, bavili bi se uzimanje informacija sa sajtova Dark-web gde ljudi prodaju oruzje, narkotike i ilegalno ponude. Oni bi uz pomoc drugih timova vrsili hapsenja i pomagala drugim organizacijama.

3. Treca stvar: Kao visoko rangirani clan FIB-a (Sef tajne sluzbe, 28 rank), upucen sam u ono sto se sme raditi. Poznajem pravila organizacije i pravila servera.

4. Cetvrta stvar: Svake nedelje postojala bi obuka koju bi morali clanovi FIB-a da zavrsavaju da bi mogli da napreduju dalje. Ona bi se svodila na to da steknu znanje iz sto vise oblasti i da znaju prakticno da primene.

5. Peta stvar: Odgovornost mi je uvek na prvom mestu i uz sebe vec posedujem dovoljan broj ljudi koji bi bili uz mene na samom pocetku organizacije.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

1. Na pocetku, odmah sam naveo tipove nekih divizija/jedinica koje bi bile.
2. Postojanje FIB akademije, gde bi novi clanovi morali da prelaze zajedno sa instruktorom obuke pre nego sto bi bili primljeni u organizaciju (obucavanje oko prirucnika, pravila servera i same organizacije).
3. Saradnja sa LSPD/GOV/NG osobljem. Gde bi pokusali da budemo kao jedna organizacija po pitanju ophodjenja jednim prema drugima. Bilo bi zabranjeno bahato ponasanje FIB clanova prema drugima.
4. Poboljsanje prirucnika i sta mogu da rade FIB clanovi.
5. Svakodnevni izvestaj koji bi morali clanovi da ispunjavaju i pojasnjavaju sta su uradili u tokom patrole/akcije.
6. Obucavanje clanova LSPD/NG oko pregovaranja, takticnih udara, sajber jedinica, gde bi razmenjivali stecena iskustva.
7. Poboljsanja i izmene odece i vozila (uz dogovor sa kuratorom).
8. Pravljenje tima koji bi vrsio odnose sa javnoscu i izvestavao ih o najbitnijim temama. Uz odredjene informacije koje bi posedovali, pokusavali bi da prenesemo gradjanima Los Santosa sta se desava u gradu.
9. Povecanje kontrola na autoputevima, gde bi pokusali da uz pomoc LSPD-a i SAHP-a svi kriminalci bili pohapseni u procesuirani.
10. Nedeljna statistika vezana za hapsenja, istrage, pljacke, talacke situacije itd.
 

Cipriano

Player
Player
Joined
Apr 27, 2022
Messages
215
Informacije
1. Vaše ime u RL : Leo
2. Vaše godine : 22
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan : 6-8 sati
5. Vaš Diskord : amnezija#2154
6. Vaše Ingame ime : Cipriano Fuentes
7. Vaš ID : 16623



Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Želim biti lider ove organizacije iz razloga sto imam dosta iskustva kao lider, bio sam dva puta lider kriminalne organizacije, te sam kao lider Marabunte naučio kako se vodi kvalitetna i uspješna organizacija 2 mandata.

-Na ovom serveru već duže vrijeme provodim ili pokusavam provest kvalitetan RP uz saradnju svojih ljudi, trudimo se da napravimo kvalitetnu pricu te samim time imam jako veliku podršku od ljudi koji bi bili sa mnom u organizaciji.

-Imam ozbiljnu ekipu koja je spremna ozbiljno shvatiti posao, imam spremne vode jedinica i ljude koji bi obučavali nove agente.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Smatram da je RolePlay jedan od najvažnijih faktora vođenja ovako velike organizacije.

- Novi članovi FIB-a bi prolazili kroz niz obuka kako i sta raditi u FIB-u kao drzavna organizacija. Smatram da bez dobre obuke ni jedan agent ne može postati dobar za neke vece pozicije. Obučavali bi agente da budu bolji od svog ucitelja.

- Svatko bi imao pravo na svoje misljenje te bi ga se poslusalo.

- Svi članovi bi bili dužni raditi kao organizacija te ne bi bilo iznimki, samim time bi povećali međusobnu komunikaciju i odnose među članovima.

-Toksičnost nece biti tolerirana

- Dodao bih prijavljivanje patrola, zajednice treninge sa drzavnim organizacijama.

- Uveo bih sto manje pucnjave u gradu, te bi svaki član FIB-a morao nosit tazer da bi se smanjila pucnjava i da bi se poboljsao RolePlay.

SRDAČAN POZDRAV TE HVALA NA ČITANJU!
Cipriano Fuentes
 

Andrej Wbear

🪄
Player
Joined
Dec 29, 2021
Messages
685
Informacij
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GTM+2
4. Prosječna aktivnost na dan: 12-15h
5. Vaš Diskord: Andrej Wbear#1349
6. Vaše Ingame ime: Andrej Wbear
7. Vaš ID: 12855
Dodatne Informacije
1. Lider za Federalni Istrazni Biro [FIB]
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

*Zelim biti lider ove organizacije iz razloga sto sam proveo dosta vremena u FIB-u i uvideo sam greske koje bi mogao popraviti u puducoj karijeri ove organizacije.

