Informacije
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:7h-10h
5. Vaš Diskord: Lugi#1513
6. Vaše Ingame ime: Filip Lugonja
7. Vaš ID: 20415
Dodatne Informacije
1. Lider za: National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Smatram da lider ove organizacije treba da bude neko ko ima veliko iskustvo u njoj. Proveo sam tri mandata u ovoj organizaciji od REGRUTA do BRIGADNOG GENERALA(high commande). Odlično poznajem funkcije svakog čina i sve njihove dužnosti.
2.2 Smatram da bih odlično vodio ovu organizaciju, dobro se slažem sa ljudima i imam strpljenja da svakog saslušam i da svima sve objasnim. Novi članovi bi prošli kroz detaljnu obuku i sve bi im bilo objašnjeno do zadnje sitnice.
2.3 Za ova tri mandata sam odlično ispratio gde se grešilo i tačno znam šta treba da se popravi. Odlično poznajem sva pravila NG-a, kao i sva pravila RP-a.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.1 Pravio bih zanimljivije regrutacije, kako bi privukli što veću pažnju. Primao bih isključivo ozbiljne ljude, svi bi prolazili kroz detaljne obuke kako bi suzbili moguće greške.
2.2 Ammo runovi bi bili redovni, kako bi (LSPD, FIB, SAHP, GOV) uvek imali potrebnu municiju.
2.3 Strogo poštovanje radio kodova, korišćenje radia isključivo za potrebe organizacije.Potrudio bih se da se ne krši MG preko radia.
2.4 Uveo bih specijalne pripreme za PILOTE, obuku u kojoj bi se proverila njihova sposobnost u letenju. Specijalne treninge za KOBRE i VOJNU POLICIJU.
RANKOVI:
1.SUSPENDOVAN
2.DISCIPLINSKI (na 2 dana)
3.REGRUT
4.MLAĐI VOJNIK
5.VOJNIK
6.VOJNIK 1.KLASE
7.RAZVODNIK
8.DESETAR
9.ZASTAVNIK
10.PILOT
11.KOBRA
12.KOBRA SSJ
13. PRIPADNIK VOJNE POLICIJE
14.ZAMENIK KAPETANA PILOTA
15.ZAMENIK KOMANDANTA KOBRI
16.ZAMENIK KOMANDANTA VOJNE POLICIJE
17.KAPETAN PILOTA
18.KOMANDANT KOBRI
19.KOMANDANT VOJNE POLICIJE
20.POTPORUČNIK
21.PORUČNIK
22.PODOFICIR
23.OFICIR
24.MAJOR
25.POTPUKOVNIK
26.PUKOVNIK
27.BRIGADNI GENERAL
28.GENERAL MAJOR
29.GENERAL PUKOVNIK
30.GENERAL
HVALA NA PAŽNJI
1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:7h-10h
5. Vaš Diskord: Lugi#1513
6. Vaše Ingame ime: Filip Lugonja
7. Vaš ID: 20415
Dodatne Informacije
1. Lider za: National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Smatram da lider ove organizacije treba da bude neko ko ima veliko iskustvo u njoj. Proveo sam tri mandata u ovoj organizaciji od REGRUTA do BRIGADNOG GENERALA(high commande). Odlično poznajem funkcije svakog čina i sve njihove dužnosti.
2.2 Smatram da bih odlično vodio ovu organizaciju, dobro se slažem sa ljudima i imam strpljenja da svakog saslušam i da svima sve objasnim. Novi članovi bi prošli kroz detaljnu obuku i sve bi im bilo objašnjeno do zadnje sitnice.
2.3 Za ova tri mandata sam odlično ispratio gde se grešilo i tačno znam šta treba da se popravi. Odlično poznajem sva pravila NG-a, kao i sva pravila RP-a.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.1 Pravio bih zanimljivije regrutacije, kako bi privukli što veću pažnju. Primao bih isključivo ozbiljne ljude, svi bi prolazili kroz detaljne obuke kako bi suzbili moguće greške.
2.2 Ammo runovi bi bili redovni, kako bi (LSPD, FIB, SAHP, GOV) uvek imali potrebnu municiju.
2.3 Strogo poštovanje radio kodova, korišćenje radia isključivo za potrebe organizacije.Potrudio bih se da se ne krši MG preko radia.
2.4 Uveo bih specijalne pripreme za PILOTE, obuku u kojoj bi se proverila njihova sposobnost u letenju. Specijalne treninge za KOBRE i VOJNU POLICIJU.
RANKOVI:
1.SUSPENDOVAN
2.DISCIPLINSKI (na 2 dana)
3.REGRUT
4.MLAĐI VOJNIK
5.VOJNIK
6.VOJNIK 1.KLASE
7.RAZVODNIK
8.DESETAR
9.ZASTAVNIK
10.PILOT
11.KOBRA