Informacije
1. Vaše ime u RL: Emin Mulic
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan: GMT+2
5. Vaš Diskord: EminMulic#8026
6. Vaše Ingame ime: Emin Mulic
7. Vaš ID: 21634
Dodatne Informacije
1. Lider za Vagos
(Zašto želite biti vođa ove specifične organizacije? (Navedite barem tri razloga s objašnjenjem)
- Prije svega, otkako sam stigao u grad, zločin je bio dio mene. Pridružio sam se Families bandi, Bloods bandi, Ballas Gangu i to je bio dio mog života, a pridružio sam se i pravnim organizacijama kao što su LSPD, NG, SAHP, GOV USSS Tako da imam svo iskustvo ovih legalnih i ilegalnih organizacija i ja znam kako ne biti uhvaćen i zaštiti članove moje bande od policije . Nekada sam bio visokog ranga u bandi kao iu pravnim organizacijama i učinio sam sve što sam mogao bandi ulažući sve svoje vrijeme u bandu kao član bande.
- Želim biti siguran da, ako dobijem organizaciju, neće širiti nikakvu toksičnost na bilo koga unutar organizacije ili bilo koga izvan organizacije jer osobno ne volim kada postoji toksičnost u organizacijama ili općenito pa ću se pobrinuti da se to neće dogoditi.
-Od prvog dana u gradu bavim se bandama. Živio sam i umro u getu, moja potpuna predanost ilegalnoj organizaciji naučila me ilegalnom RP-u, a također sam na pravi način razumjela uvjete i pravila grada. Ja, na najvelikodušniji način, vjerujem da sam savršeno sposoban za vodeću ulogu Families Ganga.
3 Vaš savjet za poboljšanje razine RolePlaya u organizaciji
Želim je poboljšati tako što ću biti aktivna banda radeći pljačke trgovina u redovitim intervalima kao što su Clands , Battleship , NG Raid , Gun Store Robbery i još mnogo drugih događaja. Želim dati novim igračima jednake mogućnosti za napredak s bandom i dati im priliku da rade što žele. Ako vidim da član radi googd i da je aktivan, nagradit ću ga lil bonusom i rangom gore.
Stvorio bih događaje koji nikada prije nisu napravljeni, ovdje govorim o Globalnim događajima. Želim stvoriti nešto novo, kreativno što bi bilo zabavno i za legalne i za ilegalne strane. Imamo neke događaje, ali čini se da je to jednostrano u nekoj situaciji pa ću da ga uklonim implementirati nekoliko događaja za Legal/Illegal/Civilians. Kao što su atentat na guvernera, napad na vladu, ubojstvo šefa policije, to su neki nazivi događaja koje bih napravio ako uspijem dobiti vodstvo.
Osobno sam primijetio da su Gangs s vremenom postale sve o Turfovima, a manje o Clands/Ghetto Borbama/i pljačkama.
Savjetovao bih svim organizacijama da se više upuste u RP, osobno sam primijetio kako niti jedna banda nikada ne pokušava pogoditi NG-ove streljivo ili unovčenje. Želio bih održati dobre odnose s drugim čelnicima organizacije i organizirati takve događaje na kojima LEO-ovi stoje kao snažan stup. Da skratimo, jednostavno želim poboljšati međusobne odnose među vođama ilegalnih organizacija. Želim promovirati suradnju među bandama kako bih potaknuo veću dominaciju u gradu..
(IV) Moji ciljevi kao Vođe Vagosa ?
-Stvorite i organizirajte organizaciju
-Učinite organizaciju terorističkom organizacijom
-Stvorite zabavnu RP situaciju
-Stvorite masivne globalne događaje za igrače
-Uspješno odradite prvi mandat bez ikakvih upozorenja