*Zelim biti lider ove organizacije zato sto kad je u pitanju zaposljavanje,birao bi samo kvalitetne ljude koji stvarno zele raditi ovaj posao dobro i koji znaju sta ne trebaju ratiti i samim tim nebi dovodio ovu organizaciju u losu poziciju.

Znam dobro da organizujem posao i samim tim poboljsam ozbiljnost celokupnog FIB-a. Naravno imam velike planove sto se tice celokupne organizacije.Naravno bio sam u svakoj drzavnoj organizaciji tako da mogu reci da imam veliko iskustvo,da napomenem uglavnom sam dolazio do visih cinova te sam imao donekle iskustva sa komandovenjem i organizacijom posla.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
*Moja neka sagledanja na prosle mandate su ta da ukoliko zelimo povecati kvalitet RolePlay-a potrebno je dovesti ozbiljnost ove
organizacije na visi nivo.Naravno nemam nista protiv proslih lidera ali ipak ovo je samo moje misljenje

10-1: Poziv/najava sve jedinice se vracaju u Stab
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na Radio!
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Pauza u sedistu ((AFK))
10-8: prijava na duznost !
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska.
10-16: Povredeni civil!
10-19 : Vrsta na bijelu liniju u Garazi!
10-20: Lokacija
10-21: Lokacija svih patrolnih jedinica ( SVI ODAZIVI )
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna pomoc!
10-57: VIKTOR: Potera za osumunjicenim koji bezi prevoznim sredstvom.
10-57: FOKSTROT: Potera za osumnjicenim koji bezi peske.
10-99: Situacija rijesena, vratite se na ono sto ste radili!

KODOVI STATUSA

Kod A: ((pad igre/crash))
Sifra 1: Hitna opasnost opasna po zivot, svi odgovori. Odbacite ono sto radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Upaljene rotacije (bez zvuka)
Kod 3: Upaljene rotacije (sa zvukom) / hitna situacija
Kod 4: Situacija pod kontrolom!
Kod 6: Na licu mesta!

30.Direktor
29.Zam.Direktora
28.00 Agent
27.Sef Osoblja
26.Zam.Sefa Osoblja
25. Vodja Stanice
24.Zam. Stanice
23.Vodja Agenata
22.Instruktor Obuke
21.Vodja UAT
20.UAT
19. UAT Lite
18.Vodja Istraznog Osoblja
17.Zam.Vodje Istraznog Osoblja
16.Visi Istrazni Agent
15.Istrazni Agent
14.Mladji Istrazni Agent
13.Dea Elite
12.Dea
11.Saj Sniper Team
10.Saj Air Suport
9.Saj
8.Special Agent
7.Stariji Agent
6.Agent III
5.Agent II
4.Agent I
3.Mladji Agent
2.Agent na Obuci
1.Suspenzija



 
Last edited:

Nikola Angel

Player
Player
Joined
Apr 15, 2022
Messages
224
Informacije
1. Vaše ime u RL Nikola Delić
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan Od 5h do 20h
5. Vaš Diskord Nikola 🧸#5607
6. Vaše Ingame ime Nikola Darkin
7. Vaš ID 3675

Dodatne Informacije
1. Lider za... FIB
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Zelim da budem lider ove organizacije zato sto imam mnogo iskustva sa vodjenjem ljudi u ovoj organizaciji.
2. Ova organizacija nije obicna drzavna organizacija, ova je jedina organizacija koja moze da stavi pancir i balaklavu na brojeve i brzo da obuce i uhapsi lice.
3. FIB kao drzavna organizacija je jedina organizacija koja moze da ide po područiju GETA i skuplja dokaze. Organizacija koja moze da ide na akcije u privatnom odelu i sa FIB pancirom na sebi .
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Kada bih ja uzeo FIB pokusao bih da ispravim greske proslih lidera kao sto su da HC ne izrazava svoj bes ili los dan na zaposlenom. Ima jos mnogo gresaka ali to nebitno . Kada bih uzeo FIB ima obih 2 jedinice SAU , Air Suport.


Činovi
30. Direktor
29. Zamenik Direktora
28. Cheif of Stuff
27. 00 Agent
26. Head of department
25. Supervizor
24. Black Ops III(SAU)
23. Black Ops II (Air Suport )
22. Black Ops I (Bira jedinicu)
21. Black Ops na obuci
20. Mein Agent
19. Under Caver Team Boss
18. Under Caver Agent III
17. Under Caver Agent II
16. Under Caver Agent I
15. Under Caver Agent na obuci
14. Special Agent III
13. Special Agent II
12. Special Agent I
11. Agent III
10. Agent II
9. Agent I
8. Fidel Agent III
7. Fidel Agent II
6. Fidel Agent I
5. Junior Agent III
4. Junior Agent II
3.Junior Agent I
2.Junior Agent na obuci
1. Suspenzija





Kodovi
10-1 - svi garaza na crtu
10-2 negativno
10-3 bez nepotrebnih informacija
10-4 primljeno/pozitivno
10-5 ponovite
10-6 zanemari te
10-7 odjavljujem se sa duznosti
10-8 prijavljujem se na duznosts
10-10 pucnjava u blizini
10-20 gde se nalazit
10-99 akcija zavrsens


Hvala na citanju❤️. Srecno ostalim kandidatima.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom