1. Vaše ime u RL: Uros
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: od4 do 10h.
5. Vaš Diskord: Uros#8869
6. Vaše Ingame ime: Uros Skoric
7. Vaš ID: 17150
Dodatne Informacije
1. Lider za... The Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Pre svega imam jako puno iskustva sa roleplayom, bio sam lider kriminalnih organizacija vise puta na poznatijim five-m serverima i upucen sam u sve.
-Zelim da se oprobam kao Lider ove sjajne organizacije na ovom serveru i da od nje napravim Elitu!
-Poznajem odlicno pravila servera ukljucujuci i geto pravila. Samim tim svi koji bi hteli uci u ovu organizaciju morali bi proci detaljno ispitivanje da ne bi pravili greske.
-Moja organizacija bi bila jako aktivna na svim poljima. Pored HQ-a geto bi im bio drugi dom. Uvek bi imali naoruzanje i uvek bi bili spremni za borbu!
-Napravio bih turf tim od vrhunskih pucaca, spray tim koji bi sarali grafite po getu, glavne pregovarace na akcijama, geto cleanere koji bi cistili geto i posebne rangove za sve ostale aktivnosti da bi svako imao svoje zaduzenje.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Uvek bi bili aktivni na pljackama, rejdovima na FZ i ostalim akcijama.
- Redovni sastanci i resavanje konflikta/problema
-Postovali bi skriptu servera i maksimalno bismo se upustili u roleplay.
-Trudili bi se da svojim iskustvom i radom postanemo konkurencija ostalim kriminalnim organizacijama.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: od4 do 10h.
5. Vaš Diskord: Uros#8869
6. Vaše Ingame ime: Uros Skoric
7. Vaš ID: 17150
Dodatne Informacije
1. Lider za... The Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
-Pre svega imam jako puno iskustva sa roleplayom, bio sam lider kriminalnih organizacija vise puta na poznatijim five-m serverima i upucen sam u sve.
-Zelim da se oprobam kao Lider ove sjajne organizacije na ovom serveru i da od nje napravim Elitu!
-Poznajem odlicno pravila servera ukljucujuci i geto pravila. Samim tim svi koji bi hteli uci u ovu organizaciju morali bi proci detaljno ispitivanje da ne bi pravili greske.
-Moja organizacija bi bila jako aktivna na svim poljima. Pored HQ-a geto bi im bio drugi dom. Uvek bi imali naoruzanje i uvek bi bili spremni za borbu!
-Napravio bih turf tim od vrhunskih pucaca, spray tim koji bi sarali grafite po getu, glavne pregovarace na akcijama, geto cleanere koji bi cistili geto i posebne rangove za sve ostale aktivnosti da bi svako imao svoje zaduzenje.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Uvek bi bili aktivni na pljackama, rejdovima na FZ i ostalim akcijama.
- Redovni sastanci i resavanje konflikta/problema
-Postovali bi skriptu servera i maksimalno bismo se upustili u roleplay.
-Trudili bi se da svojim iskustvom i radom postanemo konkurencija ostalim kriminalnim organizacijama.